Hae
Kutsu vapauteen

AQVA ULTRA pöytäsuodatin jouluksi kotiin

Meidän perhe on juonut jo jonkin aikaa suodatattua vettä eikä paluuta entiseen enää ole. Yksinkertaisesti vesi maistuu niin paljon paremmalta ja sitä tulee juotua vieläkin enemmän kuin ennen. Olen maistattanut vertailun vuoksi usealla henkilöllä suodatettua ja suodattamatonta vettä ja okainen on huomannut vedessä selvän eron suodatetun veden hyväksi. Meillä on tällä hetkellä käytössä kolme AQVA:n tuotetta: hana-, pyötä- ja suihkusuodatin ja nyt kun suodattimet on hankittu, niin jatkossa ei tarvitse enää kuin huolehtia vaihtosuodatinpatruunoiden vaihtamisesta (vaihdosta olen aiemmin tehnyt postauksen, jonka voit lukea täältä). Yhteistyömme alussa AQVA teki meidän kunnallisvedestä vesianalyysin, josta voit lukea täältä. Luettuasi tulokset ymmärrät varmasti miksi haluan suodattaa juomaveteni. Olen ollut tyytyväinen kaikkiin kolmeen suodattimeen, mutta lukijoilleni suosittelen erityisesti AQVA pöytäsuodatinta, koska sen käyttö tulee pitkällä aikavälillä huomattavasti halvemmaksi kuin esimerkiksi AQVA ultra hanasuodattimen.

 

Terveellinen ravinto, liikunta, sosiaalisten suhteiden toimivuus, riittävä uni ja stressin välttäminen ovat avaintekijöitä kokonaisvaltaiseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Aina kaikkeen mitä elämässä tapahtuu ei voi vaikuttaa, mutta siihen mitä syömme ja juomme ja miten liikumme pystymme vaikuttaa paljonkin. Suodatetun veden nauttiminen on yksi terveysteko omassa elämässäni ja suosittelen sitä vahvasti muillekin. Kuten alussa mainitsin, tällä hetkellä meidän koko perhe juo suodatettu vettä, paitsi Kuopiossa asuvat Allu ja Moona. Minulla on vahva aavistus siitä, että joulupukki saattaa muistaa tätä ihanaa nuorta paria tänä jouluna AQVA:n ULTRA pöytäsuodattimella- tietenkin sillä edellytyksellä, etteivät suodattimet lopu Korvatunturilta kesken ja nuoripari muistaa olla kiltisti?

 

AQVA ULTRA pöytäsuodatin- riittoisa suodatin ja digitaalinen mittari


AQVA pöytäsuodatin on kehitetty haastavimpienkin Suomen kunnallisvesissä havaittujen epäpuhtaustyyppien tehokkaaseen poistamiseen ja se on ihanteellinen tuote juoma- ja ruokaveden raikastamiseen ja puhdistamiseen. Suodatin käy kaikkiin yleisimpiin hanatyyppeihin ja sekä asentaminen että vaihtosuodattimen vaihtaminen käy muutamissa minuuteissa. Ajatelkaa, jopa m-i-n-ä osasin asentaa meidän pöytäsuodattimen. Suodattimen teoreettinen riittoisuus on peräti 6000 litraa/yksi vuosi ja hinta on 54 euroa eli pöytäsuodattimen hankinnan jälkeen maksat veden suodattamisesta tuon verran vuodessa mikäli tuo 6 000 litraa ei ylity. Vertailu vuoksi todettakoon, että AQVA ULTRA hanasuodattimen riittoisuus on 1000 litraa. Virtauksen vaihtokytkimessä kuluvien osien määrä minimoitu ja suunniteltu pitkäikäiseksi eli heti ei tarvitse uutta pöytäsuodatinta ostaa mikäli tuotetta käytetään ohjeiden mukaisesti. Pidän erityisesti AQVA pöytäsuodattimesta koska siinä on digitaalinen mittari, joka kertoo käytetyt litrat ja suodattimen vaihtotarpeen. Ei siis tarvitse arpoa milloin suodatin pitää vaihtaa.

Suodatinyksikkö voi seistä tiskiallaspöydällä sopivassa paikassa. Meillä pöytäsuodatin on yläkerrassa liitettynä kodinhoitohuoneen hanaan, koska keittiön hanassa on ulosvedettävä suutin, joten siihen ei voi suodatinta asentaa. Vettä voidaan ottaa suoraan hanasta huuhtelusuihkumuotoisena tai vaihtokytkintä kääntämällä suodattimen kautta.

Pöytäsuodattimessa on 4-vaiheinen suodatus seuraavasti ja se poistaa/vähentää vedestä muun muassa seuraavia epäpuhtaustyyppejä:

Klooria ja klooriamiinia
Petrokemikaaleja
Fenoleja
Torjunta-aineita
Raskasmetalleja kuten kuparia, lyijyä, elohopeaa, kadmiumia jne.
Rautaa ruostetta sekä muita metalleja
Kalkkia
pH-arvolla ei vaikutusta puhdistustehoon
Mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten bakteereita, hiivoja, homeita, kystia, alkueläimiä ja loisia
Antibiootti- ja hormonijäämiä
Kiintoaineita 0,1 µm asti (0,0001 millimetriä)
Mikromuovit

AQVA ULTRA pöytäsuodattimesta voit lukea lisää täältä.

Vaihtosuodatinpatruunan AQVA ULTRA pöytäsuodattimeen löydät täältä.

Kaupallinen yhteistyö: AQVA Finland Oy

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.