Hae
Kutsu vapauteen

10 000 seuraajan raja ylittyi

blogin facessa yli 10 000 seuraajaa

 

 

Huomasin viime viikolla, että 10 000 ihmisen raja ylittyi blogin seuraajissa. Se on valtavan paljon! Seuraajia on oikeasti enemmän, koska puhun nyt ainoastaan blogin facebookin seuraajista. Seuraajia on lisäksi mun omassa facessa ja instagramissa. Osa seuraajista on hyvinkin aktiivisia ja osa ei varmaan edes muista, että on mun seuraaja:) Ja yksi asia on varma: osa seuraa mua pelkästään saksanpaimenkoirani Tuton takia eli ”sietää mua”, jotta saa lukea Tutoa koskevia päivityksiä 😎 Tämän vuoksi perustin eilen instagramiin Tutolle ja meidän tulevalla saksanpaimenkoira pennulle Ovelle oman instatilin, jonka nimi on 2blackgsd.  Tuolle tilille alan lataamaan pelkästään koirajuttuja Tutosta ja Ovesta.

 

 

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

 

 

pitääkö mun olla jotakin enemmän

 

Kiitän jokaista seuraajaani ja osasta teistä on tullut mun ystäviä vaikka ei olla fyysisesti koskaan tavattukaan. En oikein ymmärrä itse miten joku jaksaa minua seurata ja ehkä se on ihan hyväkin niin. Aluksi mulle tuli tosi paljon paineita suuresta seuraajamäärästä: ajattelin, että mun täytyy olla jotakin enemmän, jotta ihmiset jaksaa mua seurata eli aloin kärsimään riittämättömyyden tunteesta. Se meni onneksi ohi kun ymmärsin, ettei se ole mahdollista. Enhän mä voi olla mitään enemmän kuin mitä oikeasti olen.

 

 

jatkossa panostan enemmän instaan

 

 

Jatkossa panostan enemmän instaan, jossa ohjaan ilmaisia jooga-, meridiaanivenyttely- ja chakrameditaatioharjoituksia. Insta on niin paljon ihanampi, nopeampi ja helpompi kanava kuin face. Toki samaan tapaan kirjoittelen tänne blogiin kuin aikaisemminkin ja tietenkin blogin faceen. Aivan ihanaa päivää juuri sulle- yritän olla teidän luottamuksen arvoinen sellaisena kuin olen<3

 

 

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

 

 

Terveellistä elämää ja ilmaisia LIVE jooga-, meridiaanivenyttely- ja syvärentoutusharjoituksia instassa

 

 

Oma instani: satusjoholm

Koirajutut Tutosta ja Ovesta: 2blackgsd

 

 

Terveellistä elämää ja vhh ruokaohjeita facebookissa

 

Blogin facen löydät täältä

 

 

blogin terveyteen liittyvät sivustot

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *