Hae
Kutsu vapauteen

Miten vietämme joulua- hyvää joulua kaikille!

Vietämme joulua kotona oman perheen parissa. Heräsin aamulla klo 10- olin nukkunut 12 tuntia!! Yleensä herään tosi aikaisin, mutta ilmeisesti nyt oli kertynyt sen verran univelkaa, että nukuin ne pois. Mentiin illalla nukkumaan jo klo 22 ja olin herättänyt yöllä Karin klo 24: olin seissyt hänen sänkynsä vieressä ja kertonut, että en saa naamiota pois kasvoilta 😎  Olin taas höpötellyt pitkät pätkät eikä minulla itselläni ole mitään muistikuvaa asiasta.

Aamulla tehtiin Tuton kanssa lenkki ja nyt olen aamupäivän valmistellut päivän ruokia. Kari menee pian hakemaan Nopan töistä ja pojat ovat hetken tässä kotona ja lähtevät iltapäivällä sukulaiskierrokselle. He tulevat illaksi kotiin ja hakevat myös Nopan tyttöystävän Mintun meille.  Allun tyttöystävä ja Kara viettävät joulun Moonan suvun parissa Lehtimäellä. Saunotaan tänään ja illalla avataan lahjat. Syödään tänään Karin kanssa kahdestaan ja huomenna koko perheen kanssa.  Pojat on pyhät töissä, joten menemme Karin kanssa kahdestaan torstaina käymään vanhempieni ja veljeni perheen luona Ähtärissä. Niin ja Tuto tulee tietenkin mukaan- tämä on jo neidon kahdeksas joulu:)

Kiitos teille Rakkaat Mussukat tästä vuodesta ja rauhallista joulua teille kaikille<3 Pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta, levätään, syödään hyvin ja rakastetaan kaikkea ja kaikkia. Ensi vuosi alkaa kohdallani hyvinkin räväkästi ja yritän nyt tämän viikon aikana kerätä voimia tulevaan. Mutta kirjoitan asiasta sitten myöhemmin, nyt vietetään joulua:)

Tästä VHH suklaasta tuli ihan liian hyvää- söin eilen melkein kaikki:) Ohje blogissa.

Maailman ihanin ”mössö” kalojen kanssa: siian mätiä, jokiravun pyrstöjä, savulohta, smetanaa, sipulia, tilliä, sitruuna, suolaa ja ripaus sokeria.

Meillä syödään jouluna paljon kaloja ja tänä vuonna ostettiin kalojen kanssa luomu kinkku. On se vaan paljon paremman makuista kuin ei-luomu:)

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *