Hae
Kutsu vapauteen

Paras VHH pizza ikinä!

Paras VHH pizza- salaisuus kuorrutteessa

 

 

Tein tällä viikolla parasta VHH pizzaa ikinä! Pohjan valmistin taas tällä ohjeella, mutta nyt tein kuorrutteen eri tavalla kuin ennen. Ja täytteetkin olivat onnisuneet. Täytteeksi laitoin voissa paistettua ja hyvin maustettua kalkkunan jauhelihaa, hieman ananasta, runsaasti mozzarellaa ja sipulia. Tuo mozzarella antaa niin mahtavan pehmeän maun pizzaan. Juustoraasteen sekaan sekoitin 3 kananmunaa- ai luoja kun oli hyvää 🙂 Toki kuorrute oli hieman haastavampi levittää kuin pelkkä juustoraaste ja parhaiten se onnistui sormilla levittämällä. En ymmärrä miksi en ole aikaisemmin lisännyt kananmunaa kuorrutteeseen- nimittäin nuorena söin muutaman kerran naapurin rouvan tekemää pizzaa juuri tällä tavalla valmistettuna ja se maistui niin hyvältä. Testaa ihmeessä- toivottavasti tykästyt:)

 

 

 

 

blogin VHH pizza ohjeet

 

 

Blogissa ja uudessa VHH herkku- ja ruokaohjeita kirjassani on runsaasti erilaisia VHH pizza ohjeita. Katso alta olevista postausta oma suosikkisi. Katso täältä lisää VHH ruoka- ja herkkuohjeita.

 

Vähähiilihydraattinen pizza

VHH pizza- ei sisällä kananmunaa ja pähkinää

Vähähiilihydraattinen vohvelipizza- rapeaa kesäherkua

Vähähiilihydraattinen pizza- helppo ja nopeatekoinen!

TILAA VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA

 

 

Super suosittu vhh ruoka- ja herkkuohjeita kirja sisältää blogin suosituimmat VHH reseptit ja ohjeita joita ei täältä blogista löydy. Tilaa kirja hintaan 23,50 + 4,90 postimaksu laittamalla viestiä karin sähköpostiin: kari.sjoholm10@outlook.com

 

 

Tuu instaan: satusjoholm ja 2black

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *