Hae
Kutsu vapauteen

Ylioppilasjuhlat

Olo on kiitollinen: yo-juhlat ovat onnistuneesti takanapäin. Kaikki meni tosi hienosti: valmisteluun osallistui oman perheen lisäksi ex-mieheni ja hänen vaimonsa Jari ja Maarit, ex-anoppini Nisulan mummu ja veljeni vaimo Suvi. Suvi tuli meille jo edellisenä päiväna auttamaan kakkujen koristelussa. Hän myös vastasi kaikista koristeista, joita juhlissa esiintyi. Suvi leipoi myös todella paljon ja auttoi muutoinkin juhlien suunnittelussa. Myös naapurit olivat apuna lainaten kakkulautasia, irtopohjavuokia ja koiraporttia. Lämmin kiitos kaikille<3
Allu ja niiiin rakas kummipoika Niilo
Jälleen kerran on juhlat järjestetty hyvässä yhteistyössä ex-puolisoni suvun kanssa! Lämpimät välimme ovat useinkin aiheuttaneet ihmetystä, joka on ihmisestä riippuen vaihdellut ihailusta hämmennykseen. Exäni kanssa päätimme erottuamme vuonna 2006. että hoidamme eron tyylikkäästi ja poikien etua ajatellen. Ja näin olemme toimineet. Molempien puolisot ovat kunnioittaneet tätä päätöstä ja yhdessä olla puhallettu yhteen hiileen yli kymmenen vuotta. Tästä kaikesta nöyrä kiitos Jari, Maarit ja Kari<3 Nämä juhlat olivat yksi osoitus siitä, miten hyvin homma toimii!
Suvi vastasi juhlien koristelusta

Kaikissa mitä juhlissa tarjottiin, tehtiin itse. Otin töistä vapaata torstain ja perjantain ja torstaina tein 5 juusto- ja hyytelökakkua. Nisulan mummu teki 5 kakkupohjaa, jotka täytin perjantaina. Suvi tuli edellisenä päivänä ja yhdessä koristeltiin täyte-, ja hyytelö- ja juustokakut. Hannulan Kimmo teki juhliin 4 upeaa voileipäkakkua, Maarit leipoi vaniljapullia, Suvi teki suolaista piirakkaa, keksejä ja mokkapaloja ja mummot vääntivät vielä kuivakakkuja.

Noppa ja Lammin Patrik

Tarjoilusta ja astioiden keräämisestä ja tiskaamisesta huolehti koko juhlien ajan meidän Noppa ja hänen ystävänsä Lammin Pate. Pojat olivat aika kovilla eli 5 tuntia saivat tehdä oikein kunnolla hommia. Älyttömän hienosti nämä hyväkäytöksiset nuorukaiset hommat hoitivat. Olin pojista todella ylpeä ja täydestä aiheesta<3

Juhlakalu rentoutuu hetken ennen vieraiden saapumista

Hannulan Kimmon tekemät voileipäkakut

Juhlien alkaessa alkoi aurinko paistamaan


Aamu oli vielä todella kolea ja tuulinen. Juhlia seuraavaksi päiväksi oli luvattu ilman lämpenemistä. Oli melkoinen yllätys, kun aurinko alkoi paistamaan ja tuuli tyyntui samalla hetkellä kun ensimmäiset vieraat saapuivat klo 14.00. Kieltämättä tuli sellainen olo, että universiumi juhli kanssamme…

Meillä on tosi isot terassit ja olisi ollut todella sääli jos emme olisi pystyneet olemaan siellä kelin takia. Nyt pystyimme ja näin ollen ihmisillä oli mukavasti istumatilaa eikä runsaan väkimäärän takia tullut ahdasta oloa.

Mielestäni juhlissa oli rento ja mukava tunnelma, joka toivottavasti välittyy kuvistakin. Ensimmäiset vieraat tulivat klo 14.00 ja viimeiset lähtivät klo 22.15. Vieraina oli sukulaisia, ystäviä, Allun kavereita ja tietenkin pesäpallojoukkue Kirin pelaajia ja valmennusjohtoa. 

Veljeni mussukoita

Ex-mieheni ja hänen kaunis vaimonsa Maarit
Äitini

Oikealta enoni Jorma, isäni ja Jari

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Tuton piti mennä Vaajakoskelle Kennel Evergreysin  kenneliin juhlien ajaksi. Ei maltettu Neitoa kuitenkaan sinne viedä, vaan lainasimme koiraportin suihkuhuoneen oveen, jotta Tuto voisi olla siellä. Loppujen lopuksi koira juhli kanssamme ilman suurempia ongelmia. Tuto nautti ihmisvilinästä ja kävi joka välissä haukkaamassa palan voileipäkakkua suoraan kahvipöydästä. Välillä yllätin Neidon myös nuolemassa vieraiden lautasta ja kerran oli tassu Allun kaverin juomamukissa. Onneksi oli Allun kamun juomamuki! Ketään ei kaatanut ja kerran yltyi haukkumaan kun veljeni kuvasi ilmakameralla terassimme yllä.

Sisarrukset- kerrankin kuva ilman naaman vääntelyä
Veljeni ja hänen vaimonsa Suvi

Allu ja veljeni tytär mytty Mette

Veljeni perhe

Allun kummi poika Niilo (veljeni poika)

Serkukset

Allu varaäitinsä Jaanan kanssa

Nisulan mummu

Joku ehti ja kerkisi…:)

Moona ei päässyt juhliin, koska hänellä oli omat juhlat

Käsittämätöntä, että Meikästä tuli sittenkin ylioppilas…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.