Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Kurkuma vähensi matala-asteista tulehdusta

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

kurkuma boostaa terveyttä monin tavoin

 

 

Kurkuma eli Curcuma Longa on todella monipuolinen ravintolisä ja sitä on käytetty jo vuosituhansia kiinalaisessa ja intialaisessa kansanravitsemusperinteessä. Kurkumaa on tutkittu paljon tieteellisesti ja sen hyödyt selittyvät sen sisältämällä kurkumiinilla, jonka sanotaan vaikuttavan positiivisesti ruoansulatukseen, nivelterveyteen ja tulehduksiin. Kurkuma on antibakteerinen antioksidantti ja sitä käytetään yleisesti myös flunssan ehkäisyssä ja sen hoidossa yhdessä inkiväärin ja sitruunan kanssa. Eräs ruotsalainen kollegani kertoi, ettei ole kertaakaan sairastanut flunssaa sen jälkeen kun hän alkoi päivittäin käyttämään kurkumaa ravintolisänä ja juomaan  inkivääristä puristettua raakamehua. Eräs sukulaiseni taasen kärsi kovista nivelrikon aiheuttamista nivelkivuista, joihin ei auttanut särkylääkkeet eivätkä nivelterveyttä edistävät ravintolisät. Viimein hän päätyi kokeilemaan kurkumaa, joka vähensi särkyjä merkittävästi kolmen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

 

 

Lue myös: Pääsin pigmenttiläiskistä eroon karnosiinin avulla

 

 

kurkuma vähensi matala-asteista tulehdusta

 

 

Kurkuma on ollut itselläni päivittäisessä käytössä jo parin vuoden ajan. Kaksi vuotta sitten funktionaalinen lääkäri suositteli minulle ketoruokavaliota ja kurkumaa ravintolisänä, koska matala-asteista tulehdusta mittaava herkkä-CRP oli 2,59. Hänen mukaansa sen olisi hyvä olla alle 1. Ketoruokavaliota hän suositteli ykkös- ja kakkostyypin diabeetekselle altistavan geeniperimän vuoksi. Kuin ihmeen kaupalla olen säästynyt ainakin tähän asti diabeetekselta. Noudatin lääkärin ohjeita ja 8. kuukauden kuluttua herkkä-CRP oli laskenut rajusti ja oli ainoastaan 0,37. Olin todella otettu ja hämmästynyt! Tämä osoittaa sen miten paljon voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa omaan terveyteemme ja muutokset näkyvät parhaimmassa tapauksessa joka veriarvoissa.

 

 

 

hyvin imeytyvä luontaistukun kurkuma

 

 

Käytän itse Luontaistukun kurkumaa, joka sisältää BioPerinen® patentoitua mustapippuri-uutetta, joka tutkimusten mukaa lisää kurkuminoidien imeytymistä jopa 20-kertaisesti. Luontaistukun lisäravinteet ovat lisäaineettomia, puhtaita ja suomalaisessa tehtaassa valmistettuja. Hinta on erittäin kilpailukykyinen ja jopa halpa, mikäli tilaat kurkumaa kerralla enemmän. Luontaistukun tuotteita on saatavilla ainoastaan heidän omasta verkkokaupastaan eli täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10 %:n alennuksen kaikista Luontaistukun tuotteita.

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *