Hae
Kutsu vapauteen

Haastatteluni TerveysSummit terveystapahtumaan

HAASTATTELU MILJOONIA KATSOJIA SAAVUTTANEESEEN terveyssummit NETTITAPAHTUMAAN

 

 

Minua haastateltiin tänään miljoonia katselukertoja saavuttaneeseen TerveysSummit nettitapahtumaan. Haastatteluni on katsottavissa ilmaiseksi (postauksen lopussa kerron miten voit nähdä haastattelun) perjantaina 27.11.2020, jolloin päivän teemana ”Oikean ravinnon avaimet hyvinvointiin ja jopa sairauksien voittamiseen”. Haastattelijana oli ihana  Uskalla parantua  Karita Aaltonen ja haastattelussa tulette kuulemaan paranemistarinani vaikeasta kosteusvaurio astmasta,  ajatuksiani  terveellisestä ruokavaliosta ja kokonaisvaltaisesta terveydestä sekä juuri ilmestyneestä VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjastani.

 

 

TerveysSummitin haastattelijana toimi Karita Aaltonen

 

 

terveyssummitissa kuulet uusimmat terveysvinkit

 

 

TerveysSummit on sarja terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka julkaistaan verkossa päivittäin tapahtuma-aikaan ensi viikolla. VIP-jäsenille videot ovat katseltavissa erillistä maksua vastaan missä ja milloin tahansa kokonaisen vuoden ajan. TerveysSummitin teemana on tänä vuonna ”New Stars”, koska mukana on kymmeniä uusia suomalaisia ja kansainvälisiä hyvinvoinnin ja ravitsemuksen alan ammattilaisia. TerveysSummitissa tulet saamaan täysin uusien asiantuntijoiden vinkit terveyden ja ravitsemuksen optimointiin sekä näet ilmaiseksi haastatteluita, joissa puhujina on Biomedin tiukan seulan läpäisseet asiantuntijat. Lisäksi kuulet terveysalan uusinta tietoa ja uusimmat terveysvinkit lisäten samalla omaa terveystuntemustasi. Katso tapahtuman ohjelma täältä.

 

osallistu TerveysSummittiin ilmaiseksi- rekisteröidy heti tänään!

 

 

TerveysSummit nettitapahtuma on 100 % ilmainen eli sinulle ei tule minkäänlaisia piilokuluja osallistumisestasi. Osallistuminen TerveysSummittiin tapahtuu rekisteröitymällä tapahtumaan täällä. Tänä vuonna viikon mittainen TerveysSummit järjestetään 23.-29.11.2020. Kun rekisteröidyt ennakkoon, niin näet jokaisen päivän haastattelut vuorokauden ajan ilmaiseksi. Myyntiin tulee myös VIP-passi, jolla kaikki haastattelut on katsottavissa milloin vain vuoden päivät!  TerveysSummit lahjoittaa jokaisesta TerveysSummitiin ilmoittautuneesta 0,35 € hyväntekeväisyyteen eli ilmoittautumalla tuet myös hyväntekeväisyyttä ja saat itse valita hyväntekeväisyyskohteen. Saat myös ohjeet miten voit kutsua myös kaverisi mukaan tapahtumaan.

 

Ilmoittaudu TerveysSummittiin täällä.

 

 

Lue myös

 

 

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.