Hae
Kutsu vapauteen

KETO RISE UP verkkokurssi

keto rise up verkkokurssi- tervetuloa kokonaisvaltaiselle 6 viikon muutosmatkalle!

”Ensimmäinen viikko KETO RISE UP verkkokurssilla eikä asiat voisi paremmin olla! Ouran mukaan unen laadussa on huikea parantuminen. Yritin itse muutosta, mutta kompastelin sen kanssa. Aloittaessani verkkokurssin pysähdyin, annoin itselleni tilaa ja luvan olla kiirehtimättä. Ihanaa kun kurssilla saa kuunnella omaa kehoa ja edetä omassa tahdissa.”
-@minunketo

Haluatko saavuttaa ihannepainosi syömällä maukasta ruokaa ja ilman nälkää?  Haluatko sanoa hyvästit makeanhimolle ja napostelulle? Oletko jo kokeillut useita laihdutuskuureja, joiden jälkeen paino on noussut lähtölukemiin tai jopa sen yli? Haluatko päästä eroon väsymyksestä ja saada uutta energiaa ja virtaa elämääsi? Oletko kyllästynyt vatsan kuplimiseen ja turvotukseen? Haaveiletko paremmasta palautumisesta ja unenlaadusta? Olisiko viimein aika pistää itsesi sille paikalle jolle se kuuluu elämässäsi eli ensimmäiselle? Haluatko kokeilla ketoruokavaliota, mutta et tiedä miten sitä voi noudattaa terveellisesti ja turvallisesti?  Oletko jo kenties kokeillut ketoa, mutta ruokavalion noudattaminen tyssäsi  repsahdukseen tai kehon kohonneeseen stressitilaan?  Oletko kenties jo ollut pitkäänkin ketoosissa, mutta siitä huolimatta et ole vielä saavuttanut ihannepainoasi? Ei hätää, olet oikeassa paikassa, saanko auttaa Sinut alkuun omassa elämäntapamuutoksessasi?

Sijoittaminen 2,10 euroa päivässä 6 viikon ajan kokonaisvaltaiseen verkkovalmennukseen voi olla elämäsi paras investointi! Ketoruokavalion aloittaminen ja noudattaminen ei ole niin vaikeaa, ettei sitä voisi opetella ilman verkkokurssiakin, mikäli perehdyt huolellisesti aiheeseen välttääksesi yleisimmät sudenkuopat. Liian monella elämäntapamuutos tyssää kuitenkin jo alkumetreillä joko reseptien puutteen, hermoston ylivirittäytymisen, liiallisen tiukkuuden tai joidenkin fyysisten oireiden takia. Näin meinasi käydä minullekin! Vuosia sitten aloitin keton vähentämällä hiilihydraattien määrän liian nopeasti minimiin, jonka seurauksena hermosto ylivirittäytyi pahasti, virtsatiet oireilivat, iho kuivui ja estrogeenitasot romahtivat. Yöllä oli vaikea nukkua ja olo oli kuin peuralla liikennevaloissa. Vasta vuosia myöhemmin ymmärsin mikä meni vikaan, vaikka sain kokea myös ketoosin terapeuttisia vaikutuksia. KETO RISE UP verkkokurssi on kehitetty jotta Sinun ei tarvitsi kompastua samoihin kiviin, joihin minä kompastuin. On olemassa suorempi tie- Sinä päätät kumpaa tietä haluat kulkea.

ketoverkkokurssi joka todella toimii

KETO RISE UP VERKKOKURSSI on sertifioidun ketovalmentajan laatima kokonaisvaltainen ketovalmennus, jota on suunniteltu vuosikausia ja joka todella toimii! Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Verkkokurssi sisältää runsaasti reseptejä, valmiit ateriakokonaisuudet 21 päiväksi, hermostoa tasapainottavia harjoituksia, tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä ja laajan painohallintaosion. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa- ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa noudattaa ketogeenista ruokavaliota! Kertamaksulla saat verkkokurssin käyttöösi pysyvästi ja tukea suljetussa Facebook ryhmässä- et jää kysymyksiesi kanssa yksin! KETO RISE UP on niin paljon enemmän kuin pelkkä ketovalmennus- se on 6 viikon kokonaisvaltainen muutosmatka, joka muuttaa elämäsi mikäli annat sille mahdollisuuden.

VALMENTAJASTA- olet turvallisissa käsissä!

KETO RISE UP verkkokurssin valmentaja on Satu Sjöholm, 51-vuotias sertifioitu Keto Coach, bloggaaja, kirjailija, liikuntatoimen ylitarkastaja, jooga- ja palautumisohjaaja ja kasvojoogaopettaja. Satu on akaateemiselta koulutukseltaan HTM ja Liik Yo. Hän kirjoittaa suosittua Kutsu Vapauteen blogia, jossa on julkaistu yli 200 ketoruokavalioon sopivaa ruoka- ja herkkuohjetta,  sekä kymmeniä ketoon liittyvää artikkelia viimeisen 7 vuoden aikana. Hänen esikoiskirja VHH ruoka- ja herkkuohjeet julkaistiin lokakuussa 2020 ja siitä tuli kahdessa kuukaudessa kustantamon vuoden myydyin kirja ja 10 kuukautta myöhemmin kirjasta painettiin jo 4. painos. Satu harrastaa runsaasti liikuntaa. Sen lisäksi hän on intohimoinen saksanpaimenkoira harrastaja.

Sadulla on vuosikymmenten kokemus hiilihydraattitietoisesta elämästä ja useiden vuosien kokemus sekä VHH että ketoruokavaliosta. Kiinnostus ketoruokavaliota ja sen terapeuttisia vaikutuksia kohtaan johti lopulta Keto Coach opintojen pariin Dr Bergin ohjauksessa. Satu painottaa valmennuksessaan oman kehon kuuntelua ja armollisuutta omaa kehoa kohtaan. Jokainen ihminen reagoi yksilöllisesti ketoruokavalioon ja hyvinvointiin vaikuttavat ruokavalion lisäksi monet muutkin asiat kuten palautuminen, liikunta ja vaikkapa ihmissuhteet. Tämän vuoksi verkkokurssin lähestymistapa on hyvin kokonaisvaltainen.

Satu on ikuinen opiskelija. Viime vuosien aikana hän on opiskellut myös autonomisen hermoston toimintaa ja kasvojoogaa. Hänen laaja koulutuspohjansa takaa sen, että verkkokurssin osallistujat ovat turvallisissa käsissä ja että painonhallintaa lähestytään useasti eri näkökulmasta. Satu innostaa ja näyttää omalla esimerkillään miten ketoruokavalio, liikunta, hyvä yöuni ja henkinen hyvinvointi vaikuttavat ihmiseen kokonaisvaltaisesti ja miten helppoa pysyvä painonhallinta on vielä 52-vuotiaana huolimatta kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja vaihdevuosista. Sadun motto on jalat maassa ja järki päässä- unohtamatta pilkettä silmäkulmassa:)!

keto rise up: armollisuutta ja oman kehon kuuntelua

Verkkokurssin tavoitteena on pysyvä painonhallinta, energiatasojen kohottaminen ja hermoston tasapainottaminen. Kuuden viikon mittaisella muutosmatkalla opetellaan noudattamaan ketoruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti sertifioidun ketovalmentajan johdolla. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan tiedon ketoruokavalion noudattamisesta, pätkäpaastosta ja pysyvästä painonhallinnasta. Eikä enää koskaan ketoruokavalion noudattaminen ei ole resepteistä kiinni, sillä verkkokurssin aikana saat runsaasti VHH reseptejä ja valmiita ateriakokonaisuuksia, joihin makrot on laskettu valmiiksi. Painonhallintaan vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkästään ravinto. Sen vuoksi verkkokurssin laajassa painonhallintaosiossa saat tietoa mm. unen, palautumisen, liikunnan ja suolistomikrobien vaikutuksista painonhallintaan. Olet tervetullut muutosmatkalle, vaikka ei haluaisi laihtua kiloakaan. Tällöin pääpaino on uuden ruokavalion opettelussa, palautumisessa ja energiatasojen lisäämisessä. Lisäksi verkkokurssilla saat runsaasti tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä sekä hermostoa tasapainottavia harjoituksia- ihminen on kokonaisuus! Tämän vuoksi verkkokurssi soveltuu myös kokeneille ketoilijoille- kyseessä on siis paljon enemmän kuin ketoverkkokurssi.

Verkkokurssin keskeinen sanoma on oman elimistön kuuntelu ja armollisuus omaa kehoa kohtaan. Pikadieettien ja itsensä ruoskimisen aika on ohi! Niistä harvoin seuraa mitään hyvää- päinvastoin ne voivat hankaloittaa pysyvää painonhallintaa. Valmentajan monipuolinen koulutustausta (hallintotieteiden maisteri, liikuntatieteiden ylioppilas, keto coach ja jooga-, kasvojooga- ja palautumisohjaaja) näkyy verkkokurssin kokonaisvaltaisessa lähestymistavassa, jossa ei viljellä hiilihydraattikammoa, vastakkainasettelua eikä ehdotonta ajattelua.

Valmiita ateriakokonaisuuksia ja runsaasti VHH reseptejä

KETO RISE UP verkkokurssi sisältää ammattilaisen laatimat tarkat ohjeet ketoruokavalion noudattamisesta turvallisesti ja tehokkaasti. 3:n viikon valmiit ateriakokonaisuudet (makroravinteet on laskettu valmiiksi) ja suuri määrä VHH reseptejä aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle pitävät huolen siitä, että ruokavalion noudattaminen on helppoa ja vaivatonta. Ketoruokavalion noudattaminen ei ole enää koskaan resepteistä kiinni!  Saat käyttöösi myös listan sallituista ruoista makroravinteineen ja tarkat ohjeet miten edetä viikosta toiseen. Ongelma tapauksissa ja muutoinkin saat tukea suljetusta KETO RISE UP Facebook ryhmästä, johon saat pysyvän jäsenyyden. Ryhmässä voit esittää kysymyksiä, voimaantua ja jakaa omia kokemuksiasi muiden riseuppilaisten kanssa!

Painonhallinnan eri osa-alueet

KETO RISE UP verkkokurssi sisältää laajan painonhallintaosion, jossa saat runsaasti tietoa pysyvän painohallinnan osa-alueista. Opit laskemaan oman energiakulutuksen ja myös ruokavalion sisältämät makroravinteet ja kalorit, vaikka niiden laskeminen ei olekaan välttämätöntä. On kuitenkin tilanteita, joissa makroja ja kaloreita kannattaa laskea  muutaman päivän ajan, jotta näet syötkö liikaa tai kenties liian vähän.  On tilanteita, jossa liian vähäinen syöminen voi olla esteenä painonpudotukselle elimistön hälytystilan, hormonaalisen epätasapainon ja aineenvaihdunnan hidastumisen vuoksi. Verkkokurssilla saat tietoa myös säästöliekistä, aineenvaihdunnan vilkastuttamisesta, hitaan painonpudotuksen eduista ja siitä, miksi joskus paino ei laske odotetusti vaikka ihminen syö vähemmän kuin kuluttaa. Lisäksi saat tietoa palautumisen, unen ja liikunnan merkityksestä painonhallinnassa. Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pysyvä painohallintaa on elämänhallintaa ja mikäli voitat mielesi, voit saavuttaa ihan mitä vaan!

Palautuneena jaksat paremmin

Hermoston tasapainottaminen kulkee mukana koko KETO RISE UP verkkokurssin ajan, vaikka pääpaino verkkokurssilla on ketoruokavalion opettelussa ja pysyvässä painonhallinnassa. Riittämätön palautuminen ja pitkittynyt stressitila voi tehdä pysyvästä painonhallinnasta mahdottoman ja joskus ihminen pääsee ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään kiinnittämällä huomiota hermoston tasapainottamiseen. Palautuneena energiatasot kohoavat, värit palaavat elämään ja voimavarat lisääntyvät. Verkkokurssi sisältää puolen tunnin yin-jooga tyyppisen harjoituksen, jota voit tehdä itsenäisesti aina kun haluat. Saat joka viikko tietoa hermoston tasapainottamisesta ja käytännön harjoituksia ja vinkkejä, jotka edesauttavat palautumista. Saat käyttöösi myös hermostoa tasapainottavan harjoituksen, jota voit tehdä aina silloin kuin tunnet olevasi ylikierroksilla ja stressaantunut.

Ethän unohda itseäsi

Armollisuus itseään kohtaan, yksilöllisyys ja oman elimistön kuuntelu ovat keskeisiä sanomia 6:n viikon KETO RISE UP muutosmatkan aikana. Se mikä sopii toiselle, ei sovi kaikille. Ketoruokavaliota voi noudattaa monella eri tapaa, koska jokaisen elimistö ja mieli reagoi asioihin yksilöllisesti. Verkkokurssilla pohditaan myös tilanteita, joissa kaikki ei menekään suunnitellusti ja mitä silloin kannattaisi tehdä. Osallistuja saa tietoa hiilaripäivien pitämisestä, retkahtamisesta ja siitä, kuinka kauan ketoruokavaliota voi noudattaa. Lisäksi saat tietoa myös kuiduista, rasvahapoista, lisäravinteista, liikunnan harrastamisesta ja veriarvojen seuraamisesta. Kyseessä on siis hyvin kokonaisvaltainen tietopaketti, joka luotsaa osallistujaa kohti terveellisempää elämää.

palautetta verkkokurssista- mukana jo yli 600 osallistujaa!

”Aloitin tammikuussa ja olen noudattanut ohjeita melko säntillisesti. Ketoosiin kyllä vähän kiirehdin, mutta se oli ilmeisesti minulle aivan sopiva tapa. Paino on laskenut tässä ajassa 8 kiloa, vaikka lähtöpaino ei ollutkaan valta ja olo on hyvä. Jaksan liikkua, nukun paremmin. Olen tosi kiitollinen sinulle ohjeista ja tavastasi valmentaa. Asiat on hyvä pitää yksinkertaisina kun ne sillä tavalla toimivat!” -Riseuppilainen

”3 viikkoa täynnä ja voi pojat mitä siinä ajassa on tapahtunut! Aloitin KETO RISE Up verkkokurssin 97 kiloisena ja tänään kun punnitsin painoa se oli tasan 90 kiloa. Miten ihmeessä 48 -vuotias, vaihevuosista kärsivä, krooninen kipupotilas, työssäkäyvä tähän pystyi? En todellakaan tiedä, mutta sen voin sanoa, etten ole fuskannut missään kohtaa. Liikuntaa olen lisännyt hieman ja syön enemmän mitä ennen verkkokurssia. Mutta mikä tän julkasun oikea juttu sitten oli? Noh, 10 -vuotta vanhat rakkaat nahkahousut meni jalkaan. Toki hieman piukat ne on, mutta jalassa kuitenkin ja vetoketju sekä nappi kiinni:) Tänään tunnen itseni seksikkääksi ensimmäistä kertaa yli 10 -vuoteen! Hitsi mikä tunne””. -Piia Vallenius

KETO RISE UP verkkokurssin sisältö tiivistetysti

 • Opit noudattamaan ketoruokavaliota turvallisesti sertifioidun ketovalmentajan ohjauksessa. Saat käyttöösi yksityiskohtaiset tiedot ketoruokavalion noudattamisesta, ketoosista ja pätkäpaastosta. 2 ensimmäistä viikkoa kehoa totutellaan hiilihydraattien vähentämiseen ja rasvan lisäämiseen. Ketoosiin laskeudutaan kolmannella viikolla, jolloin mukaan tulee myös kalorirajoitus.
 • Saat käyttöösi 64 reseptiä, joihin on laskettu makroravinteet valmiiksi, jotta ruokavalion noudattaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.  Bonuksena saat linkin sivustolle, joka sisältää yli 200 VHH ruoka- ja herkkuohjetta. Tulet huomaamaan, että ketoruokavalion noudattaminen ei ole pelkkää kananmunien ja pekonin syöntiä:)
 • Saat 3:n viikon valmiit ateriakokonaisuudet, joihin on laskettu makroravinteet valmiiksi. 
 • Saat käyttöösi listan ”sallittujen” ruoka-aineiden hiilihydraattimääristä ja makroravinteista. Tätä listaa voi käyttää myös kauppalistana.
 • Rasvaisten maitotaloustuotteiden, siementen ja vähähiilihydraattisten pähkinöiden käyttö on sallittua ruokavaliolla. Niiden käyttö on kuitenkin vapaaehtoista.
 • Opit laskemaan ruokavaliosi sisältämät makroravinteet, kalorit ja perusaineenvaihdunnan sekä tietoa siitä, missä tilanteissa makroja kannattaa laskea. Verkkokurssia voi noudattaa tiukasta makroja laskemalla tai ilman laskemista- Sinä päätät miten haluat edetä!
 • Laajassa painonhallintaosiossa opit painonhallinnan eri osa-alueista kuten palautumisen, liikunnan, yöunen ja suolistomikrobien tärkeydestä painonhallinnassa. Lisäksi saat tietoa säästöliekistä, painojumista ja aineenvaihdunnan vilkastuttamisesta.
 • Verkkokurssi sisältää puolen tunnin mittaisen yin-jooga tyyppisen joogaharjoituksen, hengitysharjoituksen ja tietoa autonomisen hermoston toiminnasta ja tasapainottamisesta.
 • Saat vinkkejä lisäravinteista, jotka voivat lisätä energiatasoa, tukea yöunta ja tehostaa ruoansulatusta.
 • Saat vinkkejä tilanteisiin, jossa kaikki ei menekään niin kuin Strömsössä: retkahdukset, paino ei laske, ketoruokavalio ei sovi tai terveydentila heikkenee.
 • Terveysosiossa saat tietoa kuiduista, hyvistä rasvahapoista ja mm. oksalaateista.
 • Saat tukea ja tsemppausta uuden elämäntavan opetteluun suljetussa KETO RISE UP Facebook-ryhmässä. Ryhmässä on mahdollisuus saada tukea myös henkiseltä valmentajalta.
 • Verkkokurssi ei sisällä terveydenhuollollista neuvontaa eli mikäli sairastat jotakin sairautta, niin keskustele ruokavalion aloittamisesta lääkärisi kanssa.

keto rise up verkkoKurssin suorittaminen

 • Kurssin kesto on 6 viikkoa.
 • Saat joka viikko sähköpostiisi uuden viikon ohjelman.
 • Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussa.
 • Kurssi sisältää kirjallista materiaalia, lähes 40 videota ja käytännön harjoituksia, joista yksi on puolen tunnin mittainen joogaharjoitus.
 • Voit opiskella tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.
 • Kurssin sisältö on käytettävissäsi pysyvästi.
 • Suljetussa KETO RISE UP Facebook ryhmässä voit esittää kysymyksiä mieltä askarruttavista asioista ja voimaantua hyvä henkisessä tukiryhmässä.
 • Verkkokurssi on henkilökohtainen, joten et voi jakaa materiaalia eteenpäin.

keto rise up verkkokurssin hinta ja mistä voi ostaa?

Verkkokurssin voi ostaa TÄÄLTÄ tai instagramista, joka löytyy nimellä satusjoholm. Verkkokurssi on myynnissä instagram profiilin verkkopuussa. Mikäli Sinulla on ongelmia verkkokurssin ostamisen kanssa tai mitä tahansa kysyttävää verkkokurssiin liittyen, niin laita sähköpostia tänne:satu.sjoholm@gmail.com.

osta KETO RISE UP ja lift up VERKKOKURSSIT YHTEISHINTAAN AINOASTAAN 129 EUROLLA!

Osta KETO RISE UP ja LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi todella edulliseen yhteishintaan TÄÄLTÄ.  Saat molemmat verkkokurssit ainostaan 129 eurolla ja säästät puhdasta rahaa!

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi pitää sisällään 5 harjoitusta eli kasvojen ja kaulan lihaksia vahvistavan ja kohottavan harjoituksen, 2 perinteistä kasvohierontaharjoitusta, lymfahieronnan sekä kylmillä lusikoilla tehtävän kasvohieronnan. Verkkokurssilla saat lisäksi tietoa kasvojoogan hyödyistä, ihon ikääntymisestä, lymfajärjestelmästä, anatomiasta ja kasvoöljyistä. Verkkokurssin harjoitukset ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymismuutoksia, lisäävät ihon kollageenia, elastaania ja hehkua sekä vähentävät kasvojen turvotusta ja tummuutta silmien alla. Kokonaisvaltainen harjoitus tasapainottaa hermostoa ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lue lisää LIFT UP verkkokurssista täältä.

usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan verkkokurssi säilyy Campwiren alustalla?

Verkkokurssi jää käyttöösi pysyvästi.

Onko verkkokurssilla käytössä kalorirajoitus?

Kalorirajoitus tulee kolmannella viikolla mukaan kuvioihin. Mikäli tavoitteena ei ole laihtuminen, niin siinä tapauksessa kalorirajoitusta ei noudateta vaan syödään enemmän.

Onko kalorirajoitus kaikille laihduttajille sama?

Valmiit ateriakokonaisuudet on koostettu 1600 kalorin mukaan. Neljännellä viikolla kuitenkin opetellaan laskemaan laskurilla perusaineenvaihdunta ja henkilökohtainen kalorimäärä, joka voi olla suurempi kuin 1600 kaloria.

Kuinka paljon hiilihydraattia voi syödä päivässä?

Suositeltu hiilihydraattien määrä verkkokurssilla on 20-50 g päivässä. Valmiissa ateriakokonaisuuksissa hiilihydraattien määrä on 20 g. Tietyissä tilanteissa voi olla kuitenkin parempi nauttia hiilihydraattia hieman enemmän kuin 20 g. Tästäkin asiasta saat tietoa verkkokurssilla.

Onko resepteihin ja ateriakokonaisuuksiin laskettu makrot valmiiksi?

Kyllä on.

Onko verkkourssilla pakko syödä valmiiden ateriakokonaisuuksien mukaan?

Ei ole. Verkkokurssia voi noudattaa monella tavalla eli voidaan syödä valmiiden ateriakokonaisuuksien mukaan, koostaa ateriat reseptien pohjalta tai vapaasti valiten vähähiilihydraattisia vaihtoehtoja.

Sopiiko verkkokurssi kokeneille ketoilijoille?

Kyllä sopii, koska kyseessä on paljon laajempi kokonaisuus kuin pelkkä ketoruokavalion opettelu. Mukana on lukuisia kokeneita ketoilijoita, jotka ovat kertoneet hyötyneensä kurssista.

Ketoosiin laskeudutaan vasta kolmannella viikolla. Olen kuitenkin jo ketoosissa, niin laskeutuminen on kohdallani ihan turha. Voinko saada käyttööni reseptit ja ateriakokonaisuudet aikaisemmin?

Kyllä voit. Laita minulle sähköpostiviestiä asiasta, niin lähetän reseptit ja valmiit ateriakokonaisuudet sinulle kun olet ostanut kurssin.

Onko hiilihydraattipäivien pitäminen sallittua?

Verkkokurssilla saat tietoa hiilihydraattipäivien pitämisestä. Suositus on kuitenkin se, että niitä aletaan pitämään vasta sen jälkeen kun keho on kunnolla rasva-adaptoitunut.

Voinko osallistua verkkokurssilla vaikka minulla on meneillään stressaava elämänvaihe?

Mikäli koet olosi stressaantuneeksi, niin tee päivittäin hermostoa tasapainottavia harjoituksia ja vähennä hiilihydraattien määrää hitaasti. Ole myös armollinen itseäsi kohtaan, kehosi kaipaa lempeyttä ja hyväksyntää.

Sopiiko verkkokurssi VHH ruokavaliota noudattaville?

Kurssi on laadittu ketoruokavaliota silmällä pitäen, mutta sitä voidaan soveltaa myös VHH ruokavalioon. Tässä tapauksessa osallistuja joutuu kuitenkin itse miettimään enemmän makrojakaumaa. VHH ruokavaliolla ei syödä niin paljoa rasvaa kuin ketolla ja hiilihydraattien määrä on 50-100 g. VHH ruokavaliolla ei tavoitella myös ketoosia.

39 kommenttia

 1. Tiina Kesti kirjoitti:

  Hei! Yritin ostaa tuota keto rise up verkkokurssia tuosta linkistä ja ei tapahtunut mitään.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Nyt linkki on voimassa. Jouduin päivittämään sen äsken.

 2. Marianne Lillback kirjoitti:

  Hei,
  voitko laittaa minulle linkin keto rise up verkkokurssin ostoon?
  Kiitos!
  Terv. Marianne

 3. Marianne Lillback kirjoitti:

  Löytyi?? ja ostettu.
  Yt. Marianne

 4. Milla Ristola kirjoitti:

  Hellurei sinä ihana!
  Onnistuuko maksu e-Passilla?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Hei toinen ihana:) Valitettavasti ei onnistu. Mutta muutoin on runsaasti eri maksuvaihtoehtoja. Tervetuloa mukaan:)

 5. Julia Söderström kirjoitti:

  Ostettu ! ??

 6. Eila Lecklin kirjoitti:

  Hei, miksi hallussa vain puoli vuotta, eikä ikuisesti? Eihän ne reseptit eikä videot vanhene?
  Yt Leelia

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Verkkokurssi on käytössä puoli vuotta. Reseptit voi tulostaa itselle koska ne ovat
   pdf muodossa:)

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Nyt verkkokurssi on käytössä pysyvästi.

 7. Ellu kirjoitti:

  Samaa mietin, puoli vuotta on tämmösissä asioissa tosi lyhyt aika. Sen takia jää ostamatta vaikka muuten kiinnostaiskin.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Mikäli et ehdi omaksua asioita puolessa vuodessa, niin toki annan ilmaiseksi lisä aikaa vaikka puolisen vuotta.
   se ei ole ongelma missään nimessä.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Nyt verkkokurssi on käytössä pysyvästi.

 8. Ellu kirjoitti:

  Ok kiva kuulla. Onko noita materiaaleja mahdollisuus tallentaa itselle? Mulle ei jää videoista mitään pysyvästi muistiin ja noin monen tunnin videoista muistiinpanojen tekeminen veis melko paljon aikaa?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Videoiden tallennus tuskin onnistuu, mutta ainahan voit itse kännykällä kuvata videoita esimerkiksi läppärille omalle puhelimellesi. Ajattelin myös laittaa toivevideoita KETO RISE UP ryhmään, joka jää tietenkin pysyväksi. Toki suosittelen muistiinpanojen tekemistä, se ainakin itselläni edistää oppimista.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Nyt verkkokurssi on käytössä pysyvästi.

 9. Ellu kirjoitti:

  Ja vielä yksi kysymys, onko tämä ruokavalio/kurssi hyväksi maksalle? Eli niinkun maksan hyvinvointia tukeva? Olen kuullut että keto ei olisi, miksei?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   En ole kuullut koskaan, että ketoruokavalio olisi haitallinen maksalle. Mutta en voi tietenkään näihin terveyteen liittyviin kysymyksiin mennä sanomaan, ettei kenenkään maksalle ole haitallinen. Joillakin yksilöillä kolesterolit kohoavat ketolla, toisilla taas laskee. Se on ehkä se tavallisin haittavaikutus, mikäli jotakin tulee. Yleisesti ottaen ketoruokavalion pitää parantaa terveyttä eikä huonontaa sitä. Eli jos jotakin terveysongelmia tulee ketolla, niin sitten siitä pitää luopua.

 10. Ellu kirjoitti:

  Huhuu vastaako täällä kukaan?

 11. RM kirjoitti:

  Minä myös ostaisin kurssin mielelläni, mutta tiedän kokemuksesta että puoli vuotta on itselleni liian lyhyt aika. Ne valmennuskurssit joita olen hankkinut ovat käytössäni aina. Täysin uuden toimintamallin omaksuminen on hidasta ja uudelleen asiaan palaaminen ilman aikarajoitusta on oivalluttavaa!

  Palaan mielelläni asiaan heti kun materiaali jää käyttööni pysyvästi.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Hei Raija,

   ja kiitos viestistä! Sille on ihan syy, että verkkokurssi on käytössä puolen vuoden ajan.
   Uskon vahvasti, että mikäli tahtotila on oikea, niin ihminen pystyy puolessa vuodessa opettelemaan
   uuden elämäntavan. Eli verkkokurssi kannattaa ostaa ja aloittaa silloin kuin on oikeasti valmis
   elämäntapamuutokseen. Silloin se yleensä myös onnistuu. Materiaali ei tule jäämään käyttöön
   pysyvästi, mutta tarvittaessa annan lisäaikaa mikäli tuo puoli vuotta tuntuu liian lyhyeltä. Se ei
   ole missään nimessä ongelma:) Tervetuloa lämpimästi mukaan- meillä on aivan mahtava porukka:)

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Nyt verkkokurssi on käytössä pysyvästi.

 12. Aana kirjoitti:

  Hei,
  Kuinka muutamalle perusruoka-aineelle allerginen pystyy soveltamaan ketoruokareseptejä? En voi syödä mm. mantelia enkä avokadoa. Onko mun ketoiluyritys tuhoon tuomittu?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Ei todellakaan! Mantelin voi korvata kookos- tai lupiinijauholla ja/tai pofiberillä.
   Ja avokadoa ei tarvitse syödä lainkaan, itsekin syön sitä maksimissaan kerran kuukaudessa, koska
   en pidä sen mausta. Tervetuloa mukaan!

 13. Kati kirjoitti:

  Kuuluuko tähän pätkäpaastoamista? Moneen keto-pakettiin on kuulunut. Mun krooninen suht. paha migreeni ei kestä paastoamista.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Saa itse valita pätkäpaastoaako vai ei eli ei ole pakollista koska kuten sanoit kaikille se ei käy? Tervetuloa mukaan❤️❤️

 14. Paula kirjoitti:

  Verkkokurssi kiinnostaisi kovasti, mutta onko voinko osallistua syömättä lihaa? Käytän maitotuotteita ja syön kalaa, mutta liha ei ole maistunut enää vuosiin.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Hei:) Kyllä onnistuu jos kalaa syöt. Ja mikäli voit vielä syödä kananmunaa, niin onnistuu vallan mainiosti.
   Korvaat aina vaan lihan kalalla:)

 15. Elina kirjoitti:

  Hei! Jos on jo osittain ketoruualla, niin voiko silti osallistua? Lähinnä ajattelin, että pitääkö odotella pari viikkoa vai voiko alkaa suoraan viikosta 3?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Tottakai voit osallistua. Mutta laitan sulle sähköpostia, niin laitan sulle kaikki ruokaohjeet ja valmiit ateriakokonaisuudet etukäteen, niin pääset heti alkuun. 2. ja 3. viikon ohjelmat tulee ajastetusti, mutta nuo reseptit pystyn lähettämään. Näin ollaan menetelty muiden kanssa jotka ovat jo ketoilleet aikaisemmin.Tervetuloa mukaan:)

 16. Elina kirjoitti:

  Ok ja kiitos! Käyn maksamassa samantien niin pääsen vauhtiin!

 17. Anne kirjoitti:

  Ketoilu kiinnostaisi kovasti, mutta en pysty käyttämään maitotaloustuotteita. Onko kurssilla vaihtoehtoja tähän?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Minulta saat ohjeet miten voit korvata maitotaloustuotteet😃 Tervetuloa mukaan❤️‼️

 18. Sanna kirjoitti:

  Hei, kohdun ja munasarjojen poistosta nyt 4kk. Yritän sinnitellä ilman hormoonihoitoa, koska suvussa hormooniherkkää rintasyöpää. Kaamee hikoilu ja unettomuutta ja suolen motiliteetti huono. Onkohan kurssillasi ollut ketään, jolle tämä kurssi olisi tuonut jonkinlaista apua samanlaiseen tilanteeseen ?
  Olen seurannut sinua instassa ☺️

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Verkkokurssilla on mukana vaihdevuosi-ikäisiä naisia. Toiset saavat helpostusta vaihdevuosioireisiin ketoruokavaliosta,
   toiset eivät. Asia selviää kokeilemalla. Tervetuloa mukaan:)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *