Hae
Kutsu vapauteen

Warrior Bride-soturivalmennus- löydä korkein henkinen potentiaalisi

Olen ollut jo yli vuoden hyvinvointivalmentaja Mia Korven Warrior Bride-soturivalmennuksessa. Kyseessä on henkinen valmennus, jonka tarkoituksena on löytää jokaisen henkilön korkein henkinen potentiaali ja syvin olemus. Valmennus on toteutettu etävalmennuksena, jossa Mia on lähettänyt sähköisesti harjoituksia, joita olen tehnyt itsenäisesti päivittäin. Välillä olemme tavanneet ja soitelleet ja keskustelleet esiin nousseista asioista. Kiitos Mia rakas tästä matkasta, joka jatkuu. Kiitos valmennuksestasi ja ehdottomasti tuestasi ja siitä, että tulet olemaan aina osa elämääni. Kiitos siitä, että olet sielunkumppanini ja aina kun tapaamme, ihmeitä tapahtuu niin henkisellä kuin fyysisellä tasollakin?


Tämä matka on ollut uskomaton matka omaan sisimpääni, tunteisiini, pettymyksiini, pelkoihini ja unelmiini. Olen joutunut ja saanut katsoa asioita, joita olen paennut koko elämäni silmästä silmään. Olen nauranut ja itkenyt, unelmoinut ja pettynyt, noussut ylös ja taas unelmoinut. Olen löytänyt sieluni kauneuden ja myös sen puolen itsestäni, josta en ole ylpeä ja hyväksynyt se, antanut se olla sellaisena kun se on. Päästänyt irti ja tarrannut vielä kerran kiinni, jotta voin lopullisesti sanoa hyvästit asioille, joita en enää halua kantaa mukanani. Olen kohdannut omat demonini ja vapauttanut itseni niistä paksuista kahleista, jotka ovat ympäröineet ruumistani ja sieluani, kiertänyt itseni uudestaan samoihin kahleisiin ja huutamalla taistellen vapauttanut itseni niistä lopullisesti. Olen kuunnellut kahleiden hajoamisesta aiheutuvaa iljettävää kirskuntaa, peittänyt korvani käsilläni etten kuulisi sitä, ottanut käteni pois korviltani ja kuunnellut uudestaan.


Olen kiivennyt vuoren huipulle ja katsonut alas tuntien suunnatonta halua lentää ja olla täysin vapaa. Olen levittänyt siipeni, tärissyt pelosta ja laskenut pettyneenä ne takaisin alas. Ja levittänyt ne taas uudelleen, nostanut katseen ylös ja lähtenyt lentoon. Olen lentänyt hetken matkaa ja pelon takia palannut takaisin ja lähtenyt taas uudelleen lentoon välillä onnistuen lennossani ja välillä pudoten. Hetki hetkeltä olen lentänyt yhä kauemmaksi, pidemmälle ja korkeammalle. Se on vaatinut rohkeutta, hulluutta ja armollisuutta itseäni kohtaan. Armollisuutta hyväksyä se, että pelkään enkä luota aina siihen että siivet kantaa. Lentoni jatkuu eikä putoamisen pelko enää estä lentämistäni, sillä putoamisen jälkeen tiedän lentäväni joka kerta korkeammalle ja kauemmaksi ja putoamisen aiheuttama kipu väistyy vapauden tieltä. 


Tärkeintä ei ole päämäärä vaan vapaus ja rohkeus. Rohkeus olla oman elämänsä soturi, joka haluaa taistella hyvän puolesta pahaa vastaan ja suojella ja puolustaa niitä, jotka eivät siihen itse pysty. Soturi ei anna oman pelkonsa estää niiden asioiden tapahtumista, mitä hänen sydämensä sanoo ja kokee oikeaksi. Soturi ymmärtää, ettei hän ole koskaan yksin vaan apu on aina lähellä kun hän sitä tarvitsee ja suostuu ottamaan apua vastaan. Soturi taistelee hyvän puolesta omilla kasvoilla ja omalla nimellä ilman sitä varmuutta että saa muiden tuen ja hyväksynnän. Soturille riittää, että hän tietää itse toimivansa omasta sisäisestä viisaudestaan ja rakkaudestaan käsin. Hetki hetkeltä hän tarvitsee yhä vähemmän muiden hyväksyntää koska hän ymmärtää, ettei kukaan muu voi häntä nujertaa kuin hän itse. Soturi itse on itsensä suurin vihollinen ja auttaja. Soturi ymmärtää, että asiat tapahtuvat juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikealla tavalla. Soturi ei anna pelon estää unelmien toteutumista, vaan hän kulkee päämäärätietoisesti kohti omia pelkojaan ymmärtäen, että siellä on hänen tulevaisuutensa. Hänen pitää muistaa ainoastaan yksi asia: pitää katse rakkaudessa, koska rakkaudessa on kaikki mitä hän tarvitsee?


Rakas lukijani, haluan jakaa teille Sian kappaleen, jonka Mia lähetti minulle juuri sillä hetkellä kun sitä tarvitsin. Lue tarkasti nuo alla olevat kappaleen sanat ja anna niiden puhutella sinua siltä osin kun se on tarkoitettu juuri nyt. Minun ja Mian elämäntehtävä on levittää soturienergiaa ympär
illemme. Sotureita tarvitaan tänne maailmaan lisää, kuuletko kutsun?

Sia- Angel by The Wings

Old soul, your wounds they show
I know, you have never felt so low
but hold on, head up, be strong
oh, hold on
hold on until you hear them come
here they come oh
take an angel by the wings
beg her now for anything
beg her now for one more day
take an angel by the wings
time to tell her everything
ask her for the strength to stay
ohhh…
you can, you can
do anything, anything
you can , do anything…
look up, call to the sky, oh
look up, and don´t ask why, oh
just take an angel by the wings
beg her now for anything
beg her now for one more day
take an angel by the wings
time to tell her everything
ask her for the strength to stay
oooh…
you can, you can
do anything, anything
you can , do anything…

Kuka on Mia Korpi?

Hyvinvointivalmentaja/organisaatiokonsultti/DMK kouluttaja ja ihoterapeutti Mia Korpi on työskennellyt Integrative Medicine Instituutissa Kanadassa johtavien terveys- ja hyvinvointiasiantuntijoiden kanssa. Hänen tehtäviinsä on kuulunut kokonaisvaltaisten hyvinvointiohjelmien kehittäminen yhdessä laaja-alaisen erikoisasiatuntijatiimin kanssa, sekä ohjelmien koordinointi ja lanseeraus. Hän on myös toiminut kouluttajana, hoitovastaavana ja konsulttina viiden tähden kylpylöissä ja hyvinvointiyrityksissä maailmanlaajuisesti. 

Hän on saanut henkilökohtaista mentorointia Joseph Mcclendon III:lta, johtavan strategistivalmentajan Tony Robbinsin päävalmentajalta. Mia on toiminut ryhmänvetäjänä Josephin hyvinvointiseminaareissa Marbellassa, Espanjassa. Kansainvälisen hyvinvointialan verkoston lisäksi Mia työskentelee Suomessa yhteistyössä Klinikka Kaarina Krogeruksen kanssa. Mia osallistuu alansa koulutuksiin ja seminaareihin säännöllisesti, sekä seuraa jatkuvasti alansa huippuosaajien uranuurtavaa tutkimustyötä. 

Yhteystiedot mia@miakorpi.com
050-353 3327

Rakas Mia
Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. 


Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.


Blogin terveellisiä ruokaohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.