Hae
Kutsu vapauteen

Suklaamunien etsintä kisa: verta, hikeä ja henkistä painostusta

suklaamunien etsinnän kauhuskenaario

 

 

Pääsiäisen viettoon kuului tänä vuonna (ja myös seuraavina) suklaamunien etsintä kisa- Nopan ja Jennin toiveesta. Kisa täytyi tietenkin huolellisesti pohjustaa ja valmistella koska kyse on meidän porukasta: veljekset ovat tunnetusti maailman kilpailuhenkisempiä olentoja ja heillä on pitkä kokemus kaikenlaisesta kisaamisesta. Ja Karilla on pitkä kokemus ylituomarina olemisesta. Hän on nimittäin toiminut mm. Suomen lentopallo maajoukkueen joukkueenjohtajana ja näin ollen hänellä on kokemusta suurista urheilu tapahtumista. Olemme reissanneet jätkien kanssa ympäri maailmaa ja reissuilla on pidetty jos minkälaisia turnauksia, jotka muistamme aivan varmasti läpi elämämme. Nuorempana tennis- ja lentopallopelit päättyivät usein suuriin tunteisiin ja tuomarin arvosteluun (ja lopuksi tietenkin anteeksi pyyntöön) häviäjän toimesta:) Tämän vuoksi kaikkien kisojen suunnittelu lähtee SÄÄNTÖJEN LAATIMISESTA- mitä tarkemmat säännöt sitä parempi. Eikä koskaan ne ole tarpeeksi yksityiskohtaiset. Nimittäin kauhuskenaario on se, että meidän talossa huutaa ja juoksee 3 ihmistä, jotka taklaavat toisiaan ja pahimmassa tapauksessa estävät toistensa liikkumisen. Naapurit vielä soittavat poliisin….

 

 

 

Suklaamunien etsintä kisan säännöt

 

 1. Suklaamunien määrä on 30 kpl
 2. Suklaamunat eivät ole avattavissa kaapeissa eikä laatikoissa
 3. Etsintä aika on 15 minuuttia (tärkeä, ettei etsintä kestä päivä kausia, jolloin kaikki tulevat hulluiksi)
 4. Kisa alkaa vasta kun kaikki kilpailijat ovat paikalla
 5. Etsintäalueeseen ei saa tutustua ennalta
 6. Tuto ja Ove ovat kisan aikana terassilla tai pihassa
 7. Fyysinen kontakti ehdottoman kiellettyä, henkinen painostus sen sijaan sallittua
 8. Suklaamunaan ensimmäisenä koskenut on sen löytäjä. Ristiriitatilanteen sattuessa ylituomari päättää löytäjän. Jos menee hösseliksi siitä huolimatta, niin kyseinen suklaamuna diskataan ja ylituomari syö sen.
 9. Voittajaksi julistetaan henkilö, jolla on hallussa eniten löydettyjä suklaamunia. Tasapelin sattuessa arpa ratkaisee voittajan. Arvonta suoritetaan ylituomarin valvonnassa.
 10. Kävi miten kävi, niin ylituomaria ei saa haukkua paska tuomariksi eikä häneen saa kohdentaa minkään tyyppistä vihapuhetta, painostusta eikä henkistä/fyysistä väkivaltaa.
 11. Ylituomari julistaa voittajan, joka saa palkinnoksi ison suklaamunan
 12. Jälkipelit sallittuja
 13. Sääntöjen rikkomisesta seuraa sanktio, joka on meidän talon ikkunoiden peseminen pilvisellä säällä

 

 

 

suklaamunien etsintä kisan tulokset

 

 

Meillä on oma perhe watch up ryhmä nimeltä Hullujen Huone, jossa saatiin seuraava toive kisan suhteen: ”Ja kunnolla niitä munia ja vaikeisiin paikkoihin”. Ja me Herra Sjöholmin kanssa tehtiin työtä käskettyä ja yllätettiin koko porukka: peräti 9 suklaamunaa jäi löytymättä! Itsekään ei löydetty enää niitä munia vaikka kuinka yritettiin muistella mihin niitä piiloteltiin. Voittaja tänä vuonna oli Allu, joka löysi 12 munaa ja pokkasi ensimmäisen palkinnon. Ensi vuonna on sitten kunnos panos tyyliin vaikkapa vuoden kuntosalikortti- aletaan nyt jo sitä suunnittelemaan, että varmasti ehditään. Nyt on sitten taulut vinossa, matot rullalla ja kämppä sen näköinen kuin meillä olisi ollut kotietsintä. Mutta kukaan ei vahingoittunut eikä alkanut edes itkemään vaikka lähellä se oli. Kari piti kisan päätteeksi osallistujille juhlallisen puheen ja ilmassa oli muutoinkin suuren urheilujuhlan tuntua. Tämä postaus pitäisi tietenkin lopettaa ”tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli ja osallistuminen”- lauseeseen. HAH, niinhän se ei mene. Ainut mikä merkitsee on voitto ja sitä hehkutetaan aina siihen asti kunnes tulee seuraava kisa. Ja yleensä se tulee pian…

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *