Hae
Kutsu vapauteen

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi- nopeasti näkyviä tuloksia!

”LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi on hienosti rakennettu. Se on tosi kattava kokonaisuus ja voi itse rakentaa sopivia settejä päivän mukaan. Koen tämän hyvänä hoitavana osana koko kehon huoltoa. Lisäksi tätä on kiva tehdä. Tuntuu kuin silmien näkökin olisi parantunut. Kasvojen rentoutumisen tuntee todella hyvin erityisesti leukaperissä, otsassa ja kaulassa. Hyvän olon LIFT UP!”  -Elina Tourunen

”Aloitin LIFT UP:n muutama päivä sitten. Voi että, heti tuntui niin hyvältä. Ihan kuin veri olisi alkanut kiertämään kasvoissa harjoituksen jälkeen. En tiedä miksi en ole aikaisemmin kasvojoogaa tehnyt. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Mahtavaksi tämän tekee se, että kaikkia harjoituksia ei tarvitse tehdä kerralla eli voi valita itse tekeekö kaikki liikkeet kerralla vai ainoastaan osan. Lymfahierontaa en ole vielä tehnyt, sitä odotan innolla.” -Auli 59 v.

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat opetella tehokkaan ja turvallisen itsehoitomenetelmän, joka kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksia, lisää ihon kollageenin ja elastaanin muodostusta, vähentää turvotusta ja antaa iholle upean glown! Se on tarkoitettu Sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointiasi ja olet valmis tekemään itse asioita oman ulkonäkösi ja hyvinvointisi eteen. LIFT UP kasvojoogaverkkokurssilla saat käyttöösi peräti 5 tehokasta harjoituskokonaisuutta, joita voit tehdä erikseen tai yhdistellen ihosi tarpeiden ja aikataulusi mukaan.

Heitä hyvästit veltostuneelle iholle, valahtaneelle leukalinjalle, tummille silmänalusille, kasvojen turvotukselle ja samealla ihonvärille! LIFT UP kasvojoogaverkkokurssin harjoitukset auttavat Sinua olemaan paras versio itsestäsi juuri sen ikäisenä kuin olet ja ikääntymään luonnollisen kauniisti. Harjoitusten myötä muutut oman elämäsi aktiiviseksi toimijaksi sen sijaan, että surkuttelet sitä, että kaikki paikat roikkuvat ja mitään ole tehtävissä. Todellakin on! Sinun tarvitsee vain aloittaa.

Tiesitkö, että kasvojen lihaksia voi vahvistaa ihan samalla tavalla kuin kehon muitakin lihaksia? Tiesitkö, että kasvohieronta lisää ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa? Tiesitkö, että kasvojen lymfahieronta poistaa tehokkaasti turvotusta ja parantaa ihon väriä? Voitko uskoa, että kasvojoogan vaikutukset alkavat näkyä ihossa jo muutamassa päivässä?

Tiedän, että kaikki tämä tuntuu epätodelta! En itsekään uskonut kasvojoogan tehoon ennen kuin itse sitä skeptisenä kokeilin. Kasvojoogan teho yllätti minut täysin: jo muutamassa päivässä kasvojeni ihonväri kirkastui ja kasvoni näyttivät freesimmältä. Mihin kasvojoogan teho perustuu? Se perustuu sille yksinkertaiselle tosiasialle, että kasvojen alueen 47 lihasta toimii samalla periaatteella kuin kehon muutkin lihakset eli ne vahvistuvat ja kohoavat kun niitä harjoittaa. Koska kasvojen alueen lihakset ovat pääsääntöisesti pienempiä kuin kehon muut lihakset, niin ne vahvistuvat  nopeasti. Tämän vuoksi säännöllisellä harjoituksella voi saada tuloksia hyvinkin nopeasti!

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssin sisältö

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi pitää sisällään 16 videota ja 5 harjoituskokonaisuutta: kasvojen ja kaulan lihaksia vahvistavan ja kohottavan harjoituksen (yhteensä 10 eri liikettä), 2 perinteistä kasvohierontaharjoitusta, lymfahieronnan sekä kylmillä lusikoilla tehtävän kasvohieronnan. Verkkokurssilla saat lisäksi tietoa kasvojoogan hyödyistä, ihon ikääntymisestä, lymfajärjestelmästä, anatomiasta ja kasvoöljyistä. Verkkokurssin harjoitukset ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymismuutoksia, lisäävät ihon kollageenia, elastaania ja hehkua sekä vähentävät kasvojen turvotusta ja tummuutta silmien alla. Kokonaisvaltainen harjoitus tasapainottaa hermostoa ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

LIFT UP KONSEPTI tarkemmin

  • LIFT UP kasvojoogaharjoitus vahvistaa ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksia. Harjoitus sisältää 10 videota.
  • LIFT UP lyhyt kasvohieronta rentouttaa, lisää kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihossa sekä parantaa ihon väri. Harjoitus on kuvattu yhdelle videolle.
  • LIFT UP pitkä kasvohieronta rentouttaa, lisää kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihossa sekä parantaa ihon väri. Harjoitus sisältää 5 videota.
  • LIFT UP LYMFA kasvohieronta vähentää kasvojen turvotusta, aktivoi nestekiertoa ja poistaa kuona-aineita. Harjoitus on kuvattu yhdelle videolle.
  • LIFT UP ICE harjoitus vähentää kasvojen turvotusta, aktivoi nestekiertoa, poistaa kuona-aineita ja virkistää koko kehoa. Harjoitus on kuvattu yhdelle videolle.

kasvojoogaVerkkokurssin suorittaminen

  • Verkkokurssi on jaettu kolmeen osioon, jotka aukeavat Sinulle heti kun olet ostanut kurssin ja kirjautunut Campwireen. Kurssin materiaali löytyy jatkossakin Campwiren alustalta.
  • Voit aloittaa kurssin milloin haluat ja suorittaa sitä omassa aikataulussa.
  • Kurssi sisältää kirjallista materiaalia ja videoita.
  • Voit suorittaa kurssia tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.
  • Kurssin sisältö on käytettävissäsi pysyvästi.

valmentajasta- olet turvallisissa käsissä

Satu Sjöholm on 51-vuotias sertifioitu kasvojoogaopettaja, keto coach, bloggaaja, kirjailija, liikuntatoimen ylitarkastaja sekä jooga- ja palautumisohjaaja. Hän on akateemiselta koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja liikuntatieteiden ylioppilas. Hän haluaa innostaa, tsempata ja näyttää omalla elämäntavallaan miten terveellinen ruokavalio, kasvojooga, liikunta, hyvä yöuni ja henkinen hyvinvointi vaikuttaa olemukseen, energiatasoon ja ulkonäköön.

Satu hurahti kasvojoogaan muutama vuosi sitten huomatessaan kasvojoogan tehon ihon ikääntymismuutoksien ennaltaehkäisyssä ja korjaamisessa. Hän oli ihan ihmeissäni siitä, että miten nopeasti ihon sävy muuttui kasvojoogan myötä ja miten upea hehku iholle tuli harjoituksen jälkeen. Hänen innostuksensa kasvojoogaan syventyi syventymistään ja johti lopulta kasvojoogaopintojen pariin. Hän opiskeli kasvojoogaopettajaksi Danielle Collinsin ohjauksessa.

osta lift up kasvojoogaverkkokurssi

Verkkokurssin voi ostaa nyt alehintaan 59 euroa (normaalihinta 69 euroa) tästä linkistä: https://satusjoholm.campwire.com/checkout/keto-rise-up-alehintaan-f59a2da8 tai instagramista, joka löytyy nimellä satusjoholm. Verkkokurssi on myynnissä instagram profiilin verkkopuussa. Mikäli Sinulla on ongelmia verkkokurssin ostamisen kanssa tai mitä tahansa kysyttävää verkkokurssiin liittyen, niin laita sähköpostia tänne: satu.sjoholm@gmail.com.

lift up + KETO rise up verkkokurssiT YHTEISHINTAAN AINOASTAAN 129 EUROLLA!

Ihon kuntoon vaikuttaa oleellisesti myös elämäntavat. Hiilihydraattien rajoittaminen yhdistettynä kasvojoogaan on todella tehokas antiaging menetelmä, joka vähentää kasvojen alueen turvotusta ja antaa iholle upean glown! Kukaan meistä ei tarvitse sokeria ja vehnää ja todella monelle viljat aiheuttavat suolisto-ongelmia, jotka näkyvät myös ihon kunnossa.

Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan ketoruokavaliota, niin tule mukaan 6 viikon kokonaisvaltaiselle KETO RISE UP verkkokurssille. Verkkokurssin tavoitteita ovat pysyvään painonhallinta, energiatasojen kohottaminen ja hermoston tasapainottaminen. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ. Voit ostaa LIFT UP kasvojoogaverkkokurssin ja KETO RISE UP verkkokurssin todella edulliseen yhteishintaan TÄÄLTÄ.  Saat molemmat verkkokurssit ainostaan 129 eurolla ja säästät puhdasta rahaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *