Hae
Kutsu vapauteen

Viikko 40 ketoruokavalion esimerkkipäivän ateriat

 

ketoruokavalion esimerkkipäivä- uusi ateria kokonaisuus kerran viikossa

 

 

Ketoruokavalion esimerkkipäivä on postauksen aiheena ja tässä postauksessa esitellään yhden päivän ketoateriat aamusta iltaan eli sisältää 4 erilaista ohjetta, jotka sopivat niin keto kuin VHH ruokavalioonkin. Vaikka postauksen otsikossa vilahtaa sana esimerkki, niin tarkoitus ei ole esittää mitenkään täydellistä ketoateria kokonaisuutta, vaan lähinnä ideoita siitä miltä ketoruokavalion ateriat voivat olla ja miltä ne näyttävät. Ihmiset noudattavat ketoruokavaliota niin monista eri syistä, jotkut laihduttaakseen ja toiset taas terveydellistä syistä. Se ja se mikä on ideaalia ja terveellistä toiselle, ei välttämättä ole sitä toiselle. Sen vuoksi kaikille sopivaa ateriakokonaisuutta on ihan mahdotonta laatia. Tämän vuoksi en halunnut laskea tähän postaukseen päivän makroja- tosin voin jatkossa nekin laskea. Annoskokoja säätämällä ja joitakin aterioita väliin jättämällä voit muokata tästä itsellesi sopivan kokonaisuuden- mikäli muutoin ohjeet miellyttävät. Aion jatkossa julkaista joka viikko perjantaisin uuden ketoruokavalio esimerkkipäivä postauksen. Minulta on toivottu tämän tyyppisiä postauksia, koska nämä saattavat helpottaa ketoilijan arkea:)

 

 

katso viikon 37, 38 ja 39 ketoateriat

 

 

Viikon 37 esimerkkipäivän ketoateriat  täällä.

Viikon 38 esimerkkipäivän ketoateriat täällä.

Viikon 39 esimerkkipäivän ketoateriat täällä.

 

 

 

aamulla rasvakahvi- ohje täällä

 

 

 

Aamu lähtee käyntiin rasvakahvilla. Voit jättää nuo superfoodit pois halutessasi. Mikäli et ole kahvin ystävä, niin voit korvata kahvin teellä. Jos haluat syödä aamulla jotakin, niin hyviä vaihtoehtoja ovat pala ketoleipää voilla ja vihanneksilla tai vaikkapa vihersmoothie, johon laitat avokadoa, kourallinen pinaattia tai tuoretta minttua, viherjauhetta, turkkilaista jogurttia, sitruunaa ja vettä. Tai vaikkapa pala ketoleipää, ohjeita löydät kootusti täältä.

 

 

 

 

 

 

lounaaksi ja päivälliseksi vhh tortilloja, ohje täällä

 

 

 

Ketopäivän lounaaksi ja päivälliseksi syödään VHH tortilloja itse tehdyn avokado- ja juustokastikkeen kera.  Laita tortillojen täytteeksi joko kanaa tai punaista jauhelihaa, sipulia, juustoraastetta, lehtikaalia ja kurkkua. Tai mitä nyt sitten ikinä haluatkaan:) Tortilloissa on erittäin hyvä rakenne ja ne maistuvat paljon paremmilta kuin vehnäjauhoversiot. Mikäli et halua syödä tortilloja kahta kertaa samana päivänä, niin nauti täytteitä runsaan vihreän salaatin kera ja laita avokado- ja juustokastiketta salaatinkastikkeeksi.

 

 

 

 

 

kahvin kanssa vhh suklaa-nougatia , ohje täällä

 

 

Kahvin kanssa voit nauttia palan VHH suklaa-nougatia, mikäli se mahtuu makroihin. Mikäli et halua nauttia ketoruokavaliolla koskaan ketoherkkuja, niin jätä tämä pois ja korvaa se vaikkapa palalla ketoleipää.

 

 

 

 

 

illalla vhh siemenleipää , ohje täällä

 

 

 

Iltapalaksi pala runsaasti kuituja ja hyviä rasvahappoja sisältävä VHH siemenleipää. Laita leivän päälle aitoa voita ja vihreitä vihanneksia. Vaihtoehtoisesti voit nauttia palan uunijuustoa.

 

 

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

LUE MYÖS

 

 

Suosituimmat VHH reseptit

Ketotietopaketti ja ruokapäiväkirjat

Helppo ketoateria ja jälkkäri

Ketodieetti on rasvadieetti

Ketoosi ABC nyt marketeissä

Ketoruokavalio ja oksalaatit

Tyypillinen ketopäiväni

Ketoon liittyviä postauksia löydät kootusti täältä.

 

 

TILAA SYYSKUUSSA 2020 ILMESTYVÄ VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET KIRJA ENNAKKOON  TÄÄLTÄ.

 

 

suosituimmat postaukset

 

 

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

 

2 kommenttia

  1. Marja Gråsten kirjoitti:

    Kiitos taas ohjeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.