Hae
Kutsu vapauteen

Raikas VHH sitruunajuustokakku

Raikas VHH sitruunajuustokakku sisältää ainoastaan 3 g hiilaria annosta kohden, joten tämä kakku sopii erinomaisesti ketoruokavaliota noudattavien herkkupöytään. VHH sitruunajuustokakku on myös viljaton ja sen voi tarvittaessa valmistaa myös maidottomana korvaamalla maitotaloustuotteet maidottomilla. Kuvan kakussa on gluteeniton pohja eli se ei ole vähähiilarinen, mutta ohjeessa on linkki vähähiilihydraattiseen vastaavaan pohjaan. Tarvittaessa voit  tuplata täytteen määrän mikäli haluat kakusta korkeamman.

VHH sitruunajuustokakku makrot 1 annos

 

  • r 30 g
  • p 4 g
  • hh 3 g
  • kcal 294

TULE MUKAAN KETO RISE UP VERKKOKURSSILLE

 

Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Osta verkkokurssi ale hintaan täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/7f37143f-bb8c-42e8-bd8d-45d0da8d327a

 

 

VHH sitruunajuustokakku ohje, 12 annosta

Katso pohjan ohje täältä tai VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjan sivulta 145. Voit korvata halutessasi kookoshiutaleet mantelijauholla.
  • 3 dl kuohukermaa
  • 400 g tuorejuustoa
  • 1,5 dl blendattua karppisokeria
  • 1 tl aitoa vaniljaa
  • 2 liivatelehteä
  • 2 rkl sitruunan mehua

  • Vatkaa kerma kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  • Laita karppisokeri tehosekoittimeen ja sekoita.
  • Sekoita tuorejuusto, sokeri ja vanilja sähkövatkaimella kerman sekaan.
  • Liota liivatteita kylmässä vedessä vähintään 5 minuuttia.
  • Kiehauta sitruunan mehu kattilassa.
  • Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne kuuman nesteen sekaan. Sekoita niin kauan kunnes ne ovat sulaneet tasaiseksi seokseksi.
  • Lisää liivateseos kermaseoksen sekaan ja sekoita  tasaiseksi.
  • Kaada seos jähmettyneen pohjan päälle ja tasoita pinta sileäksi.
  • Anna VHH sitruunajuustokakun jähmettyä jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua.

 

Täällä yli 200 VHH ruoka- ja herkkureseptiä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.