Raikas VHH sitruunajuustokakku
Raikas VHH sitruunajuustokakku sisältää ainoastaan 3 g hiilaria annosta kohden, joten tämä kakku sopii erinomaisesti ketoruokavaliota noudattavien herkkupöytään. VHH sitruunajuustokakku on myös viljaton ja sen voi tarvittaessa valmistaa myös maidottomana korvaamalla maitotaloustuotteet maidottomilla. Kuvan kakussa on gluteeniton pohja eli se ei ole vähähiilarinen, mutta ohjeessa on linkki vähähiilihydraattiseen vastaavaan pohjaan. Tarvittaessa voit tuplata täytteen määrän mikäli haluat kakusta korkeamman.
VHH sitruunajuustokakku makrot 1 annos
- r 30 g
- p 4 g
- hh 3 g
- kcal 294
TULE MUKAAN KETO RISE UP VERKKOKURSSILLE
Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Osta verkkokurssi ale hintaan täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/7f37143f-bb8c-42e8-bd8d-45d0da8d327a
VHH sitruunajuustokakku ohje, 12 annosta
- 3 dl kuohukermaa
- 400 g tuorejuustoa
- 1,5 dl blendattua karppisokeria
- 1 tl aitoa vaniljaa
- 2 liivatelehteä
- 2 rkl sitruunan mehua
- Vatkaa kerma kuohkeaksi sähkövatkaimella.
- Laita karppisokeri tehosekoittimeen ja sekoita.
- Sekoita tuorejuusto, sokeri ja vanilja sähkövatkaimella kerman sekaan.
- Liota liivatteita kylmässä vedessä vähintään 5 minuuttia.
- Kiehauta sitruunan mehu kattilassa.
- Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne kuuman nesteen sekaan. Sekoita niin kauan kunnes ne ovat sulaneet tasaiseksi seokseksi.
- Lisää liivateseos kermaseoksen sekaan ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos jähmettyneen pohjan päälle ja tasoita pinta sileäksi.
- Anna VHH sitruunajuustokakun jähmettyä jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua.
Täällä yli 200 VHH ruoka- ja herkkureseptiä!