Hae
Kutsu vapauteen

Iloista joulua

Haluan toivottaa näiden kuvia myötä iloista joulua kaikille lukijoilleni<3 Kiitän myös menneestä vuodesta ja kaikista näistä kolmesta vuodesta, joita blogia olen kirjoittanut. Noista kuvista sen verran, että Kara ei ole ihan samanlainen linssilude kuin Tuto, joka nauttii yli kaiken kuvattava olosta ja olisi paikoillaan kuinka kauan tahansa kunhan vaan kamera käy. Sain kuitenkin Karastakin muutaman kuvan napattua vaikka oli hieman haasteellista.

Vietämme joulun oman perheen kanssa ihan kotosalla leväten, lenkkeillen ja toistemme seurasta nauttien. Tapaninpäivänä suuntaamme sukuloimaan Pohjanmaalle muutamaksi päiväksi. Tarkoituksena olisi ladata akkuja ja kerätä voimia ensi vuodelle. Kulunut vuosi on ollut hyvin työntäyteinen ja kiireinen monellakin tavalla ja siitä nyt sitten maksetaan velkoja jälkikäteen. Lupasin itselleni stressittömän joulun ja yritän pitää tuosta kiinni kaikin mahdollisin tavoin ja tähän asti olen siinä melko hyvin onnistunutkin.

Ihan vaan tiedoksi, että tänä vuonna joulupukki ei lähtenytkään Korvatunturilta vaan meidän kotoa viemään kilteille lapsille lahjoja. Tuto saatteli pukin matkaan Karan ollessa tonttukierroksella Allun ja Nopan kanssa. Kunhan nyt ei vaan sattuisi mitään…:)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *