Hae
Kutsu vapauteen

Sydän hakkaa ja poskia kuumottaa- VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirja tullut painosta!

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirja tullut jo painosta- en ole itse vielä edes nähnyt kirjaa

 

 

Olen menossa junalla kohti Jyväskylää. Kun pääsen kotiin, saan käsiini ensimmäistä kertaa juuri painosta tulleen VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjani! Mua jännittää tosi paljon enkä tiedä haluanko tänään edes avata koko kirjaa. Nyt ymmärrän täysin ystävääni, joka ei ole koskaan halunnut lukea omaa kirjaansa. Oma kirja on jotenkin liian henkilökohtaista ja hämmentävää. Mä olen laittanut VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjaan koko sydämeni ja nyt kun se on julkaistu, niin olo tuntuu tosi alastomalta ja paljaalta. Entäs jos kirjasta ei pidetäkään? Entäs jos se on  liian persoonallinen ja erilainen ketokirja? Entäs jos ketomaailma teilaa mun melko liberaalit ajatukset vähän kaikesta? Entäs jos mä en riitäkään tällaisena kuin olen? Olisko mun sittenkin pitänyt olla samanlaisempi kuin muut- mutta se ei olisi ollut minä ja mun juttu!

 

 

 

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirja on erilainen ketokirja

 

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirja on erilainen ketokirja. Jo pelkästään etu- ja takakansi poikkeaa muista vastaavista kirjoista. Halusin ehdottomasti takakanteen Tuton ja Uupukan kuvan ja olen niin onnellinen, että takakannen kuva saatiin muutettua vielä viime hetkellä. Kirja personoituu hyvin vahvasti  mun elämäntapaan ja mun ajatteluuni, sen takia mua jännittääkin. Ketomaailma on aika ehdoton (anteeksi yleistys) ja mun kirja kyllä rikkoo noita rajoja. Joidenkin mielestä enemmän, joiden vähemmän. Tai sitten mä vaan kuvittelen niin. No, tykättiin kirjasta tai ei, niin olen parhaani tehnyt ja antanut. Parempaan en pystynyt. Ehkä mä tänään ainoastaan hypistelen niitä kansia ja avaan kirjan vasta myöhemmin. Saas nähdä miten muijan käy!

seuraajillani on mahdollisuus ostaa tilata halvempaan hintaan

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirja on myynnissä kautta maan. Alan myymään kirjaa myös itse blogin kautta ja järjestän joka kuukausi kirja-arvontoja instassa ja facessa. Ilmoittelen ensi viikolla miten kirjaa voi tilata minulta suoraan. Jyväskyläläiset saavat kirjan tietty kaikista halvimmalla, koska voivat säästää postimaksuissa. Mutta palataan tähän asiaan ensi viikolla…

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.