Hae
Kutsu vapauteen

Ketoosi ABC julkaisu nyt marketeissa

Marketteihin on ilmestynyt Ketoosi ABC  julkaisu, jonka hinta on vaivaiset 5,95! Julkaisu sisältää 100 sivuisen tietopaketin ketosta ja siihen on haastateltu suomalaisia ketoasiantuntijoita. Olin tosi yllättynyt miten monipuolinen julkaisu on ja miten monesta eri näkökulmasta ketoa siinä tarkastellaan. Ruoka- ja herkkuohjeiden lisäksi siinä käsitellään mm. liikunnan harrastamista, makrojen laskemista, alkoholin käyttöä, painonhallintaa jne. Julkaisua myydään ympäri Suomea marketeissa eli kannatta pitää silmät auki markettien lehtihyllyillä.

Lehdessä on juttu minusta ja minun ketostani.  Kerron siinä miten itse noudatan ketoruokavaliota. Minun lisäksi vastaava juttu on tehty myös Anni Sirviöstä, Tomi Kokosta, Elviira Krebberistä, Solja Kempistä, Hanna-Mari Rahkosesta ja Keto pariskunnasta. Olen ajatellut, että minun tapani noudattaa ketoa on jotenkin muista poikkeava, mutta luettuani edellä mainittujen ihmisten haastatteluja huomasin, ettei näin olekaan. Mistähän ihmeestä olen moisen ajatuksen saanut päähäni, karnivoonareilta? Suurena yllätyksenä tuli myös se, että tosi moni ketovaikuttaja on aloittanut keton vakavien terveysongelmien vuoksi ja saanut siitä huomattavaa apua. Itsellänihän näin ei ole vaan aloitin keton uteliaisuuttani 🙂  Toki keton myötä pääsin eroon toistuvista päänsäryistä ja lihasjumeista.

Käykääpä kurkkaamassa tuota lehteä- jo nopeasti selaamalla huomaatte sen monipuolisuuden. Vastaavaa ei löydy Suomen markkinoilta eikä hintakaan päätä huimaa 🙂

Lue myös: Ketotietopaketti ja ruokapäiväkirjat

Ketoon liittyviä postauksia löydät kootusti täältä.

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

2 kommenttia

 1. Sirpa Järvinen kirjoitti:

  Hei, olen syönyt vhh ruokia ja leiponit vähän. Kysynkin millä voi korvata lupiinijauhon?. En löydän kaupoista. En varmasti kaikkea tee oikein, muttkilot on lähtenyt kuitenkin. Olen liikuntaa lisännyt homattavasti. Olin laiska liikkuja. Hyvää kesää sinulle.
  Sirpa Järvinen, Villähde

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Se riippuu vähän ohjeista ja muista sidosaineista. Muita VHH jauhoja ovat manteli- ja kookosjauhot.
   Rakenne muuttuu aina kun aletaan korvailemaan, välillä enemmän välillä ratkaisevasti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *