Hae
Kutsu vapauteen

Äitienpäivälahjani Sinulle: ilmainen ohjattu meridiaanivenyttely-rentoutushetki huomenna klo 19

 

ohjattu meridiaanivenyttely-rentotushetki huomenna klo 19.00

 

Haluan antaa äitienpäivälahjaksi juuri Sinulle ilmaisen ohjatun meridiaanivenyttely-rentotushetken huomenna klo 19.00. Samalla Sinulla on mahdollisuus antaa minulle äitienpäivälahja osallistumalla kanssani tunnille<3 Meridiaanivenyttely-rentotushetki kestää noin 40 minuuttia ja harjoitus on luonteeltaan hyvin lempeä. Harjoituksen aikana teemme 6 pitkäkestoista meridiaanivenytystä ja harjoitus päättyy kehon täydelliseen syvärentoutukseen, joka rauhoittaa kehosi ja mielesi tulevaa yötä varten. Meridiaanivenytysten tarkoituksena on vaikuttaa kuuteen elintoimintojamme säätelevään energiarataan ja siten voimistaa kehon puolustusmekanismeja.  Keho vapautuu turhasta mielen ja kehon jännityksestä. Osallistuaksesi meridiaanivenyttely-rentotushetkeen Sinun ei tarvitse olla notkea eikä voimakas.

 

 

missä voin osallistua meridiaanivenyttely-rentotushetkeen

 

Voit osallistua meridiaanivenyttely-rentotushetkeen instagramissa huomenna sunnuntaina  10.5.2020 klo 19.00. Näet harjoituksen omasta puhelimestasi. Harjoitus alkaa tasan klo 19.00 ja se on LIVE eli reaaliaikainen lähetys, jonka aikana Sinä näet minut, mutta minä en Sinua.

 

MITEN PÄÄSEN meridiaanivenyttely- rentoutushetkeen MUKAAN?

 

Avaa puhelimestasi instagram ja kirjoita hakukenttään satusjoholm.  Napauta profiilikuvaani, niin pääset mukaan ohjatulle meridiaanivenyttely-rentotushetkeen. Vaihtoehtoisesti jos jo seuraat minua instassa, niin löydät meridiaanivenyttely-rentotushetken instasi etusivun yläreunassa, jossa näkyy profiilikuvani. Profiilikuvan ympärillä on värikäs rengas ja siinä lukee LIVE. Napauta profiilikuvaa ja pääset mukaan meridiaanivenyttely-rentotushetkeen.  Voit kommentoida lähetystä sen aikana, toki muistathan että en voi vastailla kysymyksiin samalla kun ohjaan meridiaanivenyttely-rentotushetkeä. Lue lisää livelähetyksestä täältä.

 

 

MITEN VALMISTAUDUN meridiaanivenyttely- rentoutushetkeen

 

Meridiaanivenyttely- rentoutushetkessä teemme japanilaisen meridiaanivenyttely- eli shindoharjoituksen, voit katsoa liikkeitä etukäteen täältä.  Harjoitus tehdään pehmellä matolla, peiton päällä tai vaikkapa lampaan taljojen päällä. Törkeintä on, että alusta ei ole kova, mutta ei myöskään upottavan pehmeä vaan sopiva. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Syvärentoutus tehdään selinmakuulla ja sen aikana voit peitellä itsesi lämpimällä viltillä- ota viltti jo valmiiksi lähettyville.

 

voinko tehdä meridiaanivenyttely- rentoutushetken

MYÖHEMMIN

 

Meridiaanivenyttely- rentoutushetken voi katsoa instastorystani vuorokauden ajan eli maanantaina 11.5.2020 klo 19 se poistuu storystani ja sen jälkeen se ei enää näy. Joskus voi olla teknisiä ongelmia eikä livelähetyksen tallentaminen onnistu, mutta tarkoituksena on tallentaa se. Vinkkaathan asiasta ystävillesikin tai vaikkapa omalle äidillesi. Olisi kiva jos jakaisin tämän postauksen, niin mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua ilmaiselle meridiaanivenyttely- rentoutushetkeen omassa kotonaan.

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin jooga-, meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *