Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Piristystä sisustukseen taide julisteilla

Kaupallinen yhteistyö: https://gallerix.fi

gallerix yllätti runsaalla juliste valikoimallaan

 

 

Gallerix verkkokaupan juliste valikoimaa on niin mieltön, etten meinannut uskoa silmiäni kun ensimmäistä kertaa selailin tuote valikoimaa netissä. Julisteita on tuhansia eli valikoimasta löytyy taide-, eläin-, teksti-, kaupunki-, muoti-, luonto-, ruoka- ja vintageaiheisia julisteita- tässä ainoastaan muutamia mainitakseni. Sanon vielä kerran: valikoima on päätahuimaava ja itselläni ainakin oli älytön valitsemisen vaikeus julisteiden suhteen. Nyt tuleekin tärkeä vinkki vitonen, joka säästää aikaa ja hermoja: kun löydät itseäsi kiinnostavan julisteen, niin klikkaa sivun oikeassa yläreunassa olevaa sydämen kuvaa, niin juliste siirtyy nettisivujen etusivulla löytyvästä sydämellä merkitystä suosikit välilehdeltä. Julisteiden lisäksi verkkosivuilta voi tilata myös julisteisiin sopivia kehyksiä 4:ssä eri koossa ja  värissä. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin muutamassa päivässä ja mikäli tilaat tuotteita yli 39:llä eurolla, niin säästyt kokonaan posti- ja toimituskuluilta.

 

 

Lue myös: Makuuhuone sai uuden värin

 

 

 

 

valitse juliste joka puhuttelee sinua

 

 

Valitsin 5 julistetta ja niihin sopivaa kehystä Gallerix verkkokaupasta: 3 olohuoneeseen Buddha taulujen kaveriksi ja 2 makuuhuoneseen. Ja tykkään niistä  ihan älyttömästi! Linkkaan tämän postauksen loppuun nuo minun tilaamani julisteet eli säästän Sinut etsimisen vaivalta 🙂 Instpiraatiota etsin Gallerixin instagramista lähinnä sen suhteen, miten sijoittaisin taulut seinälle ja löysinkin sieltä tosi kivoja ideoita! Ruokahalu kasvoi syödessä ja tällä hetkellä pohdin vielä sitä, että  tilaanko olohuoneeseen vielä lisää julisteita, koska haluaisin tämän hetkisten julisteiden ja canvas taulujen lisäksi vielä jotakin lisää. Mutta kypsyttelen vielä asiaa jonkin aika, koska en ole ihan varma mitä haluan. Sen kuitenkin tiedän, että haluan rikkoa kaavoja sisustuksessa ja ehkä hieman elämässä muutenkin 😎 Mikäli sama kaava tai tyylisuunta toistuu liikaa, niin siitä häviää mielenkiinto ja persoonallisuus. Kiitos Gallerix tosi paljon julisteita: ne ovat juuri SE piristysruiske meidän kotiin, mikä meiltä puuttui ja minkä aika oli juuri nyt 🙂

 

 

Lue myös: Maalaus projekti jatkuu: TV-huone

 

 

 

nämä julisteet tilasin

 

 

Makuuhuoneen julisteet

 

 

 

Olohuoneen julisteet

 

 

 

Lue myös: Maalausprojekti: aula ja takan tausta

 

 

Inspiroidu instagramissa: Gallerix ja satusjoholm

 

Kaupallinen yhteistyö: https://gallerix.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *