Hae
Kutsu vapauteen

Intialainen kanakorma + 3 muuta ihanaa intialaista reseptiä

*Sisältää mainoslinkkejä

Intialainen kanakorma resepti täydentää blogin intialaisia ruokareseptejä. Olen jo pitkään kaivannut ihan uutta intialaista ruokaohjetta ja tässä se nyt sitten on! Valmistin tätä kanakormaa eilen kun meillä oli vieraita ja nyt into piukeana jaan tämän heti teille että pääsette testaamaan! Nimittäin tämä oli NIIIIIIIIN hyvää 🙂 Rakastan intialaista ruokaa yli kaiken, koska tykkään tosi paljon intialaisessa ruoassa käytetyistä mausteista ja tavasta, jolla kastikkeet tai tahnat valmistetaan. Periaatteessa voisin syödä intialaista ruokaa joka päivä. Muille perheenjäsenille keitän lisukkeeksi basmatiriisin, itselleni valmistan kukkakaaliriisin. Katso myös reseptin lopussa olevat muut blogin intialaiset reseptit ja matkaa intialaisen ruoan kiehtovaan maailmaan 🙂

Edellinen postaus: VHH mangojuustokakku

Intialainen kanakorma

Maustetahna

  • 2 tl inkivääriä
  • 2 tl korianteria
  • 2 tl juustokuminaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl kanelia
  • ½ tl jauhettua kardemummaa

Sekoita kaikki mausteet keskenään kupissa.

Curry

  • 400 g maustamattomia broilerin rintafileitä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 2 sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl gheetä tai voita
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 400 ml kookosmaitoa
  • 200 g turkkilaista jogurttia
  • 1 dl mantelijauhoa
  • 1 dl manteleita
  • 1 dl manteleita
  • 1 tl suolaa
  1. Paloittele broilerinfileet neljään osaan.
  2. Sulata rasva korkeareunaisessa paistinapannussa. Lisää mausteet ja kuumenna niitä miedolla lämmöllä kunnes ne kiehahtavat. Varo polttamasta, jotta niihin ei tule kitkerää makua.
  3. Lisää mausteseokseen pilkotut sipulit ja valkosipulit, raastettu inkivääri ja tomaattipyree. Paista noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen.
  4. Lisää kookosmaito, jogurtti ja mantelijauho, sekoita.
  5. Lisää broileripalat.
  6. Hauduta currya 30–40 minuuttia välillä sekoittaen.
  7. Mausta suolalla.
  8. Paahda mantelit paistinpannulla kullanruskeiksi.

Tarjoile intialainen kanakorma basmati- tai  kukkakaaliriisin, paahdetun mantelin ja tuoreen korianterin kera.

Kasvjoogaa ja terveellistä elämää instassa @satusjoholm

jälkiruoka suositus

VHH mangojuustokakku

lisää intialaisia reseptejä

Aito intialainen kanacurry

Butter chicken intialainen voikana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *