Hae
Kutsu vapauteen

Juttu Luontaisterveyslehdessä ja perillä Floridassa

Perillä Floridassa

Terveiset täältä Floridan Naplesista, jonne saavuimme viime yönä. Takana on vuorokausi matkustamista ja jetlagin takia lyhyehköt yöunet. Lensimme Miamin lentokentälle, vuokrasimme sieltä auton ja ajoimme Floridan länsirannikolle suosikki lomapaikkaamme Naplesiin. Yövytään Naples Grande Beach Resortissa, joka on kyllä ihan mielettömän upea hotelli. En ole varmaan koskaan nukkunut niin hyvässä sängyssä kuin viime yönä: patja oli juuri sopivan joustava, peitto sopivan paksu ja tyyny tuki niskaa optimaalisesti. Lentomatka oli tukala kuten pitkät lennot aina minulle, koska inhoan istumista:) Kirjoittelin paljon, luin ja katsoin yhden leffan. Ja venyttelin lentokoneen takaosassa jutellen samalla lentohenkilökunnan kanssa:)

 

juttu luontaisterveyslehdessä

Tällä viikolla kauppoihin on ilmestynyt uusi Luontaisterveyslehti, jossa on pitkä juttu minusta ja blogista. Juttu on otsikoitu nimellä ”Terveys on elämäntehtäväni” ja siinä kerrotaan terveystietoisesta elämästäni, päivärytmistäni, palautumisesta, liikunnasta ja tietenkin blogista. Se mikä jutussa on kaikista ihaninta on tietenkin Tuton kuvat: neito patsailee kolmessa kuvassa, yhdessä tietenkin possu suussa:) Toimittaja ihmetteli koiran poseeraustaitoja, jotka ovat kieltämättä huippuluokkaa 🙂 Tässä postauksessa on muutama kännykkäkuva jutusta, mutta käykää ihmeessä ostamassa lehti, siellä on paljon hyviä juttuja liittyen kokonaisvaltaiseen terveyteen.

naples- kuin toinen koti

Nyt suihkuun ja sitten lenkille meren rannalle. Tänään käydään ainakin Barnes&Noblesissa ostelemassa vähän kirjoja, hotellin kuntosalilla, yhdessä lähi mallissa ja syömässä. Tämä Floridan Naples on paikka, jossa meillä on paljon muistoja: ollaan oltu täällä häämatkalla aikoinaan ja poikienkin kanssa useaan otteeseen. Tämä tuntuu ihan toiselta kodilta ja jossakin vaiheessa meillä on tarkoitus tulla tänne pidemmäksi aikaa. Kirjoittelen lyhyitä postauksia loman aikana blogiin: vhh piparkakku ohje on tulossa huomenna tai perjantaina. Lisäksi on tulossa postauksia ketoruokavalion noudattamisesta reissussa, ketoilu jenkeissa jne. Ja reissukuulumisia päivittelen myös.  Instaan latailen paljon ruoka- ja muitakin kuvia kunhan nyt vaan pääsen niitä ensin ottamaan:)

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *