Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Täydelliset kaupunkitennarit ja rokahtavaa slow fashionia Kenkäkauppa Donnasta

Kaupallinen yhteistyö: https://kenkakauppadonna.fi/

Kuvat:  Pasi Hakala Studio Varjo

 

kenkäkauppa donnan edustama slow fashion panostaa laatuun ja ekologisuuteen

 

 

Etsiessäni laadukkaita ja hieman erilaisia kaupunkitennareita matkani suuntautui jälleen kerran jyväskyläläiseen kivijalkaliikkeeseen, kenkäkauppa Donnaan. Rakastan rentoa ja monikäyttöistä kaupunkitennari muotia yli kaiken- ne sopivat niin verkkareiden, farkkujen, jakkupuvun kuin  hameidenkin kanssa.  Läysinkin Donnasta a-i-v-a-n ihanat kaupunkitennarit- sellaiset, joita olen etsinyt jo pitkään. Valitessani kenkiä ainut ongelma oli jälleen kerran valinnan vaikeus: liian paljon upeita kenkiä, haluaisin ne kaikki! Tällä kertaa päädyin lopulta Nude of Scandinavia Joy kaupunkitennareihin niiden monikäyttöisen värin ja istuvuuden takia. Pidän kenkien massiivisesta pohjasta, joka tuo hieman lisää pituutta- ne olivat juuri sellaiset mitä olen hakenut. Kengät tuntuvat jalassa kuitenkin kevyeltä ja istuivat hyvin jalkaan. Nuorempana kenkien ulkonäkö oli minulle tärkeämpi asia kuin se, miltä ne tuntuivat jalassani. Mieheni tapasikin sanoa, että Sadulla on runsaasti kenkiä, mutta yhdelläkään kenkäparilla ei voi kävellä. Jo vuosia sitten tein päätöksen, etten osta enää kenkiä, jotka eivät tunnu jalassa hyvältä- vaikka ne näyttäisivät kuinka upealta tahansa.

 

 

 

 

 

Kenkakauppa Donna on tunnettu tyylikkäistä ja yksilöllisistä kengistä, jotka ovat korkean laadun lisäksi tuntuvat ihanalta jalassa. Kenkien lisäksi kenkäkauppa Donnassa on myös laukkuja ja laaja valikoima vaatteita. Tuotteet edustavat slow fashion tyyppistä tuotantoa, jossa panostetaan laatuun ja ajattomuuteen. Kenkäkauppa Donnalla on myös verkkokauppa, löydät sinne täältä.

 

 

 

NÜ:n hame hyväilee ihoa

 

Kenkäkauppa Donnassa on kenkien lisäksi myös vaatteita. Kenkiä sovittaessani huomioni kiinnittyikin niihin ja erityisesti näyteikkunassa olleeseen ruskeaan ”rimpsu” hameeseen. Tuo hame hyväili ihoani, ihan kuin minulla olisi ollut silkkiset joogatrikoot jalassani. Tai itseasiassa ihotuntuma oli vieläkin kevyempi, koska hame ei ole koko ajan ihokosketuksessa. Ruokahalu kasvoi syödessä. Myyjä esitteli minulle kaupunkitennareihin ja hameeseen sopivan mustan Second Female topin, johon rakastuin heti päätä pahkaa. Taas se ihotuntuma: niin silkkinen kuin olla ja voi ja toppi laskeutuu iholle täydellisesti! Asukokonaisuuden kruunasi rokahtava nahkatakki, jota voi käyttää myös syksyllä ja keväällä poolon ja farkkujen kanssa.

 

 

 

 

 

vähän erilainen nahkahame

 

 

Eikä siinä vielä kaikki.  Katseeni osui hieman erilaiseen ja persoonalliseen Second Femalen Ivana Lea nahkahameeseen, jossa on joustava vyötärö ja sivussa sekä punainen että valkoinen raita. Nahka on todella pehmeää ja näin ollen tosi hame on tosi rennon oloinen. Monikäyttöinen valkoinen Yaya poolo sopi hameen kanssa hyvin ja toi kivaa kontrastia nahalle. Seuraavaksi huomasin hyllyssä upeat vaalean ruskeat nilkkurit, joissa oli hieman korkoa. Tässä vaiheessa laitoin silmät kiinni ja pyysin Iinaa taluttamaan minut ulos ovesta:) Niin ihania ja hieman erilaisia vaatteita, ei todellakaan mitään massatuontantoa!

 

 

 

 

 

postauksessa esiintyvät vaatteet ja kaupunkitennarit löydät kenkäkauppa donnasta

 

 

Kaupunkitennarit: Nude of Scandinavia

Nahkatakki: Second Female 

Ruskea hame: NÜ 

Musta toppi: Second Female

 

 

 

 

Nahkahame: Second Female 

Valkoinen poolo: Yaya 

 

 

 

 

tutustu kenkäkauppa donnan verkkokauppaan ja kivijalkaliikkeeseen

 

 

Voin sydämestäni suositella kenkäkauppa Donnaa, mikäli etsit laadukkaita ja uniikkeja kenkiä, vaatteita tai laukkuja. Verkkokaupan valikoima on pienempi kuin kivijalkaliikkeen, mutta ehdottomasti kannattaa käydä verkkokauppaankin tutustumassa. Donnassa myytävät tuotteet ovat monikäyttöisiä eli voit käyttää niitä useiden eri asukokonaisuuksien kanssa. Tästä esimerkkinä vaikkapa tässä postauksessa esitellyt vaatteet ja kaupunkitennarit. Lisäksi Donnan omistajalta Iina-Kaisa Pulkkiselta saa arvokasta apua tuotteiden valitsemiseen ja asukokonaisuuksien luomiseen. Kenkäkauppa Donnan yhteystiedot:

 

 

 

 

Tuu instaan: satusjoholm ja 2blackgsd

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

 

Instani löydät nimellä satusjoholmTuton ja Oven oma insta: 2blackgsd.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä.

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://kenkakauppadonna.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *