Hae
Kutsu vapauteen

Blogin ALE-koodit- jopa -25%

Kokoan tähän postaukseen kaikki ALE-koodit, joita on käytössä tällä hetkellä blogin lukijoille. ALE-koodeja käyttämällä voit säästää huomattavasti rahaa ja myös aikaa, koska kaikki tuotteet tilataan verkkokaupoista netistä. ALE-koodien määrä vaihtelee 10:stä prosentista jopa 25:een prosenttiin. Itse teen nykyään lähes kaikki ostokseni netissä verkkokaupoista, koska se on helppoa ja nopeaa ja sen voi tehdä kotoa käsin. Lisäksi esimerkiksi blogin vhh ruoka- ja herkkuohjeissa käytetään usein sellaisia tuotteita, joita ei välttämättä löydy edes suuristakaan marketeista. 

PUHDAS+ ALE -25%

Blogin lukijat saavat kaikista lisäravinteista, diffuusereista, eteerisistä öljyistä, ihon- ja hiustenhoitotuotteista jne. jopa -25%:n alen! Suosittelen PUHDAS+:n tuotteista erityisesti magnesium- ja kollageenituotteita, joita itse käytän säännöllisesti. Suosittelen myös kokeilemaan PUHDAS+:n shampoita ja hoitoaineita. 
ALE-koodi: kutsuva
Nettikauppaan pääset täältä.

FITNESSFIRST -10%
Blogin lukijat saavat kaikista normaalihintaisista FitnessFirstin tuotteista -10%:n alen. Blogin lähes kaikissa vhh ruokaohjeissa käytetään FitnessFirstin tuotteita, jotka ovat todella laadukkaita ja edullisia. Nettikaupasta voit tilata psylliumkuitua, manteli- ja lupiinijauhoa, koivu- ja karppisokeria, lisäravinteita, raakasuklaan valmistusaineita, superfoodeja, proteiinijauheita, rasvoja jne.
ALE-koodi: kutsuvapauteen
Nettikauppaan pääset täältä.

NEUROSONIC -120 euroa
Blogin lukijasaa alennuskoodilla verkkokaupassa tapahtuvasta suorasta laiteostosta 120€ alennuksen 1.6.2019 alkaen aiemman prosentuaalisen alennuksen sijaan. Kesäkuun 2019 kampanjassa Neurosonic laitteenostajat saavat Puhdas+-verkkokauppaan kampanjakoodin, jolla he voivat valita haluamansa 200€ arvoisen tuotepaketin. Kampanjakoodi tulee asiakkaalle sähköpostitse tilauksen yhteydessä ja Puhdas+-verkkokaupasta tuotepaketti toimitetaan asiakkaalle yleensä tilausta seuraavana arkipäivänä. Käytän itse Neurosonicia useita kertoja viikossa, postauksia aiheesta löydät täältä.
ALE-koodi: KUTSUVAPAUTEENALE
Nettikauppaan pääset täältä.

WARRIOR COFFEE -10%
Tilaa superlaadukkaita luomulaatuisia kahvi-, tee ja rasvatuotteista Warrior Coffeen nettikaupasta. ALE-koodi on voimassa 7.7.2019 asti. Meidän perhe käyttää päivittäin Warrior Coffeen kahvipapuja, MCT- ja kookosöljyjä sekä pikarasvakahvia.
ALE-koodi: KUTSUVAPAUTEENKESA
Nettikauppaan pääset täältä.

Seuraa ketogeenistä matkaani facebookissa ja instagramissa
Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ketogeenisiä ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.
Blogin terveellisiä ruokaohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.
Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.
Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. 
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.