Hae
Kutsu vapauteen

Niiiiin erilainen pääsiäinen

erilainen pääsiäinen

 

Tämä pääsiäinen on niin erilainen kuin yleensä. Monellakin tavalla. Korona tuo pääsiäiseen oman vivahteensa: perheet eivät voi kokoontua eikä sukulaisia tai ystäviä voi tavata. Joten täällä me(kin) ollaan ukkokullan ihan kahdestaan koko pääsiäinen ja tietty Tuton kanssa. Poikien kanssa ollaan sovittu, että käydään pyhinä lenkillä, joka on muuten ihan meidän näköistä ja parasta yhdessä oloa: jutellessa saa samalla liikuntaa.  Pidetään tietty huolta turvaväleistä eikä halailla- niin kamalaa kuin se onkin!

 

 

kalusteiden kokoamista ja kahvakuulaa

 

Eilinen päivä meni siivotessa ja kahta divaania kootessa. Ostettiin tv-huoneeseen kaksi Ikean divaania, koska luvattiin meidän sohva Nopalle. Tämä päivä on mennyt treenatessa ja syödessä: olin heti aamulla tunnin lenkillä ja sen jälkeen tehtiin Karin kanssa oikein kunnon kahvakuulatreeni. Ja sitten syötiin lammasta ja juotiin lasilliset luomu punkkua. Me ollaan tehty nyt tosi paljon kahvakuulatreenejä videolta. Se on niin tehokasta ja siinä tulee ihan mahtavaa coretreeniä! Tänäänkin tehtiin 40 minsan treeni ja sen päälle puolen tunnin jooga- vitsi miten upea olo:) Ollaan jääty molemmat ihan koukkuun tähän ihanaan liikuntamuotoon!

 

vähän haikea olo

 

Vähän on haikea olo täällä eristyksissä: oltiin suunniteltu jo alkuvuodesta pääsiäiselle isoja perhepäivällisiä ja sun muuta kivaa.  Onneksi pystyy kuitenkin pitämään läheisiin ja ystäviin yhteyttä whatsuppilla: pitkät ääniviestit lentelevät puolin sun toisin ja se on ihanaa:) En voi olla ajattelematta niitä ihmisiä, jotka viettävät pääsiäistä eristyksissä ihan yksin tai pahimmassa tapauksessa sairaalassa:( Uskon kuitenkin, että tästä koronasta seuraa paljon myös hyvää ja vakaasti uskon, että ihmiskunta tarvitsee tämän tyyppisiä ”herätyksiä” eivätkä nämä lopu tähän. Meitä vaan on tällä maapallolla liikaa ja jatkuva saastuttaminen, luonnon tuhoaminen ja talouden ehdoilla eläminen ei voi jatkua loputtomiin. Näistä synkistä loppusanoista huolimatta aivan ihanaa pääsiäistä kaikille:) Liikutaan, syödään hyvin ja palaudutaan:)

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä

2 kommenttia

  1. Tommi Stigu Simolin kirjoitti:

    Tsemppiä Satu!terkut kotiin!

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Kiitos, kerron terkut:) Myös teille tsemppiä ja koko Suomelle<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *