Suussa sulava VHH kahvikakku
Kaupallinen yhteistyö: https://fitnessfirst.fi
VHH kahvikakku joulun pyhiksi
Tämä VHH kahvikakku on ehkä parhaimman makuinen kuivakakku, jota olen kehitellyt. VHH kahvikakku on juuri sopivan kosteaa ja kuorrute maistuu taivaalliselta! Tätä kakkua voi valmistaa myös ilman kuorrutetta, mutta minä en kyllä valmistaisi:) Vaikka blogista löytyykin jo runsaasti jouluun sopivia VHH ohjeita, niin halusin kuitenkin kehitellä muutaman uuden ohjeen jouluksi. Oletkin jo varmasti maistanut ihanan makuisia ketokonvehteja? Ellet, niin vielä ehtii hyvin jouluksi:) Itse aion valmistaa jouluruoat vasta viikonloppuna ja ensi viikolla. Ihanaa joulun odotusta kaikille, nautitaan!
vhh kahvikakku makrot 1 annos
- r 17 g
- p 4 g
- hh 2
- kcal 175
TULE MUKAAN 6 VIIKON MITTAISELLE KETO RISE UP
VERKKOKURSSILLE
Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Mukana jo yli 800 osallistujaa! Osta hyvää palautetta saanut verkkokurssi täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/7f37143f-bb8c-42e8-bd8d-45d0da8d327a
vhh kahvikakku OHJE, 20 annosta
- 150 g voita + hieman vuoan voitelemiseen
- 4 kananmunaa
- 2,5 dl tai enemmän *karppisokeria
- 3 dl *mantelijauhoja
- 1 dl *kookosjauhoja
- 1,5 dl kuohu- tai vispikermaa
- 2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
- 40 g tummaa suklaata (80 %)
- 1 rkl voita
- 1 rkl saksanpähkinätahnaa tai jotakin muuta pähkinätahnaa
- 1 dl kuohu- tai vispikermaa
- 1 rkl *karppisokeria
TILAA ohjeessa *tummennetulla esiintyviä tuotteita edullisesti *täältä. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.
VHH kahvikakku VALMISTUS
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella.
- Lisää kananmunat yksitellen.
- Sekoita kuiva-aineet erillisessä kulhossa keskenään ja lisää taikinan sekaan vuorotellen kerman kanssa.
- Tarkista makeus ja lisää tarvittaessa karppisokeria.
- Kaada taikina voilla voideltuun kakkuvuokaan.
- Paista uunin alalämmöllä 175 asteessa 50-60 minuuttia.
- Kumoa jäähtynyt kakku leivinpaperin päälle.
- Sulata suklaa, voi ja pähkinätahna vesihauteessa, sekoita hyvin.
- Lisää kerma huolellisesti sekoittaen.
- Koristele kakku kuorrutteella.
- Anna VHH kahvikakun jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Säilytä kakku jääkaapissa.
Ketoa ja kasvojoogaa instassa @satusjoholm.
katso täältä lisää jouluun sopivia VHH reseptejä
Oletko jo testannut?
Keto mutakakku tuorejuustokuorrutteella