Hae
Kutsu vapauteen

KETO RISE UP verkkovalmennus nyt käyttöösi pysyvästi!

ketogeeninen verkkovalmennus nyt käyttöösi pysyvästi!

Ketogeeninen 6 viikon verkkovalmennus KETO RISE UP uudistuu eli nyt saat käyttöösi pysyvän jäsenyyden kertamaksulla. Aikaisemmin verkkovalmennus oli käytössä puoli vuotta, mutta nyt saat koko aineiston itsellesi koko loppuelämäksi eli Sinulla ei ole mitään kiirettä aineiston läpikäymisessä. Ja voit aloittaa verkkokurssin suorittamisen aina uudestaan ja uudestaan. Tämä uudistus johtuu Campwiren alustan muutoksesta, joka tapahtui tämän syksyn aikana. Pysyvä jäsenyys on nyt tarjolla ainoastaan 89 euron kertamaksulla eli mielestäni erittäin edullisesti! Mikäli olet ostanut verkkovalmennuksen aikaisemmin, niin Sinulla on mahdollisuus ostaa pysyvä jäsenyys 16 euron lisähintaan. Tässä tapauksessa laita minulla sähköpostia, niin saat ostolinkin. Sähköpostiosoitteni on satu.sjoholm@gmail.com.

ALOITA UUSI ELÄMÄ JO TÄNÄÄN- OSTA VERKKOKURSSI JA PYSYVÄ JÄSENYYS TÄÄLTÄ.

ketogeeninen verkkovalmennus, joka todella toimii!

KETO RISE UP ketogeeninen verkkovalmennus on sertifioidun ketovalmentajan laatima kokonaisvaltainen ketovalmennus, jota on suunniteltu vuosikausia ja joka todella toimii! Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Verkkokurssi sisältää runsaasti reseptejä, valmiit ateriakokonaisuudet 21 päiväksi, hermostoa tasapainottavia harjoituksia, tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä ja laajan painohallintaosion. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa- ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa noudattaa ketogeenista ruokavaliota! Kertamaksulla saat verkkokurssin käyttöösi pysyvästi ja tukea suljetussa Facebook ryhmässä- et jää kysymyksiesi kanssa yksin! KETO RISE UP on niin paljon enemmän kuin pelkkä ketovalmennus- se on 6 viikon kokonaisvaltainen muutosmatka, joka muuttaa elämäsi mikäli annat sille mahdollisuuden. Lue lisää verkkovalmennuksesta täältä.

KETogeeninen verkkovalmennus ketorise up TIIVISTETYSTI

 • Opit noudattamaan ketoruokavaliota turvallisesti sertifioidun ketovalmentajan ohjauksessa. Saat käyttöösi yksityiskohtaiset tiedot ketoruokavalion noudattamisesta, ketoosista ja pätkäpaastosta. 2 ensimmäistä viikkoa kehoa totutellaan hiilihydraattien vähentämiseen ja rasvan lisäämiseen. Ketoosiin laskeudutaan kolmannella viikolla, jolloin mukaan tulee myös kalorirajoitus.
 • Saat käyttöösi 64 reseptiä, joihin on laskettu makroravinteet valmiiksi, jotta ruokavalion noudattaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.  Bonuksena saat linkin sivustolle, joka sisältää yli 200 VHH ruoka- ja herkkuohjetta. Tulet huomaamaan, että ketoruokavalion noudattaminen ei ole pelkkää kananmunien ja pekonin syöntiä:)
 • Saat 3:n viikon valmiit ateriakokonaisuudet, joihin on laskettu makroravinteet valmiiksi.
 • Saat käyttöösi listan ”sallittujen” ruoka-aineiden hiilihydraattimääristä ja makroravinteista. Tätä listaa voi käyttää myös kauppalistana.
 • Rasvaisten maitotaloustuotteiden, siementen ja vähähiilihydraattisten pähkinöiden käyttö on sallittua ruokavaliolla. Niiden käyttö on kuitenkin vapaaehtoista.
 • Opit laskemaan ruokavaliosi sisältämät makroravinteet, kalorit ja perusaineenvaihdunnan sekä tietoa siitä, missä tilanteissa makroja kannattaa laskea. Verkkokurssia voi noudattaa tiukasta makroja laskemalla tai ilman laskemista- Sinä päätät miten haluat edetä!
 • Laajassa painonhallintaosiossa opit painonhallinnan eri osa-alueista kuten palautumisen, liikunnan, yöunen ja suolistomikrobien tärkeydestä painonhallinnassa. Lisäksi saat tietoa säästöliekistä, painojumista ja aineenvaihdunnan vilkastuttamisesta.
 • Verkkokurssi sisältää puolen tunnin mittaisen yin-jooga tyyppisen joogaharjoituksen, hengitysharjoituksen ja tietoa autonomisen hermoston toiminnasta ja tasapainottamisesta.
 • Saat vinkkejä lisäravinteista, jotka voivat lisätä energiatasoa, tukea yöunta ja tehostaa ruoansulatusta.
 • Saat vinkkejä tilanteisiin, jossa kaikki ei menekään niin kuin Strömsössä: retkahdukset, paino ei laske, ketoruokavalio ei sovi tai terveydentila heikkenee.
 • Terveysosiossa saat tietoa kuiduista, hyvistä rasvahapoista ja mm. oksalaateista.
 • Saat tukea ja tsemppausta uuden elämäntavan opetteluun suljetussa KETO RISE UP Facebook-ryhmässä. Ryhmässä on mahdollisuus saada tukea myös henkiseltä valmentajalta.
 • Verkkokurssi ei sisällä terveydenhuollollista neuvontaa eli mikäli sairastat jotakin sairautta, niin keskustele ruokavalion aloittamisesta lääkärisi kanssa.

verkkovalmennuksen HINTA JA MISTÄ VOI OSTAA?

KETO RISE UP ketogeeninen verkkovalmennus maksaa ainoastaan 89 euroa ja voit ostaa sen TÄÄLTÄ tai instagramista, joka löytyy nimellä satusjoholm. Verkkovalmennus on myynnissä instagram profiilin verkkopuussa. Mikäli Sinulla on ongelmia verkkovalmennuksen ostamisen kanssa tai mitä tahansa kysyttävää verkkokurssiin liittyen, niin laita sähköpostia tänne:satu.sjoholm@gmail.com.

OSTA KETO RISE UP JA LIFT UP VERKKOvalmennukset YHTEISHINTAAN AINOASTAAN 129 EUROLLA!

Osta KETO RISE UP ketogeeninen verkkovalmennus ja LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi todella edulliseen yhteishintaan TÄÄLTÄ.  Saat molemmat verkkokurssit ainostaan 129 eurolla ja säästät puhdasta rahaa!

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi pitää sisällään 5 harjoitusta eli kasvojen ja kaulan lihaksia vahvistavan ja kohottavan harjoituksen, 2 perinteistä kasvohierontaharjoitusta, lymfahieronnan sekä kylmillä lusikoilla tehtävän kasvohieronnan. Verkkokurssilla saat lisäksi tietoa kasvojoogan hyödyistä, ihon ikääntymisestä, lymfajärjestelmästä, anatomiasta ja kasvoöljyistä. Verkkokurssin harjoitukset ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymismuutoksia, lisäävät ihon kollageenia, elastaania ja hehkua sekä vähentävät kasvojen turvotusta ja tummuutta silmien alla. Kokonaisvaltainen harjoitus tasapainottaa hermostoa ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lue lisää LIFT UP verkkokurssista täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *