Hae
Kutsu vapauteen

Voi Trumpismi mitä teit meidän perheelle!

Trumpismi sekoitti meidän perhe-elämän

 

 

Postauksen vieraskynä kirjoittaja toimii saksanpaimenkoiramme Tuto

 

 

Trumpismi ei ole saanut ainoastaan Yhdysvaltoja sekaisin, vaan se on saanut aikaan saman meidän perheessä. Iskä on ollut eilisestä alkaen koko ajan kuulokkeet päässä (sen takia kuulokkeet, koska Mamma kirjoittaa) tuijottaen lasittunein silmin herkeämättä CNN:ää ja kävellyt hermostuneena pitkin taloa käsiään levitellen ja outoja sanoja suustaan suoltaen. Olen vienyt sen syliin vinkulelua, puruluuta ja viimeisenä oljenkortena myös raakaa kanan rintaa. Noh, tuo viimeinen oli kyllä liioittelua, söin sen ihan itse. Mutta any way, Mamman mielestäni meidän perhe-elämä on yhtä sekaisin kuin Yhdysvaltojen sisäpolitiikka. Iskän mielestä taas Mamma ei ymmärrä tilanteen vakavuutta ja ainutlaatuisuutta, vaan suhtautuu asiaan yllättävän välinpitämättömästi. Mamman mielestä riittää, että yksi meidän perheestä meuhkaa asiasta 24/7, jonkun on pyöritettävä arkeakin. Iskän mielestä arki sujuu pyörittämättäkin- eihän meillä asu kahden aikuisen lisäksi kuin 2 saksanpaimenkoiraa. Trumpismi on mullistanut meidän perheen arjen dynamiikan ihan täysin. Ja se on vakava juttu.

 

 

trumpismi aiheuttaa pian sydänkohtauksen

 

 

Kahtiajakautunut kansa. 14 päivää. Republikaat ja demokraatit. Sisällissota. Vaalitulokset. Viraltapano. Perustuslain turvaaminen. Populismi. Senaatti. Kongressi. Virkavalan vannomispäivä. Vaalivilppiväitteet. Nämä ovat sanoja, joita iskä on hokenut viime päivät taukoamatta. Iskä on ollut elämässään useita vuosia Yhdysvalloissa ja seuraa sen politiikkaa päivittäin. Mamman mielestä Trumpismin aiheuttama kaaos on suistanut iskän stressi tilaan, joka voi johtaa vaikka sydänkohtaukseen. Iskä taas hokee kiihtyneenä, ettei hän ole ollenkaan ylikierroksilla ja yrittää tunkea väkisin kuulokkeita Mamman päähän siinä onnistumatta.

 

 

Mamma lähtee tänään Oven kanssa Allun ja Moona luokse Kuopioon ja nyt hän on huolissaan siitä, muistaako iskä käyttää mua edes lenkillä kun hän on nenä kiinni ruudussa koko ajan. No, siitä ei kannata kyllä huolehtia, nimittäin osaan kyllä kertoa kuuluvasti, milloin on lenkin aika. Ja varsin milloin ruoka-aika. Siitä ei ole epäilystäkään. Yhtään ateriaa ei jäänyt koskaan saamatta. Itse asiassa päinvastoin: on tullut syötyä muidenkin aterioita 😎 Ja sitä paitsi oon iskän silmäterä- se ei ikinä unohtaisi käyttää mua lenkillä ja antaa mulle ruokaa. Itse kyllä unohtaa syödä- se on ihan normaalia kun ihminen käy kierroksilla. Iskä taas sanoo, että me vietetään seuraavan vuorokauden aikana kahestaan laatu aikaa: syödään hyvin, katsellaan lenkillä puita (ja iskä tiputtaa puista kaarnaa, jota meikä tyttö saalistaa) ja maataan sohvalla sylikkäin katsellen telkkua.

 

 

mennään ehkä oven kanssa valkoiseen taloon

 

 

Trumpismi on aiheuttanut meidän perheessä sellaisen kaaoksen, että ellei tilanne pian ota rauhoittuakseen, niin me lähdetään Oven kanssa Yhdysvaltoihin. Ei varata edes audienssia Valkoiseen taloon, vaan marssitaan pääkallo paikalle ilmoittamatta. Kerrotaan niille, että asiat pitää ratkaista rauhanomaisesti ja aikuismaisesti ottamatta kuitenkaan kantaa itse asiaan. Ove lupasi kammata taka tukan ojennukseen tärkeän tapahtuman kunniaksi. Meikäläinen hoitaa puhumisen, Ove istuu mun takana nyökkäillein vakavana ja on hiljaa vaikka kyllä Ovellakin on mielipiteitä asiaan liittyen. Mun mielestä sen asiantuntemus ei ole kuitenkaan tässä asiassa riittävää. Mamma lähtee mukaan ja iskä jää kotiin, koska se ei Mamman mukaan osaa tarkastella tilanne tarpeeksi objektiivisesti. Politiikka voi oikeasti sekoittaa ihmisen pään niin yksilö kuin yhteiskunnankin tasolla. Iskä voi seurata meitä sitten CNN:stä ja katsoa miten me Oven kanssa ollaan maailman politiikan keskiössä ja jäädään pysyvästi maailman kirjoihin. Pysykäähän kanavalla:)

 

 

Seuraa mun ja Oven elämää instassa: 2blackgsd

 

 

Edellinen postaus: VHH vai keto ruokavalio- kumpi parempi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.