Hae
Kutsu vapauteen

Kaaoottinen Ähtärin reissun alku- miten voi yhteen tuntiin mahtua niin paljon draamaa!!

Tultiin eilen poikien kanssa Ähtäriin mun vanhempien ja veljen perheen luokse. Eilinen ilta oli ihan kaaottinen- miten voikaan muutamaan tuntiin sattua niin paljon kaikkea draamaa. Ensinnäkin lähdettiin äitin kanssa käyttämään Ovea ja Masaa (Nellin äidin koira) koirapuistossa. Äiti meinasi peruuttaa suoraan mun ex-miehen auton kylkeen (vaihdettiin hänen kanssaan autoja, koska mahduttiin häneen autoonsa paremmin). Ihan vahingossa satuin katsomaan taaksepäin ja ehdin ihan viime tipassa huutaa äitille että jarruta. No, äiti jarrutti ja selvittiin säikähdyksellä ja exän auto säilyi ehjänä:) Toisin kun mun veli Jarno, joka lähti poikien kanssa pelamaan sulkapalloa Alavudelle.

 

 

 

 

Tultuamme kotiin isä sanoi, että Jarno on viety ambulanssilla Seinäjoelle. Ilmeisesti akillesjänne oli mennyt poikki. Näin olikin tapahtunut ja jokainen tietää, että siitä seuraa pitkä toipuminen ja kuntoutus. Seuraavaksi isä sanoi, että nyt taitaa sitten meidän mökkiprojektikin siirtyä, koska Jarnon piti auttaa siinä isän kanssa. Samaan syssyyn saimme tietää, että Jarnon tytöllä on flunssa ja hänet pitää viedä seuraavana päivänä korona testiin. Eli tunnin sisällä yksi akillesjänteen poikki meneminen, mahdollinen mökki projektin siirtyminen ja mahdollinen korona. Että semmoista. Illalla vielä nukkumaan mennessä huomasin, että mun meikkipussi oli jäänyt kotiin. Siellä oli tietenkin mun hammasharjan, ihonhoito tuotteiden ja meikkien lisäksi mun kilppari lääkkeet. Eli niin siinä Kari sitten kävi:)

 

 

Rentouttava venyttelyhetki Oven ja Masan kanssa

 

 

No tänään on jo kaikki paremmin. Veli on päässyt sairaalasta kotiin kipsi jalassa. Mökkiprojekti ei siirry, vaan pojat tuuraavat Jarnoa ja auttavat isää. Mette on käynyt korona testissä vaikka tuskin hänellä sitä on, koska muita oireita ei ole kun nenän vuotaminen. Kaikki muut ovat terveitä. Exän auto on vieläkin ehjä. Sain kilpirauhas lääkkeet apteekista. Pian lähdetään kolmen koiran kanssa lenkille, pojat käyvät avannossa ja huomenna mennään Nellin haudan kautta kotiin. Niin ja tuosta mökkiprojektista sen verran, että siirtymisen sijaan se tuntuu laajenevan: pojat kertoivat juuri, että olivat Jarnon kanssa suunnitelleet rakennuttavansa sinne suurehkon sulkapallokentän. Siis ennen kuin edes perustuksia on alettu rakentamaan. Tulee mielenkiintoinen projekti- miten musta tuntuu että siitä tulee olemaan paljon kirjoitettavaa…

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *