Hae
Kutsu vapauteen

Blogin parhaimmat vhh pizzaohjeet

blogin parhaimmat pizzaohjeet

Postaukseen on koottu blogin parhaimmat pizzaohjeet, joita on 5 kappaletta. Ohjeista neljä on vähähiilihydraattisia ja yksi ohje on gluteeniton ja maidoton, joka on myös ollut erittäin suosittu hyvän makunsa ja helpon valmistustapansa vuoksi. Yhdessäkään ohjeessa ei ole käytetty kukkakaalia, koska mielestäni se ei vaan oikein sovi pizzapohjaan. Kaikki kunnia muutoin ihanalle kukkakaalille, tänäänkin tulee tehtyä kukkakaalimuusia vhh silakoiden kanssa. Blogissa on jo lähes 400 erikoisruokavalioihin sopivaa vhh ruokaohjetta, jotka ovat lähes aina viljattomia ja usein myös maidottomia. Kaikki ohjeet löydät kootusti kuvineen yhdeltä sivustolta eli täältä. 

Vähähiilihydraattinen pizza, ohje täällä.

Yksi blogin suosituimmista ruokaohjeista ehdottomasti vhh marjapiirakan kanssa on tämä vhh pizza ohje. Ohjetta on kehuttu iltalehtiä myöten hyvän maun ja helpon valmistustavan vuoksi. Pohjan valmistaminen on todella helppoa eikä se vie kuin muutaman minuutin. Leipomisvaihetta ei ole lainkaan ja taikina levitetään lusikalla pellille. Helppoa ja nopeaa. Pizzan valmistaminen saattaa mullistaa käsityksesi vähähiilihydraattisesta leivonnasta: edelleen joskus törmää väitteeseen, että vhh leivonnaiset olisivat ”korvikkeita”. No onhan se totta, että vehnäjauhot korvataan näissä järkevimmillä ja ravintorikkaimmilla aineosilla, mutta mitään korviketta tämä loistavan makuinen pizza ei ole.

Vähähiilihydraattinen pizza, ohje täällä.

Myös tätä pohjaa on kiitetty ja ylistetty ja tämä ohje kilpaileekin suosituimman vhh pizzaohjeen paikasta tuon yläpuolella olevan ohjeen kanssa. Yhtä helppo ja nopea valmistaa kuin edellinen ohjekin. Tällä ohjeella ei tule ihan pellillistä pizzaa vaan isohko pyöreä pizza eli valitse tämä ohje mikäli haluat tehdä pyöreän mallisen pizzan.

rapea vähähiilihydraattinen vohvelipizza, ohje täällä

Pohja on todella rapea, ehkä rapein koskaan maistamani pizzapohja! Kehittelin ohjeen koska minulta toistuvasti kysyttiin rapeaa pizzapohjaa. Valmistusta varten tarvitse vohveliraudan ja koska pizzat paistetaan vohveliraudassa, ei tämä ole valmistustavan vuoksi blogin nopein pizzaohje.  Eli kun haluat todella rapea pizzaa, niin tämä on paras ohje silloin. Monien mielestä blogin paras ohje!

Proteiinipizza, ohje täällä.

Kuva, joka menee vaihtoon mahdollisimman pian, ei anna oikeutta tälle proteiinipizzalle, pahoittelen 😎  Sammakonkutumainen näköinen ulkonäkö johtuu juustosta eikä pohjasta. Tässä ohjeessa jauhot on korvattu heraproteiinilla, joten tämä pizza ei käy maidotonta ruokavaliota noudattaville. En korvaisi heraa maidottomilla protskujauheilla, koska rakenne muuttuu liikaa eikä ohje välttämättä toimi samalla tavoin kuin heraprotskulla. Erittäin toimiva pohja ja suosittelen käyttämään tätä pohjaa mikäli kaapista löytyy heraproteiinia ja kärsin vaikkapa pähkinäallergiasta.

gluteeniton ja maidoton pizza, ohje täällä

Gluteeniton ja maidoton pizzaohje on ollut myös erittäin suosittu. Tämä pizza ei siis ole vähähiilihydraattinen, koska ohjeessa jauhona on käytetty teffjauhoa. Suosittelen kokeilemaan mikäli et noudata vähähiilihydraattista ruokavaliota. Yhtä helppo valmistaa kuin vhh pizzat.

maistuisiko jälkkäriksi super suosittu vhh suklaakakku? Ohje täällä.

BLOGISSA ON JO LÄHES 200 VHH RUOKA- JA HERKKUOHJETTA! KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo Asu Anniina Harvia

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja ketogeeniseen ja vhh ruokavalioon liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.