Hae
Kutsu vapauteen

Virkistävä vihersmoothie

Smoothiessa eniten viehättää sen helppous ja terveellisyys. Kun heti aamusta lataa blenderin täyteen luonnon ravinnerikkaimpia aineksia ja vielä nauttii ne parhaiten imeytyvässä muodossa, ei voi päivä paremmin alkaa. Päivän aikana sattuu paljon asioita, joihin ei itse voi välttämättä vaikuttaa. Se miten aloittaa aamun vaikuttaa koko päivään ja mikäli hellii kehoa ihanilla yrteillä, superfoodeilla ja vihreällä heti aamusta, voiko päivä jatkua huonosti? No voi tietenkin, mutta yksi hyvä teko oman terveyden eteen on jo tehty ja siitä saa olla iloinen:)

Ohje:
– jotain vihreää esim. lehtikaalia, pinaattia, nokkosta
-viherjauhetta (itse käytän tällä hetkellä jauhetta joka sisältää spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta, ohranorasta)
– psylliumia
– hieman proteiinijauhetta makeutta antamaan tai hunajaa
-luraus MTC-öljyä
-puolikas tai vähemmän avokadoa
-muutama luomu parapähkinä (voi sisältää hometta)
-ripaus kurkumaa
-puolikas luomu banaani
-vettä tai mehua
Kaikki laitetaan blenderiin ja sekoitetaan muutaman sekunnin ajan. Ennen smoothien nauttimista otan vähintään 1000 mg ester- c vitamiini tabletin ja lukuisia muitakin lisäravinteita. Smoothien jälkeen nautin kupillisen vaniljasoijamaitoon tehtyä lattea, joka on tehty vastajauhetusta arabica luomupavuista. Jotta lisäravinteet ja smoothien aineosat imeytyisivät optimaalisesti, kannattaa kahvi juoda vasta parin tunnin jälkeen smoothien nauttimisesta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.