Hae
Kutsu vapauteen

Mausteinen detox juoma- sopii ketoruokavalioon

*Sisältää mainoslinkkejä

Mausteinen detoxjuoma lämpimänä tai kylmänä

 

 

Rakastan tätä raikkaan mausteista detoxjuomaa, joka sisältää minttua, kurkumaa, inkivääriä, avokadoa ja sitruunaa. Täydellinen kombo juuri minun tämän hetkisiin tarpeisiini, nimittäin on tullut syötyä normaalia enemmän suolaista ja aamuisin huomaan välillä, että keho on kerännyt nestettä. Avokadon ansioista juoma pitää myös HIEMAN nälkää, joten vetelen tätä aamuisin aamupalaksi. Olen viime päivinä lukenut TAAS KERRAN kurkuman ja inkiväärin terveysvaikutuksista ja haluankin lisätä niiden päivittäistä käyttöä ruokavaliossani, parhaat terveysvaikutukset kun tulee säännöllisellä käytöllä. Lisäksi käytän niitä mausteena ruoanlaitossa, varsinkin intialaisissa kanaruoissa. Usein keitän inkiväärin paloja kattilassa tai lisään niitä vesikannuun. Välillä vaan ärsyttää se jatkuva inkiväärin kuoriminen- ihminen kun on laiska:) Tämä mausteinen detoxjuoma on siitä kiva kun ei tarvi kuoria mitään 😎 Juoma sopii erinomaisesti VHH- ja ketoruokavalioon ja ihan joka ikikiseen muuhunkin ruokavalioon ellet ole allerginen jollekin juoman raaka-aineelle.

 

 

mausteinen detoxjuoma viilentää kehoa helteellä

 

 

Voit valmistaa juoman lämpimänä, haaleana tai kylmänä. Itse pidän tästä eniten haaleana. Lämpimällä ilmalla lämpimän juoman juominen viilentää kehoa ihanasti, ihan päin vastoin kuin ajattelisi. Muistan miten vuosikymmeniä sitten yllätyin rantalomalla kun paikalliset joivat kovalla helteellä aina lämmintä juomaa ja kävivät lämpimässä suihkussa. Itse kun lisäsin aina jääpaloja juomaani ja kävin kylmässä suihkussa.

 

 

ja sitten pari sanaa detoxista

 

 

Detoxista ollaan tasan kahta mieltä: osa vannoo sen nimeen, osa vannoo sen olevan täyttä hölynpölyä: sisäelimet hoitavat kehon detoxoinnin eikä sitä voi edistää millään lisäravinteilla tai ruoilla. Toki sehän on selvää, että mikäli meidän keho ei itse poistaisi myrkkyjä kehosta, niin mehän kuoltaisiin nopeasti myrkkyihin ja kuonaan. Mielestäni se ei silti tarkoita sitä, etteikö kehon detoxjärjestelmää voisi mitenkään itse omilla ruokailu ja liikuntatottumuksilla tehostaa. Itse vannon detoxin nimeen, koska se tuntuu olossani hyvin nopeasti. Eikä se nesteiden liikkeelle lähteminenkään mikään huono asia ole 😎

 

Lue myös: Lomaturvotuksesta eroon parissa päivässä ja kehoa balansoiva ihmejuoma

Mausteinen detoxjuoma ohje

 

 

0,5 pehmeä avokado

2 pussia *lakritsi piparminttuteetä tai piparminttuteetä

kourallinen tuoretta minttua

0,5 tl luomu *kurkumajauhetta

0,25 tl luomu *inkiväärijauhetta

2 rkl luomu *sitruuna-inkiväärimehua

3 dl vettä

 

 

*  TILAA tuotteita edullisesti täältä. Voit myös klikata ohjeesta tummennettua *linkkiä, jolloin löydät tuotteen suoraan nettikaupasta. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat nettikaupasta -10%.n alen normaalihintaisista tuotteista.

 

 

Mausteinen detox juoma valmistus

 

 

Lämmitä vesi kattilassa, älä keitä. Voit tehdä mausteisen detox juoman myös kylmänä. Laita teepussit lämpimään veteen liukenemaan hetkeksi. Kaada tee ja loput raaka-aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi. Nauti.

 

 

TERVEELLISTÄ ELÄMÄÄ JA ILMAISIA LIVE JOOGA- JA MERIDIAANIVENYTTELY TUNTEJA INSTASSA

 

satusjoholm

2blackgsd (Tuton ja Oven oma kanava)

 

 

tilaa vhh ruoka- ja herkkuohjeita kirja ennakkoon basam booksilta eli täältä

 

 

viimeisimmät postaukset

 

 

 

KAIKKI BLOGIN 200 VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

 

Terveellistä elämää instassa: satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.