Hae
Kutsu vapauteen

Uusi iho muutamassa viikossa

uusi iho

Uusi iho kahdessa kuukaudessa- kuulostaako liian raflaavalta? Kerron tässä postauksessa mistä tässä kaikessa on kysymys,mutta alkuun hieman taustaa omasta ihonhoito historiastani. Aloin käymään kasvohoidoissa vasta pari vuotta sitten eli vasta 47-vuotiaana. Siihen asti olin luottanut siihen, että terveelliset elämäntavat (uni, ravinto, liikunta) riittävät eli ainut ihonhoitorituaalini oli kasvojen huolellinen puhdistus illalla ja se oli siinä. Ihan oikeasti! Olen ollut aina ideltiteetltäni sporttimimmi eikä ihonhoito ole ollut prioriteettilistallani ensimmäisten joukossa. Ihovoiteena käytin ainoastaan kookosöljyä, koska en halunnut mitään turhia kemikaaleja iholleni. Pari vuotta sitten huomasin, että iholleni oli ilmestynyt juonteita ja se vaikutti löystyneeltä. Olin ihan kauhuissani 🙄 Pikku vinkki rakkaat Mussukat: ihoa kannattaa alkaa hoitamaan jo ennen kuin siinä alkaa näkymään ikääntymisen merkit- ennaltaehkäisy on aina helpompaa korjaaminen. Eli ihan sama ihonhoidossa kuin vaikkapa painonhallinnassa.: on ihan eri asia tiputtaa pari kiloa kuin 20!

Kuva Pasi Hakala, asu Anniina Harvia

tulokselliset kasvohoidot kiinnostavat

Injetiot eivät ole minun juttuni! En vanno, etten niitä koskaan ottaisi mutta mielestäni ne hyvinkin laitettuna muuttavat hieman ulkonäköä eli tekevät kasvoista hieman turpean näköiset. En halua muuttaa omaa ulkonäköäni millään tavalla eli näillä pelimerkeillä haluan mennä, jotka ovat minulle synnyinlahjaksi tai harmiksi annettu 😆 Injektioiden sijasta minua kiinnostaa aivan älyttömästi erilaiset super tehokkaat kasvohoidot. Sellaiset, joilla saadaan oikeasti näkyviä tuloksia, sillä en halua maksaa turhasta enkä rehellisesti sanottuna halua tuhlata aikaani sellaisiin hoitoihin, jotka eivät vaikuta tehokkaasti. Jos haluan rentoutua, en mene kasvohoitoon vaan hierojalle.

ihon syväuudistus ilman puukkoa ja injektioita

Olen suhtautunut ihohoitoihin skeptisesti. En uskonut, että tässä iässä ihoa voidaan oikeasti kiinteyttää ilman puukkoa tai että juonteiden syveneminen voidaan oikeasti pysäyttää. Tutustuttuani DMK:n ihoterapeutti Mia Korpeen, epäilykseni alkoivat hälventyä. Tai ei tuo tutustuminen niitä hälventänyt vaan Mian tekemien entsyymihoitojen tulokset! Jäin koukkuun näihin hoitoihin ja minulle onkin tehty viimeisen vuoden aikana runsaasti DMK:n entsyymiterapia hoitoja ja tämän syksyn aikana hoitosarja huipentui  ihoa syväuudistavaan hoitokokonaisuuteen. Ihoa valmisteltiin uudistukseen entsyymiterapian ja a-vitamiinin avulla. Viikko sitten iholle levitettiin kahtena peräkkäisenä päivänä a- vitamiinia ja muutamaa erilaista hedelmähappoa sisältävä seos, jonka jälkeen iho alkoi uudistumaan voimakkaasti. Kirjoitan myöhemmin postauksen, jossa kerron mitä tuossa ihon uudistumisessa oikein tapahtui. Lopullinen lopputulos on nähtävissä 2 kuukauden kuluttua vaikka jo reilussa viikossa ihossa näkyy selviä muutoksia. Kirjoitan aiheesta kahden kuukauden sisällä postauksen ennen jälkeen kuvien kera. Tulette näkemään miten ihon voi uudistaa lyhyessä ajassa ilman injektioita ja puukkoa?

henkinen muutosprosessa näkyy myös fyysisinä muutoksina

Rakastan hoitaa ihoani ja nykyään käytän aikaani aamuin illoin sen hoitamiseen. Nautin siitä, että voin itse vaikuttaa ikääntymisen mukanaan tuomiin ihomuutoksiin hyvinkin paljon. Olen viime vuosina käynyt läpi hyvin syvän henkisen muutosprosessin, joka näkyy myös fyysisinä muutoksina omassa kehossani. Haluan uudistua IHAN KAIKELLA TAVALLA koska haluan olla paras versio itsestäni. Tämä ei tarkoita sitä, etten hyväksyisi ikääntymistä vaan päinvastoin. En haluaisi olla yhtään vuotta nuorempi, sillä elän elämäni parasta ajanjaksoa juuri nyt. Kirjoitin jokin aika sitten aihetta läheltä liippaavan postuksen viidenkympin villityksestä, lue se täältä.

Haluan näyttää myös sinulle mitä DMK:n ihonhoidoilla voi oikeasti saada aikaan ilman ihon rikkomista. Kauneusleikkauksista vielä sen verran, että kasvojani ei ole koskaan leikattu, mutta jossakin vaiheessa on edessä yläluomileikkaus. En pidä sitä edes kauneusleikkauksena, koska roikkuvat yläluomet ovat esteettisen haitan lisäksi myös terveydellinen haitta. Kirjoittelen näistä myöhemmin ihan rehellisesti 😆 Tulen jatkossa kirjoittamaan myös postauksia ruokavalion vaikutuksista ihon kuntoon ja voin jo tässä vaiheessa kertoa, että oman kokemukseni mukaan ketogeeninen ruokavalio ei todellakaan parantanut ihoani vaan päinvastoin. Näistä myöhemmin lisää.

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

2 kommenttia

  1. Tuire Hastell kirjoitti:

    Hei,
    Tietäisi vaan mistä moista hoitoa kannattaa ottaa. Paikkoja on sata mutta mikä on hyvä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *