Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

AQVA GLASS vedensuodatuskannu

Kaupallinen yhteistyö: AQVA Finland Oy

AQVA GLASS vedensuodatuskannu- kiva uutuus AQVALTA

AQVA GLASS vedensuodatuskannu on kiva uutuus AQVAlta. Meillä on kotona kolmessa hanassa AQVAn hanasuodatin, mutta AQVA GLASS vedensuodatuskannu on ensimmäinen kannu meidän taloudessa. Tai itse asiassa meillä on niitä kaksi: sekä ylä- että alakerrassa. Olen kirjoittanut aikaisemmin blogiin runsaasti postauksia AQVAn suodattimista ja mm. vesianalyysistä, joka tehtiin meidän kodin vedestä. Lue postauksia täältä, täältä ja täältä.  Kiinnostuin AQVA GLASS vedensuodatuskannusta seuraavien asioiden takia: moderni ulkonäkö, kannu on lasia eikä muovia ja koska sitä ei tarvinnut asentaa hanaan kiinni. Kannun käyttäminen on lisäksi tosi helppoa: irroita suodatinkansi yhdellä kädellä, täytä kannu vedellä, laita suodatin kansi paikoilleen ja kaada lasiin. Tätä postausta kirjoittaessakin minulla on kannu tuossa vieressä ja nautinkin suodatettua vettä pitkin päivää. Illalla otan kannun makuuhuoneen vessaan ja aamulla täytän sen ja nautin päivän ensimmäisen lasin vettä. Ja sen jälkeen vettä tulee nautittua pitkin päivää ruokailuiden välissä, paljon. Välillä puristan veden sekaan sitruunaa, välillä en.

 

AQVA GLASS vedensuodatuskannulla aina raikasta juuri suodatettua vettä

AQVA GLASS vedensuodatuskannussa veden suodatus tapahtuu vasta kun vettä kaataa lasiin. Vesi on näin ollen aina juuri suodatettua ja raikasta, vaikka se olisikin seisonut pitkään.  Muissa suodatuskannuissa joita olen nähnyt, suodatus tapahtuu siinä vaiheessa kun kannu täytetään vedellä, jolloin vesi voi seistä kannussa pitkiäkin aikoja ennen lasiin kaatamista. On kiva, että AQVA GLASS kannua käyttäessä tietää veden olevan aina raikkaimmillaan. Mikrokuituinen aktiivihiilisuodatin suodattaa vedestä jopa bakteereja, mikromuoveja sekä lääke- ja hormonijäämiä. Veden voi nauttia myös  jääkylmänä, sillä kannu sopii hyvin jääkaapin oveen. Kannun on kestävää laboratoriolaatuista  borosilikaattilasia.  Suodattimen riittoisuus on 600 litraa ja vaihtoväli on noin 3 kk . Tukkeutumisen aiheuttaman suodattimen vaihtotarpeen huomaa, kun puhdistettu vesi alkaa virrata hitaammin. Suodatin on helppo vaihtaa, työkaluja ei tarvita. Suodattimen hinta on 12,90 eli kovin kallista ei veden suodattaminen AQVA GLASS vedensuodatuskannulla ole. Lue lisää tuotteesta täältä.

 

 

AQVA GLASS vedensuodatuskannu suodattaa vedestä epäpuhtauksia

AQVA GLASS vedensuodatuskannu suodattaa vedestä seuraavia epäpuhtauksia:  klooria, klooriamiinia, kiintoaineita ja sakkoja, väriä, ruostetta/rautaa, mangaania, sameutta, lääke- ja hormonijäämiä, humusta, orgaanisia yhdisteitä, mikromuoveja, lyijyä, bakteereita, hiivoja ja homeita, kuparia ja muita metalleja ja raskasmetalleja. Huomaan selvän eron suodatetun ja suodattamattoman veden välillä- näin tapahtuu kun juo pitkään suodatettua vettä. Lue lisää AQVAn tuotteista täältä.

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Kaupallinen yhteistyö: AQVA Finland Oy

2 kommenttia

 1. Hirvonen kirjoitti:

  Onpas kivan mallinen tuo vedensuodatin. Itse olen myös nyt keskustaan muuttamassa, niin ajattelin että voisi suodattimen hankkia. Maalla ei ollut niinkään tarve. Nimen omaan kloori ja mikromuovit huolettaa. https://www.pumppulohja.fi/category/4/vedensuodattimet

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Mä tykkään kanssa tästä! Mun mielestä tämä on tyylikäs ja kiva kun ei tarvitse kiinnittää
   suodatinta mihinkään. Meillä on ylä- ja alakerrassa omat kannut, niin ei tarvitse kannella
   kannua mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *