Hae
Kutsu vapauteen

Blogin uusi verkkotunnus ja ulkoasu


Blogi on uudistunut kahdellakin tapaa kuluneen viikon aikana: verkkotunnus eli nettiosoite on muuttunut ja ulkoasua on freesattu. Blogin vanha nettiosoite oli kutsuvapauteen.blogspot.com ja uusi on kutsuvapauteen.com. Uusi verkkotunnus on huomattavasti helpompi muistaa ja tuntuu paljon paremmalta kuin vanha. Ostin verkkotunnuksen suomalaiselta yritykseltä täältä vaikka sen olisi ehkä saanut ilmaiseksikin viestintävirastosta. Ostin tunnuksen 3:ksi vuodeksi ja hinta oli noin 60 euroa eli ei paha mielestäni. Itse asennus ei ollut ihan helpoin mahdollinen, mutta selvisin. Zonerilla on myös erittäin hyvä asiakastuki, josta sain apua suurimpaan ahdistukseeni?? Mitään muutoksia ei tästä aiheudu lukijoille vaan blogi toimii ihan niin kuin aiemminkin ja vanhat linkit ovat yhä käytössä.

Muutin myös blogin ulkoasua, koska bloggerin perusmalli alkoi tökkimään pahasti. Tilasin Etsystä eli täältä uuden maksullisen mallin ja vaihdoin sen ihan itse. Sain sähköpostiini englanniksi hyvät asennusohjeet, mutta kyllä vähän stressiä pukkasi kun tein vaihdosta. Tein bloggeriin uuden blogin, jossa ensin harjoittelin uutta mallia ja vasta sitten uskalsin kokeilla sitä varsinaiseen blogiini. Vanhat linkit eivät hävinneet mihinkään ja suurinta päänvaivaa aiheutti koodaaminen, joka nyt jälkeen päin ajateltuna oli ihan helppo juttu. Mutta kun sitä koskaan ei ole tehnyt aikaisemmin…

Aikaisemmin blogin sivut (kuka olen, ruokaohjeet, terveys/kauneus, meditaatio- ja joogaharjoitukset, koirajutu) olivat bannerin eli ison kuvan alla, mutta nyt sivut löytyvät aloitussivun yläpuolelta sivun yläreunasta. Sivuilta löytyvät edelleen kootusti esimerkiksi kaikki blogin ruokaohjeet, ihan niin kuin ennenkin. Lisään vielä jossakin vaiheessa uuden sivun nimeltä ”painonhallinta”, johon kokoan kaikki painonhallintaan liittyvät postaukset. 

Toivottavasti pidätte uusista muutoksista. Blogin toiminta jatkuu entiseen malliin, tosin yhteistyökuviot laajenevat entisestään…

Kutsu Vapauteen blogin löydät täältä.

Voit seurata blogia myös facebookissa täällä ja instassa täällä.

13 kommenttia

 1. marja liljeström kirjoitti:

  Todella vaativan ja ison työn olet tehnyt blogisi uudistamisessa. Ja ihan itse!

 2. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos❤️

 3. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Itsekin olen ostanut Etsystä jo vuosi (?) sitten uuden pohjan mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi vaihtaa sitä…! 😀

 4. Virpi Kaunismäestä kirjoitti:

  Onpa kiva tämä blogisi! Löysin tämän vasta nyt, joten en osaa verrata edelliseen, mutta kiinnostavat aiheet on sinulla ja kivat kuvat. Liitynkin lukijaksi 🙂

 5. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Kivan näköinen blogi ja Zonerin asiakaspalvelulle muuten peukku täältäkin 😀 Ihanaa ystävänpäivää! ?

 6. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos❤️

 7. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Tervetuloa lukijaksi❤️

 8. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos samoin

 9. Karoliina Kazi kirjoitti:

  Hyvältä näyttää joten panostus on ollut kaiken työn arvoinen. Tämä blogin kirjoittaminen opettaakin paljon uutta nettisivujen koodailusta kuvien käsittelyyn joten pitää ainakin virkeänä 🙂

 10. Jennikatja Wellness kirjoitti:

  Aloitin bloggaamisen pari kuukautta sitten (www.jennikatjawellness.com) ja hommasin heti oman verkkotunnuksen. Kieltämättä asennus ei minullakaan sujunut ihan ongelmitta mutta onneksi sain apua teknisestä tuesta ? koodailu on kyllä oma maailmansa mutta tarpeellinen taito nykymaailmassa.

 11. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos❤️ Itsekin olen tyytyväinen ?

 12. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Viisas valinta tuo oman verkkotunnuksen hankkiminen heti alkuun?? Käyn tsekkaan sun blogin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.