Hae
Kutsu vapauteen

Blogi siirretty Vaikuttajamedialle

blogi on siirretty VAIKUTTAJAMEDIALLE

Blogi on nyt siirretty uuteen osoitteeseen eli luet nyt tätä postausta Vaikuttajamedian sivustolla. Loppuvuodesta tulee 4 vuotta täyteen bloggaamista ja tähän asti olen toiminut täysin itsenäisenä ja alustana on ollut blogspot. Olen jo pitkään halunnut liittyä johonkin blogiyhteisöön ja Vaikuttajamedian arvopohja ja toimintapa miellytti minua kaikista eniten. Saimme sopimuksen tehtyä alkusyksystä ja nyt vanha blogi on saatu siirrettyä Vaikuttajamedian sivuostolle kokonaisuudessaan.

Välilehdet siirtyivät myös uudelle alustalle ja se oli minulle tärkeää, koska lukijani käyttävät niitä paljon. Eli blogin etusivulla on vanhaan malliin seuraavat sivustot: ruoka- ja herkkuohjeet, painonhallinta ja terveys ja meditaatio- ja joogaharjoitukset. Sivustoilta löydät blogin suosituimmat vähähiilariset ruokaohjeet ja muut sivostojen teemoihin liittyvät postaukset kootusti yhdestä paikasta. Postauksen lopussa on vielä linkit uusiin välilehtiin. Uudelleenohjaus vanhasta blogista alkaa toimia huomisesta alkaen eli mikäli haet blogia googlesta asiasanalla kutsuvapauteen, niin se ohjautuu automaattisesti uusille sivuille.

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

SYITÄ blogin SIIRROLLE

Syitä Vaikuttajamedian lehtitaloon siirtymiselle oli useita. Väsyin olemaan itsenäinen, jolloin vastaan ihan kaikesta itse: teknistä tukea ei ole, blogiyhteisön tuesta ja tsemppauksesta puhumattakaan. Väsyin myös blogspottiin alustana, koska asetukset elivät ihan omaa elämäänsä ja heittelivät postauksissa miten sattuu vaikka olisin seisonut päälläni 😎  Muutoinkin kaipaan bloggaamiseen uusia tuulia ja niitä tämä alustanvaihto todellakin tuo mukanaan.  Kiitän jo tässä vaiheessa Vaikuttajamedian Johannaa ja Eveä kaikesta tuesta mitä olen jo tässä vaiheessa saanut. Kun tämmöinen keski-ikäinen-ei-niin-kamalan-tekninen-rouvashenkilö ryhtyy blogialustan vaihtoon, niin kysymyksiä kuulkaas riittää 😆 Ja aina se minun ohjeiden vastaanottokykykään ei ole kaikista terävimmillään 🙄 Siitä huolimatta hyvin on selvitty tähän asti ja varmasti selvitään jatkossakin.

Toivottavasti jatkat seuraamistani blogin uusilla sivuilla! Blogin facebooksivut pysyvät ennallaan ja päivitän sinne entiseen tapaan uudet postaukset ja paljon muutakin terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää. Eli lukijan kannalta kaikki muutokset ovat pelkästään positiivisia.

tulevat postaukset

 • paras siemennäkkäri ohjeeni
 • kuitujen merkitys terveydelle- tarvitseeko ketoilija kuituja
 • vhh kukkakaaligratiini kantarellikastikkeella
 • 5 nopeatekoista vähähiilihydraattista arkiruokavinkkiä- valmistus alle 10 minuuttia
 • ketoruokavalion noudattaminen reissussa
 • vhh mysli
 • kehon alkalisointi
 • palautumisohjaajakoulutus- takaisin koulun penkille
 • Young Livingin tunneöljyt ja suosikki öljysekoitukseni
 • ketoruokavalio- alkaako rasva öklöttää?
 • toiset ovat enemmän parisuhdeihmisiä kuin toiset
 • Neurosonicin käyttö arjessani
 • nauhoitettu chakrameditaatio
 • mitä mieltä olen dirtyketosta

Toivomuksia julkaisujärjestyksestä saa esittää kommenttiboxiin tai blogin facesivulle 😀

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, INSTASSA JA FACEBOOKISSA

Blogin uusi osoite on: https://kutsuvapauteen.vaikuttajamedia.fi

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.