Hae
Kutsu vapauteen

Smoothiebowl- keltainen

Olen rakastunut smoothiebowleihin, jotka ovat loistavaa vaihtelua juotaville smootheille. Ilmeisesti lähestyvästä kaamosajasta johtuen värikkäät smoothiebowlit vetävät nyt puoleensa magneetin lailla ja onko ihme, koska ne pursuavat vitamiineja ja antioksidantteja. Blogissa alkaakin nyt tästä päivästä lähtien uusi aika, sillä postaan jatkossa joka viikko yhden uuden smoohtiebowl ohjeen. Samalla kerron lyhyesti chakrateoriaan perustuen kyseisen smoothiebowlin värin vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Mikäli pidät moista teoriaa humpuukina, niin jätä lukematta postauksen loppuosa- ei tarvitse ärsyttää itseään ja vetää turhiä kierroksia ellei ole pakko:)

Smoothiebowlit ovat helppotekoisia: aineosat heitetään blenderiin ja blendataan sileäksi. Sen jälkeen seos kaadetaan lautaselle, koristellaan marjoilla, hedelmillä tai vaikkapa pähkinöillä ja lusikoidaan suuhun. Eli smoohtiebowl on huomattavasti paksumpaa kuin normi smoohtie ja koska se syödään lusikalla, niin sekaan on helppo heittää kaikkia terveellisiä hyvyyksiä. Tämän ohjeen smoothiebowl on raikkaan hedelmäisen makuinen ja sen virkistävän vaikutuksen huomaa nopeasti. Söimme tätä koko perhe ja laitoimme sekaan granaattiomenan siemeniä, kiwiä, mangoa ja banaania. Maistui erinomaisen hyvin myös Karille ja blogin viralliselle laadunvalvojalle.


Ohjeessa on käytetty hedelmien lisäksi Foodinin vaniljaheraproteiinia. Mikäli kotoasi ei löydy kyseistä tuotetta, niin voit korvata sen vaikkapa turkkilaisella jogurtilla tai kaura- tai soijajogurtilla. Tarkista blendaamisen jälkeen ettei seos ole liian löysää ja mikäli näin on, niin lisää hieman hedelmien tai vaniljaheran määrää. Kyseessä on siis lusikoitava, ei juotava, herkku.
Tulossa blogiin lähiaikoina

Tulossa blogiin lähiaikoina
Alennusta Fitnessfirstin normaalihintaisista tuotteista 


Blogin lukijana saat -10 prosentin alennuksen Fitnessfirstin normaalihintaisista tuotteista koodilla ”kutsuvapauteen”Kun klikkaat ohjeessa tummennetulla fontilla olevia tuotteita, niin pääset suoraan nettikauppaan ja voit ostaa tuotteita huomattavasti edullisemmin kuin marketeista.

Täältä pääset Fitnessfirtin nettikauppaan.

Täältä löydät lisää blogin ruokaohjeita.


Ohje (2 annosta):

2 dl appelsiini-, mango- tai ananasmehua
2 dl jäisiä mangonpaloja
1 jäinen banaani
1 kiwi
0,5 dl vaniljahera proteiinijauhetta tai turkkilaista-, soija- tai kaurajogurttia

* Maidottomat käyttävät soija- tai kaurajogurttia

Laita kaikki aineosat blenderiin siten, että jäiset hedelmät ovat lähimpänä terää. Blendaa sileäksi ja kaada lautaselle. Koristele marjoilla ja hedelmillä.


Kolmannen chakran väri on kirkas keltainen

Kolmas chakra sijaitsee solar plexuksessa, rintakehän ja navan puolivälissä. Väri on auringon keltainen, elementti on tuli, perusperiaate on olemassaolon muotoutuminen. Mikä on käsitykseni itsestäni? Uskallanko ottaa riskejä ja luottaa intuitiooni? Millä tasolla on henkilökohtainen riippumattomuuteni? Pystynkö asettamaan itselleni tavoitteita ja sitoutumaan niihin? MInkälainen on itsentuntoni? Pystynkö asettumaan sortajaani vastaan, puolustamaan itseäni ja taistelemaan oikeuksieni puolesta? Uskallanko asettaa rajat itseni ympärille ja sanomaan ei tarvittaessa? Pystynkö hyväksymään itseni sellaisena kuin olen vikoineen päivineen?

 Mikäli kolmas chakra on epätasapainossa se voi tunnetasolla näkyä liiallisena uhrautuvaisuutena, masennuksena, riippuvuuskäyttäytymisenä, miellyttämisenä ja tukahdutettuna vihana. Fyysisellä tasolla voi esiintyä vatsahaavaa, ruokahaluttomuutta, ylipainoa, sappivaivoja, lisämunuisuupumusta tai vaikkapa selkäkipua.

Kun kuorit ja paloittet värikkäitä hedelmiä, niin voit tehdä sen meditatiivisen hitaasti keskittyen. Väreillä on voimakas terapeuttinen vaikutus ja ne herättävät usein ihmisissä emotionaalisia reaktioita.

Täältä löydät meditaatio-, hengitys- ja joogaharjoituksia, jotka vahvistavat ja tasapainottavat chakrajärjestelmää.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.