Hae
Kutsu vapauteen

Pasi Hakala-Studio Varjo

 Haluan kertoa teille päivästä, jolloin tapasin kuvaaja Pasi Hakalan. Tapaamisemme oli taas kerran osoitus siitä, miten upeasti asiat menevät kun niiden antaa tapahtua omalla painollaan ja miten kaikki asiat järjestyvät parhaimmalla tavalla. Viime viikolla minua haastateltiin Iltalehteen ja toimittaja pyysi minua lähettämään jonkin kuvan itsestäni juttua varten. Iski paniikki, koska kaikissa hyvissä kuvissa minulla on vielä pitkät hiukset eikä minulla ollut aikaa alkaa etsiä sopivaa kuvaajaa itselleni. Mistä edes sellaisen löytäisin näin nopealla varoitusajalla? Minulla oli tapaaminen Kaarina Krogeruksen kanssa samaisena iltana hänen klinikallaan Jyväskylän keskustassa. Olin lupautunut auttamaan Kaarinaa eräässä asiassa. Keskustelumme meni näin:

Apua! Musta tulee juttu Iltalehteen ja mä tarvitsisin hyvän kuvan itsestäni. Mistä mä nyt sellaisen saan tähän hätään?
– Odotas nyt hetki…Hmmm. Soitan yhden puhelun. Siis sopiiko se sulle, että soitan eräälle kuvaajalle?
– No soita vaan, sanoin epäuskoisesti.
– Kaarina soitti puhelun ja sanoi iloisesti, että Pasi Hakala on täällä vartissa. Nyt saatiin ihan huippu kuvaaja paikalle.
– Oikeesti?
Kuvaaja Pasi Hakala/Studio Varjo

Ja siinä Hän oli ison laukkunsa kanssa valmiina kuvaamaan. Alle vartissa? Puolen tunnin sisällä siitä kuin olin saapunut Klinikka Krogerukselle, Pasi kuvasi minua jo Puistokadulla. En tietenkään ollut pessyt hiuksiani, onneksi olin hieman meikannut?? Pasi lupasi, että kuvat ovat seuraavana päivän sähköpostissani ja niin tapahtui. Sovimme siinä samalla, että alamme tekemään jatkossakin Pasin kanssa yhteistyötä. Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, haluan tehdä yhteistyötä ainoastaan niiden ihmisten/firmojen kanssa, joiden energia on oikea. Pasilla on. Hänen kuvasi energisen keskittyneesti ja siinä lyhyessä ajassa (vajaa puoli tuntia) jota vietimme yhdessä sain jo tietää mikä hänen tatskansa teksti symboloi hänen elämässään- ja tämä on se juttu?? Ihmisten kohtaaminen, itsestään jakaminen- työjutut hoituu siinä samassa helposti ja luontevasti, pakottamatta. Ja se näkyy lopputuloksesta.

Kuvaaja Pasi Hakala/Studio Varjo

Kuvaamisen jälkeen palasimme Kaarinan kanssa klinikalle ja hoidimme sen jutun, josta olimme ennalta sopineet. Sekin meni yhtä hienosti, nopeasti ja jouhevasti kuin kuvauskin. Sen jälkeen menimme paikalliseen ekoravintolaan vihersmoothielle sulattelemaan kaikkea tapahtunutta. Keskustelimme Pasista ja kuvauksesta, sillä minulla oli hieman hölmistynyt olo kun kaikki sujui niin helposti ja nopeasti. Kaarina kertoi, että Pasi on hänen luottokuvaajansa ja ehdoton suosikki- todella taitava ja ammattitaitoinen. Tutustuin myöhemmin Pasi ottamiin kuvin hänen nettisivuillaan, facebookissa ja instassa ja olin itse yhtä vakuuttunut hänen ammattitaidostaan ja osaamisestaan kuin Kaarinakin. Ensi syksynä toteutamme kuvaaja kuntoon- projektin, jossa laadimme Pasille elämäntapa- ja ravinto-ohjelman. Ja tietenkin teemme aiheesta muutaman postauksen?

Kuvaaja Pasi Hakala/Studio Varjo

 Kiitos Pasi kun heittäytyit tilanteeseen ja autoit minua tilanteessa, jossa tarvitsin Sinua. Kiitos myös rautarouva Kaarinalle- mihin joutuisinkaan ilman Sinua?? Jos minulla on jokin ongelma, niin tiedän aina kenelle soittaa. Onkohan maailmassa mitään asiaa, jota Sinä et pystyisi järjestämään ja ratkaisemaan?

Studio Varjon nettisivut ja yhteystiedot löydät täältä.

Pasin instagram sivut löydät täältä.

Studio Varjon facebook sivut löytyvät täältä.


Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa

Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.


Blogin terveellisiä ruoka-ohjeita löydät täältä.

Blogin etusivulle löydät täältä

Kaarinan kanssa smoothiella. Kuva otettu puhelimella- ei siis ole Pasin kuvaama:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.