Hae
Kutsu vapauteen

AQVA ULTRA pöytäsuodatin, vaihtosuodattimien vaihto ja hanasuodattimen ARVONTA

Kirjoitin viime syksynä postauksen koskien AQVA ULTRA hanasuodatinta ja AQVA suihkusuodatinta sekä meidän hanavedestä tehtyä vesianalyysiä. Lue postaus täältä. Sen jälkeen kun sain tietää mitä kaikkea äklöttävää meidän kunnallisvetemme sisältää, olen juonut kotona ainoastaan suodatettua vettä. Olen jo niin tottunut raikkaaseen suodatetun veden makuun, etten halua enää lainkaan juoda suodattamatonta vettä ellei ole pakko. Työmatkoillakin ja aina kun lähden pois kotoa kannan mukanani vesipulloa. Myös suihkusuodattimeen on ollut helppo tottua: vesi tuntuu iholla ja hiuksissa todella pehmeältä. Eron huomaa selvästi kun meillä on kylpyhuoneessa kaksi suihkua: toisessa on suihkusuodatin ja toisessa ei. Arvatkaapa kumpaa suihkua tulee käytettyä?

Meillä on kaksikerroksinen talo ja AQVA ULTRA hanasuodatin on ollut alakerrassa. Halusin myös yläkertaan suodattimen, koska sielläkin tulee juotua paljon vettä eikä aina jaksa lähteä hakemaan suodatettua vettä alakerrasta. Sain AQVAlta testiin AQVA ULTRA pöytäsuodattimen (kuvat alla), jonka asensimme yläkerran kodinhoitohuoneen hanaan. Nyt on pakko vähän elvistellä: itseasiassa MINÄ, prinsessojen prinsessa, asensin pöytäsuodattimen ihan itse? Ja ilmeisesti se on ihan oikein asennettu, sillä se toimii niin kuin pitääkin? Pöytäsuodatin on erityyppinen kuin hanasuodatin vaikkakin pääperiaate molemmissa on sama: käyttöveden puhdistus. Pöytäsuodattimessa on digitaalinen mittari, joka kertoo käytetyt litrat ja suodattimen vaihtotarpeen.Tuotteen virtauksen vaihtokytkin liitetään hanan päähän poresuuttimen kierteisiin suoraan tai mukana tulevalla kierresovittimella. Vaihtokytkimeltä vesi viedään suodatinyksikölle valkoista 10 millimetrin paksuista letkua pitkin. Suodatinyksikkö voi seistä tiskiallaspöydällä sopivassa paikassa. Pöytäsuodattimessa on suurempi riittoisuus (6000 litraa) kuin AQVA ULTRA hanasuodattimessa (1000 litraa). Tutustu tuotteeseen täällä.
AQVA ULTRA pöytäsuodatin poistaa/vähentää vedestä muun muassa seuraavia epäpuhtaustyyppejä:
Kloori: 100%
Petrokemikaalit: 98%
Fenolit: 99%
Torjunta-aineet: 95%
Raskasmetallit: 98%, kuten kupari, lyijy, elohopea, kadmium jne.
Kaikkia raudan muotoja Fe, Fe2+ ja Fe3+, sekä muita metalleja.
Kalkista noin 50%
pH-arvolla ei vaikutusta puhdistustehoon.
Mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten bakteerit, virukset, hiivat, homeet jne.
Mikromuovit
Antibiootti- ja hormonijäämiä
Kiintoaineita 0,1µm asti (0,0001 millimetriä)
Vaihtosuodattimet pidentävät pöytä-, hana- ja suihkusuodattimen käyttöikää
Suodattimet ovat pitkäikäisiä hankintoja, koska sekä pöytä-, hana- että suihkusuodattimeen on mahdollista ostaa vaihtosuodattimia. Minua hieman mietitytti tuo suodattimen vaihtaminen: mitenköhän se onnistuu, tarvitaanko työkaluja tai putkimiehen koulutusta? Tuskaa hieman helpotti se tosiasia, että minulla on AINA apuna maailman paras työnjohtaja saksanpaimenkoiramme Tuto, joka osallistuu työnjohdollisten tehtävien lisäksi myös ihan käytännön töihin, välillä jopa hieman liian innokkaasti. Ajattelimme Tuton kanssa tehdä tuosta suodattimen vaihdosta ihan youtube videon, jotta näet ihan käytännössä miten suodattimen vaihto tehdään eikä Sinun tarvitse miettiä samoja asioita kuin minun? Toivon tietenkin, että Sinullakin olisi apuna oma saksanpainajainen- toki selviät suodattimen vaihdosta ihan yksinkin.
Voin rehellisesti suositella AQVAn tuotteita kaikille lukijoilleni: riittävä vedenjuonti on yksi terveellisen elämän peruspilareista ja veden puhtaudella on väliä. Suodattimet ovat pitkäikäinen hankinta, tosin vaihtosuodattimien vaihtamisesta pitää huolehtia. Vaihtosuodattimen vaihtaminen on helppoa kuten ylläolevista youtube videoista näkyy.
 
Kaupallinen yhteistyö: AQVA Finland Oy

AQVAn nettisivuille pääset täältä.

ARVONTA

Blogin lukijoiden keskuudessa suoritetaan yhteistyössä AQVA Finland Oy:n kanssa AQVA ULTRA hanasuodattimen arvonta. Suodattimen arvo on 69 euroa. Tuotteeseen voi tutustua täällä. Lue tarkasti arvontaohjeet alta ja osallistu arvontaan blogin facebook sivustolla. Arvonta suoritetaan 11.9.2018 ja siitä ilmoitetaan blogin facebook sivulla.

Arvontaan voi osallistua blogin Facebook sivustolla seuraavasti:

1. Tykkää ja jaa blogin Facebook sivustolla arvonta postauksesta 

2. Varmista mukana olosi kirjoittamalla blogin Facebookin kommenttikenttään miksi haluaisit voittaa hanasuodattimen

3. Arvonta on tarkoitettu niille henkilöille, jotka ovat tykänneet blogin facebook sivustosta eli ovat blogin seuraajia.

Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Blogin facebook sivustolle pääset täältä.

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *