Hae
Kutsu vapauteen

Super nopea gluteeniton porkkanalaatikko- perunalaatikkokin taisi imeltyä:)

Gluteeniton porkkalaatikko- valmistamiseen meni muutama minuutti

 

 

Nopeatekoinen ja erittäin hyvänmakuinen gluteeniton porkkanalaatikko- siinä on ohje minun mieleeni:) Postasin viime joulukuussa gluteenittoman porkkanalaatikko ohjeen, jossa sisälsi kaksi eri reseptiä. Toinen sisältää riisipuuroa ja toinen gluteenitonta karkeaa riisijauhoa. Olin HYVIN skeptinen tuon riisijauhon suhteen, kyllähän porkkanalaatikossa pitää olla ihan puuroriisiä. Sitä paitsi tuo riisijauhosta tehty versio ei ole ihan niin kivan näköinen kuin puuroriisistä tehty. Kuitenkin kävi niin, että se riisijauhosta valmistettu porkkanalaatikko oli paljon suositumpi meidän perheessä kuin puuroriisistä valmistettu. Se oli paljon paremman makuinen ja jotenkin ”kosteampi”. Anteeksi jos on huono adjektiivi- tiedätte, että olen maailman huonoin ihminen kuvailemaan eri makuja 😎 🙄 Eli jos tuo adjektiivi aiheutta outoja tuntemuksia, niin älä sen takia jätä testaamatta tätä ohjetta:) Ja koska gluteeniton porkkanalaatikko tehdään valmiista porkkanasoseesta ja riisijauhosta, niin sen valmistamiseen menee vain muutama minuutti! Eli sen pystyy tekemään vaikka jouluaattona nopeasti. SUOSITTELEN!

 

 

 

Gluteenittomat peruna- ja punajuurilaatikot tehty- perunalaatikko taisi jopa imeltyä

 

 

Tein toissapäivänä myös gluteenittomat peruna- ja punajuurilaatikot. Näyttäisi siltä, että tällä kertaa tuo perunalaatikko jopa imeltyi, vaikka unohdin jättää sen huoneenlämpöön kannen alle! En ole asiasta kuitenkaan aivan varma, koska en ole todellakaan mikä näiden joululaatikkojen asiantuntija!!! Varsinkaan imellyttämisestä en ymmärrä tuon taivaallista- ihan totaalista hebreaa. Tuo gluteeniton perunalaatikko on ihan mielettömän hyvää, imelty se tai ei. Viime jouluna tein sen perunasoseesta (kuvassa,  tänä vuonna jauhoisista perunoista. Olihan se työlästä tehdä niistä perunoista, ensi jouluna teen sen ehdottomasti perunasoseesta. Punajuurilaatikon kanssa vähän oikaisin ja tein siitä porkkanalaatikon tapaisen nopean version:) Laitoin siihen reippaasti aurajuustoa ja hamppua- siitä tuli kanssa todella hyvää. Kertokaa jos haluatte ohjeen!

 

 

gluteeniton porkkanalaatikko ohje

 

 

Gluteenittoman porkkanalaatikon ohje löytyy täältä ja kyseessä on siis ohje nro 1.

 

 

tulossa blogiin vielä ennen joulua- VHH suklaa-viskikakku

 

 

 

lue myös

 

 

Gluteeniton imelletty perunalaatikko

Konjakkisinappi vähän terveellisemmin

Parhaat VHH reseptit jouluksi: VHH piparkakut + 20 muuta joulun suosikkia

 

 

TILAA JUURI ILMESTYNYT VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA

 

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjan voit tilata täältä: kari.sjoholm10@outlook.com Kirja maksaa blogini lukijoille 23,50 + postimaksu 4,90 euroa. 

 

Seuraa instassa: VHH ruokavinkkejä ja ilmaista livejoogaa ja meridiaanivenyttelyä viikoittain instassa, löytyy nimellä satusjoholm. 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.