Hae
Kutsu vapauteen

Narumato/Ropeworm- vaikea uskoa todeksi!

”Siinä menee nyt sitten sun lukijat”, totesi poikani lakonisesti kuullessani mistä kirjoitan. Perheen miesten vastustuksesta huolimatta, aloitin narumadon häätöön tarkoitetun paasto/puhdistuskuurin. Muutaman päivän kuluttua miestenkin kasvot kalpenivat…

Mietin pitkään kirjoitanko tästä aiheesta, koska aihe on niin öklöttävä ja se aiheuttaa inhotusta ja kummeksuntaa epäilemättä. Jos olet erityisen herkkä kaikille mönkijäisille, muista, että tätä ei ole pakko lukea:) Painotan sitä, että on kyse asiasta, joka on uusi tiedemaailmalle(kin) ja josta tietoa on saatavilla vähän. Kaikkeen tietoon, mitä netissä kirjoitetaan, kannattaa ja pitää suhtautua kriittisesti. Muistathan rakas lukijani myös, että kerron pelkästään omasta näkökulmastani enkä tieteen näkökulmasta. En siis ole tutkija enkä lääkäri. Sinun ei tarvitse uskoa sanaakaan mitä kerron, sillä en olisi itsekään uskonut ellen itse olisi tätä kokenut.  Inhoan netissä sitä, että jos avaa jonkun sivun, niin sieltä avautuu sellaisia kuvia, joita ei haluaisi nähdä. Sen vuoksi en laita tähän postaukseen kuvia madosta. Voit niitä käydä itse katsomassa netistä: kirjoita googlen kuva hakuun rope worm, niin löydät kuvia tästä oliosta. Netti on näitä kuvia pullollaan.

Kävin bioresonanssimittauksessa pari vuotta sitten ja laite ilmoitti, että minulla on narumato. Muita matoja ja parasiittejä ei löytynyt, sen sijaan jonkun verran kehoon keräytyneitä raskasmetalleja, homeita ja kemikaaleja (erityisesti sellaisia, joita käytetään vihannesten/hedelmien lannoituksessa). Kuulemma mato on yleinen, mutta minulla ei ole tästä tarkempaa tietoa ja en tiedä onko kenelläkään. Tiedän, että bioresonanssimittauksesta ollaan montaa eri mieltä, mutta itseni vakuutti se, että laite on löytänyt minulta esimerkiksi mykoplasman, joka myöhemmin todettiin verikokeilla. Laite näyttää myös elimistöön kertyneet lääkejäämät ja minulta se löysi kilpirauhaslääkejäämiä, jota olen käyttänyt vuosikausia. Itse olen ollut aina tosi kiinnostunut kaikesta sellaisesta, mikä ei kuulu viralliseen terveydenhuoltoon, koska niin monet ihmiset kärsivät mitä erilaisemmista oireista ja joita meidän terveydenhuoltojärjestelmä ei kykene auttamaan. Eikä minua huoleta todellakaan se, että joskus rahat saattavat mennä hukkaan, koska olen itse uteliaisuuttani vapaaehtoisesti ”tutkimuksiin” hakeutunut. Lisäksi monissa Euroopan sivistysmaissa mm. Saksassa, Belgiassa, Englannissa ja Ranskassa virallinen ja vaihtoehtoinen lääketiede kulkevat käsikädessä. En usko, että ainoa viisaus asuu Suomessa, jossa on peräti 5 miljoonaa ihmistä vaikka meidän virallisessa terveydenhuoltojärjestelmässä on toki hyvääkin. Tietty hieman kokonaisvaltaisempi ote ihmisen terveyteen voisi olla enemmän kuin toivottavaa ja suotavaa.

Venäläinen tutkijaryhmä (Alex Volinsky, Nikolai Gubarev jne.) julkaisivat 13.1.2013 tutkimuksen ”Development stages of the rope human intestinal parasite”. Kyseessä on tieteelle aikaisemmin tuntematon loinen ja se ei kuulu mihinkään aiemmin tunnettuihin loisryhmiin. Ökkömönkijäisellä on monta eri olomuotoa ja se tarttuu ihmisiin puhdistamattomasta vesijohtovedestä, äidiltä perittynä tai joistakin mausteista. Mato voi olla monta metriä pitkä ja ulkomuoto riippuu olomuodosta. Mato saattaa aiheuttaa ihmiselle todella monenlaisia oireita aina vatsakivuista allergioihin. Tutkijat tutkivat matoa koko ajan lisää eli kovinkaan paljon tietoa ole siitä vielä saatavilla. Se kuitenkin tiedetään, että narumato ei sisällä ihmisen DNA:ta. Lääketiede ei tunnista kyseistä oliota ollenkaan vaikka lääkäreille on kuulemma asiasta kerrottu. 

Minulla siis olisi tuommoinen suolistossani. Pelkkä ajatuskin puistatti ja ajattelin unohtaa koko asian. Yön pimeinä tunteina en voinut olla kuitenkaan miettimättä sitä, että jo vuosia sitten mennessäni selinmakuulle, oikea puoli alavatsasta kovettui kivikovaksi ja nousi muutaman sentin verran ylöspäin. Tätä jatkui vuosikausia ja kävin sen vuoksi lääkärissäkin. Lääkäri näki saman minkä minä, mutta oli ihan ymmällään eikä osannut mihinkään jatkohoitoonkaan ohjata. Onkohan se ollut se mato? Ajatus oli niin epämiellyttävä, että päätin kokeilla madon häätökuuria yli puolentoista vuoden mietinnän päätteeksi perheen miesten vahvasta vastustuksesta huolimatta. Miehet eivät halunneet ensinnäkään minun laihtuvan ja toiseksi eivät ymmärtäneet miksi minun täytyy lähteä mukaan aina kaiken maailman hössötyksiin. En olisi kuitenkaan minä, jos en olisi kokeillut. Ja muutaman päivän kuluttua miestenkin kasvot kalpenivat…

Englannista pitäisi tilata 5:n päivän suoliston puhdistuskuuri Bless Herbsistä ja kuurin aikana ei syödä mitään eli kyseessä on tietyn tyyppinen paasto. Käytän puhdistuskuurista paasto sanaa, vaikka  se ei todellakaan ole sama asia kuin esimerkiksi vesipaasto. Viisi kertaa päivässä nautitaan omenamehuun sekoitettuna kuituseos, joka vie tehokkaasti nälkää ja pistää suolen toimimaan. Lisäksi illalla otetaan suolen toimintaa edistäviä kapseita. Tässä linkki nettisivuille: http://www.blessedherbs.com/products/cleansing-detox/the-colon-cleansing-kit.html 

Tilasin tuotteet netin kautta ja postimaksuineen maksoi noin 150 euroa eli ei mitään halpaa lystiä. Tuotteet tulivat kotiovelle kuudessa päivässä. Paastoa edeltää kolmen päivän valmistautuminen, minkä aikana ei syödä lihaa eikä sokeria, sen sijaan paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Myös viljatuotteita sai syödä ja kahvia juoda (auttaa madon häätämisessä). Paaston jälkeen pidetään myös pari totuttelupäivää samalla periaatteella. Tuotteiden mukana tuli englanninkielinen ohjekirja, jossa kerrottiin perinpohjaisesti miten tuotetta käytetään.

Totuttelupäivät menivät hyvin ja olo oli hyvä. Jo totuttelupäivien aikana otettiin kuituseosta sekä kapseleita ja suoli alkoikin heti tyhjentyä tehokkaasti. Rehellisesti sanottuna en uskonut siihen, että mitään matoa tulisi ulos vaan ajattelin enemmänkin, että joskus on hyvä tehdä suolistolle totaalinen puhdistuskuuri. Ja tietenkin olin myös äärettömän utelias, että tulisiko sieltä mitään ulos vai ei:)  Kaksi ensimmäistä varsinaista paastopäivää olivat tosi helppoja ja suoli tyhjentyi  lievästi sanottuna tehokkaasti. Olo oli energinen ja hyvä eikä madosta ollut tietoakaan. Kolmannen päivän edeltävä yö oli kamala: alavatsaa ja selkää särki, ihan kuin olisi synnytyspoltot menossa. En voinut nukkua. Oksetti ja oli huono olo. Eihän tästä tule yhtään mitään…

Ja sitten kolmantena aamuna sitä ihteään alkoi tulemaan. Ja sitä tuli ja tuli. Monta metriä. Joka kerta kun matoa tuli ulos, tuli suuhun ihan kamala maku ja selkää särki. HYI! Mistä tiesin, että kyseessä oli mato eikä esimerkiksi jotain suolen seinämän kuollutta kuona-ainetta. Enhän minä tiedäkään enkä voi sitä kenellekään todistaa, koska en vienyt mönkijöitä sairaalan labraan tutkittavaksi (näin olisi pitänyt tehdä lääkärituttuni mukaan). Mutta sen minä tiedän, että se mitä sieltä tuli näytti prikulleen samalta kuin mitä olen kuvissa nähnyt. Se oli sellaista paksua narua tai köyttä joka ei mennyt millään katki. Kyllä kokeilin katkaista sitä! Tutkijoille on selvinnyt, että mato kuulemma käyttää hyväkseen ihmisen ravintoa ja tiskirätin tavoin puristaa ravinnon sisäänsä. Siitä tulee narumainen ulkomuoto. Otin tietenkin valokuviakin, mutta en niitä tänne laita. Olen näyttänyt niitä lääkäritutuilleni. He ovat olleen järkyttyneitä ja vihaisia kun en vienyt olioita tutkittavaksi. Eli käytän tässä postauksessa narumato nimeä vaikka sitä ei ole laboratoriossa tutkittukaan.

Olin syömättä kaiken kaikkiaan  6 päivää ja pidin paaston jälkeen kaksi totuttelupäivää syöden pelkkiä kasviksia ja hedelmiä. Matoa tuli ulos kuutena eri päivänä eli paaston jälkeenkin. Olotila vaihteli suuresti paaston aikana. Välillä oli ihan hyväkin olo, välillä huono. Nälkää en juuri tuntenut eli kuituseos piti todella hyvin nälän loitolla. Minulla on sellainen tunne, että matoa olisi tullut vielä ulos niin kauan kuin olisin ollut syömättä mutta annospussit loppuivat (sain yhden päivän pussit ostettua ystävältäni). Eli en usko, että tämä tarina on vielä tässä…

Puhdistuskuurin jälkeen närästyksen tunne ja polttelu rintalastan takana hävisivät pikku hiljaa. Sen lisäksi olen kärsinyt levottomista jaloista aina silloin kuin olen ollut yliväsynyt. Niistäkään en kärsi enää. Myöskin paineentunne alavatsalla on kadonnut. Olen tyytyväinen, mutta en usko, että olen kokonaan päässyt madosta eroon. En tiedä miksi ajattelen näin, minulla on vaan sellainen tunne. Ja aika usein minun ”tunne” on osoittautunut myöhemmin oikeaksi.

Kuulun Facebookissa rope worm-ryhmään. Siellä ihmiset ympäri maailmaa käyvät aiheesta vilkasta keskustelua ja myös suomalaisilta keskustelupalstoilta löytyy tietoa. Jenkit poistavat narumatoa kahvisuolihuuhtelulla (coffee enema). En ole kokeillut, mutta netistä löytyy ohjeita tähänkin asiaan. En siis ole todellakaan ainut, jolta tämä olio on löytynyt. Netistä googlettamalla löytyy tietoa myös terapeuteista, jotka tekevät bioresonanssimittauksia ja ohjeistavat madon häädössä. Älä koskaan ala tekemään puhdistuskuuria itseksesi. Siihen saattaa sisältyä joitakin vaaroja, joista minä en ole tietoinen.

Aion tehdä puhdistuskuurin puolen vuoden päästä uudestaan. Teen sen niin monta kertaa, ettei narumatoa enää tule. Eli jatkoa on luvassa tällekin kertomukselle. Olehan kuulolla:)

Jos sinulla on kokemuksia tai mielipiteitä narumadosta, kommentoi ihmeessä alla olevaan kommenttikenttään. Olisi enemmän kuin mielenkiintoista kuulla kokemuksiasi/mielipiteitäsi kyseisestä oliosta.

http://www.blessedherbs.com/products/cleansing-detox/the-colon-cleansing-kit.html

76 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Moi! Hyvä kirjoitus,jes! Meille tuli kuuri tänään. Ajateltiin tehdä hiihtolomalla niin saa keskittyä ihan olennaiseen. Pitää ilmoitella kuinka kävi kun kuuri on takana. Vanhemmilla myös sama kuuri edessä. Mikä on vointisi nyt verrattuna ennen kuuria?

 2. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos:) Vähän jännitti kirjoittaa aiheesta, mutta päätin rohkaistua. Minulla hävisi närästys kuurin myötä. Närästys oli tosi hankalaa, koska edes vatsahappolääkkeet eivät auttaneet. Kirjoittele tänne blogiin voinnistasi, olisi kiva kuulla miten kuuri meni ja minkälaiset ovat kokemuksesi:)

 3. Enema Monster kirjoitti:

  Tervehdys,

  Hienoa, että ryönää on lähtenyt! Haluaisin kuitenkin selkeyttää muutamia asioita: googlettamalla "mucoid plaque" löytää kuvia tästä ilmiöstä, jota moni erehtyy pitämään narumatona. Vanhimmat kuvat, joita on ladattu nettiin useista Bernard Jensenin kirjoista, on otettu siellä 70-90-lukujen välissä. Kyseessä on siis ns. "limaplakki", eli suoleen ajan mittaan muhimaan jäänyt tiiviiksi puristunut ulostemassa, jota luonto alkaa hajottamaan bakteerein ja loisin, eikä aina suinkaan ilman lisävahinkoa. Helpoiten siitä pääsee useimmiten eroon peräkkäisillä suolihuuhtelukerroilla (colonic) tai ostamalla kotiin colema-boardin, joka ajaa pitkälle samaa asiaa. Tässä yhteydessä myös tarkennettakoon, että enema viittaa pienellä nestemäärällä tehtävään peräruiskeeseen (esim. coffee enema -> kahviperäruiske), colonicin tarkoittaessa koneellista suolihuuhtelua.

  Tuota puristemassaa aiheuttaa moni tekijä, mutta ihan ilmeisimpänä on kypsennetty, tärkkelyspohjainen ravinto – kuumennetusta tärkkelyksestä tulee hyvää liisteriä ja liimaa. Kaikki keitetty tärkkelys on hyvä huuhdella reilusti tai mikä vielä parempi, jos kypsentää ruokaansa, on parsa- ja kukkakaalit yms. vastaavat hyviä lisäkkeitä. Raakaruoka ei muodosta limaplakkia, etenkin jos suosii esim. smoothieissa pellavansiemeniä tms. "raapijoita", joita käytetään useimmissa suolikuureissa. On huomionarvoista, että esim. kaikki valmis "raakaruoka" jota voit syödä esim. erilaisissa raakaliikkeissä, on tehty härskiintyneistä pähkinöistä ja höyrytetyistä kuivahedelmistä, eikä siten ole raakaa nähnytkään. Aidosti raa'at ruoat ovat todella kalliita. Toki heikompi maksantoiminta muodostaa haitallista jätemassaa kaikesta suuhun laitetusta, vaikka kylläkin, maksantoimintaan vaikuttaa ihan ensisijaisesti juuri tuon autointoksikaatiokierron katkaiseminen suolen jatkuvasta myrkyttämisestä. Perusteellisen suolen puhdistamisen (perättäiset colonic-hoidot, vuosien ajan tehdyt säännölliset peräruiskeet, kuitupaastot, mehupaastot) jälkeen ja aikana on hyvä alkaa tehdä maksan- ja munuaistenpuhdistuksia säännöllisesti (maksa on puhdas, kun puhdistuksella tulee ulos vain vihreää sappinestettä – bilirubiini ei riitä). Kuten suolenkin kanssa, niiden saaminen toimintakuntoon ottaa muutamia vuosia. Tässä ajassa ihmisen persoona muuttuu ja suorituskyky kasvaa kaikilla osa-alueilla superihmisen tasolle (Arnold Ehretin Mucusless diet healing program kannattaa lukea esimerkkinä siitä, mihin ihminen pystyy puhtaana). Toinen huippukirja on Bernard Jensenin Tissue cleansing through bowel management. Suurin ongelma itsensä läpikotaisemiselle puhdistamiselle on toki orjuus, joka riistää kaksi ainoaa ja tärkeintä oikeaa valuuttaamme: aikamme ja huomiomme. Terveys on elämäntapa, ei muutama teko siellä ja täällä. Lisäksi se ylirasittaa henkisesti ja fyysisesti, estäen parantavan voiman heräämisen kehossa, jolloin uudistavaa toimintaa ei tapahdu. Toki myös sinänsä harvinainen ilmiö pallonlaajuisesti, auringottomuus, on yksi pahimpien haittatekijöiden joukossa, sillä ilman auringonvaloa mm. kivennäiset eivät irtoa suolesta muun kehon käyttöön. Siitä seuraa sitten harmaa ja ohut tukka niin nuorilla kuin vanhoillakin, mutta toki paljon kaikkea vielä kurjempaakin.

  jatkuu

 4. Enema Monster kirjoitti:

  Näilläpä eväillä alkuun, kaikki voi olla toki jo tuttua, mutta ehkäpä lukijoillesi olisi jotain uutta.

  Ja siellä jossain, näin me monet "tosihörhöt" uskomme.. piilee kuolemattomuus (ei ironiaa), sillä riittävän paljon totuuteen sukellettuaan hoksaa, että kuolema on negisten vapaan tahdon riisto osittain pilaantuneiden elinten (=huonon terveyden) ja osaksi oman voimansa ulkoistamisen vuoksi, ja että kello on omissa käsissämme. Lisäksi, yli 99,9% "kuolemista" on luonnottomia ja ennenaikaisia. Ihmisen elinikä on tuolta 150:stä ylöspäin. Myös ikinuoruus ja heikentymätön suorituskyky linkittyy tähän. Jep, näille on reilusti näyttöpohjaa historiassa, kuka jaksaa sitä kahlata. Riittävästi tietoa, taitoa, voimaa ja uskoa, ne on tavallaan kaikki yhtä ja samaa totuutta.. ammentanut henkilö tunnetaan Alkemistina.

  Loppumattoman teeman voisi vielä purkittaa tähän kiinalaiseen viisauteen, jota tarvitaan tässä nurinkurin kääntyneessä elämässämme:

  "People Who Say It Cannot Be Done Should Not Interrupt Those Who Are Doing It"

  Myös ne raajojen, leegojen ja elinten uudelleenkasvatukset poistaa melko mukavasti sitä "elämäntuskaa", joka on tarkoituksella luotua harhaa siitä, ettemme pystyisi mihinkään vaikuttamaan, että jokin on lopullista – ja että ennen kaikkea, meidän tulisi ulkoistaa ajattelumme ja tekomme "ammattilaisille", demiurgen lammaspukuisille kätyreille.

  Kaikkea hyvää polullesi!

 5. Magia Q kirjoitti:

  Hei, minäkin olen tehnyt tuon häätökuurin. Hienoa, että tästä aletaan kirjoittaa. Ja tuli minultakin jotain pötköä ulos, tosin ei noin kauhea kuin sinulla. Mikä lie olikaan, niin hyvä että on nyt poissa. Kuuri oli aika rankka, mutta kärsimyksen arvoinen.

 6. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos viestistäsi! Mielenkiintoista! Tästä mucoid plaque vastaan narumato asiasta facebookin Rope Worm sivustolla käydään kovaa keskustelua. Siellä on myös ohjeita siihen, miten erottaa kummasta on kyse. Tähän olisi mielenkiintoista saada jonkun terapeutin kommentti, jolla on asiantuntemusta narumadosta. Kaikkea hyvää Sinullekin:)

 7. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos viestistäsi:) Minunkin mielestäni kuuri oli rankka. Olin lomalla kun tein sen, joten pystyin onneksi lepäämään. Ei todellakaan harmita, että pääsi siitä eroon!

 8. Anonyymi kirjoitti:

  Surkeaa, kuinka paljon rahastettavia riittää. Mitään narumatoa ei ole; kuonakuitukiertymät saattavat kertyä suolien mutkiin vuosien ajan ja lähteä sitten päivien paaston, laksatiivien ja kuitujen ansiosta liikkeelle. Tunnettu ilmiö. Eräät tekevät humpuukilla miljoonabisnestä, hyväuskousten hölmöjen kustannuksella. http://www.vihrealanka.fi/blogi-toim-huom/matotohtorit-ratsastavat-j%C3%A4lleen

 9. Anonyymi kirjoitti:

  Hyvä, että uskalsit kirjoittaa asiasta! Itselläni ei ole matoa, mutta muita 'olomuotoja' tässä häädän parhaillaan. Hain myös ensin apua lääkäristä, mutta antibiootteja tarjotaan ja lähinnä olankohautusta jatkuvaan limaisuuteen ja klönttiin kurkussa.
  Olen käynyt bioresonanssissa useamman kerran vuosien aikana ja flunssaakaan en ole sairastanut sinä aikana. Alunperin hakeudun työterveyshuollossa löydetyn mykoblasman vuoksi, ajatus monista antibioottikuureista hirvitti. Ja edelliseen viitaten, omianihan ovat rahat, enemmän yhteiskunnalle tulisi maksamaan sairauspoissaoloni töistä ja ylimääräiset tutkimukset, jotka eivät todennäköisesti toisi selvyyttä sairauksiin…

 10. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos viestistäsi. Lue ihmeessä kaksi postaustani mykoplasman hoidosta yrteillä. Löytyy täältä blogista, voit laittaa tuohon hakukenttää sanan mykoplasma. Minäkään en elele yhteiskunnan varoilla vaan maksan runsaasti veroja, joten kenenkään ei tarvitse olla huolissaan siitä, mihin minä rahani käytän:) Kirjoittele tänne blogiin sitten siitä, saitko apua häätökuurista. Tsemppiä<3

 11. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Olen kokenut paastoaja ja tiedän kyllä mitä on kuonankertymät. Sillä mitä minulta tuli ulos, ei ollut mitään tekemistä kuonan kanssa. Toki sitäkin tuli, mutta kuonan kertymiseen voi vaikuttaa ruokavaliolla hyvin paljon.

 12. Anonyymi kirjoitti:

  Hei!
  Tein samaisen matohäätökuurin noin kuukausi sitten ja voisin kertoa aivan samanlaisen kokemuksen asiasta kuin kerroit. Minulla tuli ensimmäisen nesteillan aikana valtava päänsärky, oksensin neljä kertaa ja seuraavan yön maha piti sellasta elämää, etten ole koskaan kokenut. Seuraavana päivänä matoa alkoi tulemaan ja sitä riitti minultakin 5 päivää, kymmeniä metrejä. Ja sen verran minäkin tutkin tuotosta, että ei varmasti ollut mitään pelkkää kuonaa. Kuurin jälkeen olo on ollut mahtava ja nautin siitä, että suolisto on rauhallinen. Aamulla herätessä tuntee, että suolisto on levännyt.

 13. Anonyymi kirjoitti:

  Oletko varma, että kyseessä ei ole sukkulamato?
  https://www.youtube.com/watch?v=1UcJN4JHiBQ

  https://www.youtube.com/watch?v=YO8MDNFx_Iw

  https://www.youtube.com/watch?v=R0ULwcmSz3Q

  https://www.youtube.com/watch?v=xbT5R0wLFrQ

  Nämä parasiitit asuvat ihmisen ohutsuolessa. Ihminen ei pysty sulattamaan lihaa kunnolla, joten ne ovat nämä parasiitit, jotka syövät sitä suolistossa mätänevää lihaa. Lisäksi parasiitit syövät sokeria ja roskaruokaa. Mitä enemmän myrkytät kehoasi lihalla, sokerilla, roskaruoalla ja kemikaaleilla, sitä enemmän parasiitteja. Ne ovat tavallaan elimistön apulaisia. Ongelma on siinä, että ne päästävät toksiineja sisältävät ulosteensa ihmisen vereen ja aivoihin.

  Jokaisella ihmisellä on parasiitteja elimistössään. Osa on tuollaisia matoja, osa taas bakteerikokoisia parasiitteja. Me altistumme parasiiteilla ruoan, juoman ja hengityksen kautta. Kaikki liha ja kala sisältävät parasiitteja. Edes kypsennys ei tuhoa niitä.
  https://www.youtube.com/watch?v=iFF6qiLwZMU

  Sianliha on yksi pahimmista lähteistä:
  https://www.youtube.com/watch?v=0fHkq6xGFNQ

  Naisella todettiin aivokasvain. Leikkauksessa huomattiin, että kyseessä ei olekaan aivokasvain vaan aivoja syövä parasiitti, mikä tässä tapauksessa oli sian heisimato:
  https://www.youtube.com/watch?v=NJTDfewREyA

  Tuollaisia parasiitteja voi olla ihmisen elimistössä:
  https://www.youtube.com/watch?v=jTz2KpP1lVs

  https://www.youtube.com/watch?v=FOXvLZHe9DM

  https://www.youtube.com/watch?v=UoaginhtFOU

  https://www.youtube.com/watch?v=w-VPulmxI9A

 14. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Minulla ei löytynyt mitään muuta matoa kuin tuo narumato, ei edes parasiittejä. En syö koskaan mitään roskaruokaa enkä punaista lihaa eli syön kyllä terveellisesti.

 15. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Huh, onneksi pääsit mönkijäisestä eroon. Meinaatko tehdä paastokuurin vielä uudelleen?

 16. Anonyymi kirjoitti:

  Narumatoa mittaavana terapeuttina näen asiakkailtani jatkuvasti purkissa näytteitä ja pieniä filminpätkiä pöntöstä kuvattuna. Lopulta olen itse sitä mieltä, että olkoon tuo "mömmö", mikä suolesta tulee ulos plakkia tai matoa…ihan sama millä nimellä sitä kutsutaan, mutta jos se 20 cm pitkä plakkipötkö kiipeää pöntön reunaa ylöspäin ja ääntelee, minä ainakin haluan sellaisen ulos suolesta!
  Olen itse tehnyt Blessed Herbin paatokuurin jo 10 kertaa ja tuotokset muuttuvat joka kerta. Kakkapötkön näköisten narumatojen jälkeen tulee ulos kalvojen peittämiä laajoja limakertymiä (sisällä vihreää limaa) ja venäläisten narumatotutkijoiden kuvaamia meduusamaisia otuksia ja paljon pieniä "toukkavaiheita".
  Perusteellinen kehon puhdistus on joillakin ihmisillä pitkä tie, mutta ehdottomasti kannattava tie, sillä jokainen puhdistuskerta parantaa oloa ja lisää elinvoimaa.

 17. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos viestistä. Olen tehnyt puhdistuskuurin vasta kerran, joten onko mahdollista, että mikäli matoa tai muuta olomuotoa jää vielä kehoon, niin voiko se alkaa uudelleen kasvamaan ja lisääntymään?

 18. Anonyymi kirjoitti:

  Kiitos kirjoituksestasi. Tyttärelleni on vatsavaivoja ollut syntymästään saakka,mutta syytä ei ole löytynyt. Nyt kävimme bioresonanssidsa ja kuulemma häntäkin narumato vaivaa. Kirjoituksesi antaa minulle luottamusta tilata se pirun kallis yrttipaketti… tosin ei taida tyttö hevin sitten kouluun kyetä. Saimme myös ohjeen häätää munia ja toukkia vuorenkilpiteellä.sieltä vain kaivelemaan maasta niitä rusehtuneita lehtiä ja kuivata teeksi. Alentaa verenpainetta, joten nauti vain 1-4 tl kerrallaan.

 19. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos viestistäsi. On se kyllä kallis häätöpaketti, kyllä minäkin pitkään mietin sen tilaamista. Minkä ikäinen tyttäresi on?

 20. Anonyymi kirjoitti:

  Pian 11-v. Ja voin sanoa, että ekat 5 v. oli vatsaongelmien takia pelkkää helvettiä. nyt ei enää valvotaan minua, mutta kamalat ilmavaivat ovat vähintäänkin sosiaalinen ongelma.

 21. Unknown kirjoitti:

  Kannattaisi vähän kriittisemmin tutustua noiden venäläisten "tutkijoiden" julkaisemaan "artikkeliin" Koko artikkeli on äärettömän huonosti tehty, kuvat eivät ole tutkijoiden itsensä ottamia vaan netistä lainaamia. Valomimroskooppikuvat ovat erittäin huonosti tehdyistä preparaateista (valomikroskopian peruskurssillakin saadaan aikaiseksi parempia) ja heidän "imukupeiksi" kutsumansa eliön osat ovat preparoinnissa peitinlasin alle jääneitä ilmakuplia.

 22. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kerron omista kokemuksistani tässä blogissa, enkä todellakaan ala esittämään mitä alan tutkijaa, koska en sitä ole. Minulla on kyllä kokemusta tiedemaailmasta, mutta täysin eri alalta.

 23. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kuulostaa hurjalta. Oletko ajatellut, että tyttö olisi ihan kunnon paastolla vai syökö kasviksia, hedelmiä ja marjoja? Puhdistuksen voi käsittääkseni tehdä vähän kevyempänä myös ettei lapsen tarvitse pidättäytyä kokonaan ruoasta. Toki asia kannattaa varmista terapeutilta.

 24. Anonyymi kirjoitti:

  Ennen paksusuolen tähystystä täytyy juoda yhteensä 6 litra lääkeseosta. Tähystyksessä lääkäri ei uskonut, että olin kunnollisesti noudattanut ohjeita. Suoliston mutkat olivat täynnä mössöä ( "narumato luultavasti?") Seuraavaan tähystyksen varten valmistuin syömällä kevyesti, nestemäistä ruokaa viikon verran ja taas 6 litra lääkeseosta join. Siitä huolimatta suolisto ei ollut puhdas. Tähystyksen lääkäri pystyi tämän kertaan suorittamaan. Henkilökohtaisesti en usko narumatoon vaan suoliston seiniin tarttunut aineksen ulostuloon.

 25. Anonyymi kirjoitti:

  Olen potenut huonovointisuutta ja uupumusta vuosien ajan ja nyt on menossa yrtit sekä eteeriset öljyt. Muutaman viikon päästä aloitan Blesserd Herbs paaston. Elän toivossa että vihdoinkin pääsisin oireistani eroon.

 26. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Tsemppiä<3

 27. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Ja kirjoittele tänne kokemuksiasi paastosta ja olosta sen jälkeen.

 28. Anonyymi kirjoitti:

  Heippa. Oli mukava lukea kokemuksesi tuosta narumadon poistosta. Minäkin tilasin puhdistuskuurin ja aloitan ensi viikolla. Odotan innolla 😀

 29. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Tsemppiä! Raportoi tänne kokemuksiasi:)

 30. Mia Kuusisto kirjoitti:

  Hei..
  Haluan tilata tuon. Oiskohan suomessa es Ruohonjuuressa mitään suomeksi vastaavaa? Ongelma on se, etten osaa enkkua tarpeeksi, että ymmärrän tuotteen ohjeet!

  Mitähän pitäisi tehä? Mulla on tullut madon pätkiä, ja kukaan ei oo ottanu tosissaan. Nyt otin 2 vko sitten kokeeksi ihan ison koiran matoläökkeet ja olo helpottui viikoksi, ja madonkappaleita alkoi tulla enemmän. Nyt otin toisen satsin, koska se nt kuitenkin sitä heikentää. Samalla otan kurkumaoliiviöljyseosta joka aamu tyhjäön vatsaan, joka tappaa myös.

  Mutta, haluisin kokonaan eroon tästä. Oli se sitten mikä loinen tahansa!

  Ei sitä ohjetta voisi tänne saada?!

  Kiitos!!

 31. Mia Kuusisto kirjoitti:

  Hei..
  Haluan tilata tuon. Oiskohan suomessa es Ruohonjuuressa mitään suomeksi vastaavaa? Ongelma on se, etten osaa enkkua tarpeeksi, että ymmärrän tuotteen ohjeet!

  Mitähän pitäisi tehä? Mulla on tullut madon pätkiä, ja kukaan ei oo ottanu tosissaan. Nyt otin 2 vko sitten kokeeksi ihan ison koiran matoläökkeet ja olo helpottui viikoksi, ja madonkappaleita alkoi tulla enemmän. Nyt otin toisen satsin, koska se nt kuitenkin sitä heikentää. Samalla otan kurkumaoliiviöljyseosta joka aamu tyhjäön vatsaan, joka tappaa myös.

  Mutta, haluisin kokonaan eroon tästä. Oli se sitten mikä loinen tahansa!

  Ei sitä ohjetta voisi tänne saada?!

  Kiitos!!

 32. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Voin laittaa sulle ohjeet tietenkin. En ainakaan tiedä että Suomesta saisi vastaavaa tuotetta.

 33. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Vielä sen verran että kannattaisi ensin tutkittava mikä mato on kyseessä ettei menisi kuuri hukkaan jos ei olekaan kyseessä narusta vaan joku muu.

 34. Satu Sjöholm kirjoitti:

  siis narumato. Sorry kirjoitan puhelimella.

 35. Mia Kuusisto kirjoitti:

  🙂 no, ei haittaa! Munkin kommentti hitsi tuli 2 kertaa! :))
  No, siis epäilen heisimatoa.. mutta, mistä sen tietää, kun juoksen labroissa, ja viime näytteissä purkissa oli valkoisia palasia etc, mutta tulos: Negatiivinen?!? En voi uskoa! Mikä tätä maata vaivaa!

  Mutta, siis tuo kuuri tehoaa vain naruihin?

 36. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Näin olen ymmärtänyt. Tuskin tehoaa muihin matoihin. Laita mulle viestiä mun blogin facebookin kautta (pääset blogin etusivulta), niin kerron viestissä kenen terapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua.

 37. Mia Kuusisto kirjoitti:

  Ok! Kiitos!

 38. Anonyymi kirjoitti:

  Hei. minullakin on tuo kyseinen narumato. aloitan Puhdistuksen nyt vkonloppuna. Tää puhdistuskuuri sisältää samoja ainesosia kuin se inkivääri kuuri. YOUNGLIVING tuotteista siis kyse. Jos haluaa tilata tuota huomattavasti edullisemmin niin minuun voi olla yhteydessä. a-m.halonen@hotmail.com
  Mutta muistakaahan käydä katsomassa että kehossa on riittävästi jaksamista aloittaa puhdistus, ettei tulee pian niim huonoon kuntoon että löytää itsensä teholta.

 39. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos viestistä. Julkaisen huomenna uuden narumato postauksen. Kiva kuulla, että on tullut halvempia kuurivaihtoehtoja…Olisi mielenkiintoista kuulla lisää asiasta…Ilmoittele kuulumisia jatkossakin:)

 40. Maria kirjoitti:

  Täällä odotellaan uutisia 😀

 41. Anonyymi kirjoitti:

  Mielenkiintoinen homma ja varmasti aiheesta.(varmasta aiheesta)Yläfemmat siitä ja seurataan.Janipoi.

 42. Anonyymi kirjoitti:

  Hei, tuliko sinulle minkäänlaista ns. limavaihetta madon poistuessa? Kävin itsekin bioresonanssiterapiassa tämän vuoden puolella ja narumatojahan sieltä löytyi parin muun lisäksi. Häätöohjeet ovat kaiketi muuttuneet ja päivittyneet ajan tasalle, sillä niissä puhutaan limavaiheesta. Juurin tämän limavaiheen vuoksi en ole uskaltanut vielä tilata kaikkia tarvittavia juttuja häätökuuria varten, mutta nyt alan hiljalleen saada rohkeutta. Millainen olosi on nyt kaiken tämän ajan jälkeen? Pääsitkö kaikista madoista eroon?

 43. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Mulla sitä limavaihetta hoidettiin ennen kuin isonaru löydettiin. Minulla on vatsavaivat pysyneet poissa häädön jälkeen. Niskakipu alkoi vaivata pari kuukautta häädön jälkeen ja paljastui, että minulla oli narumato Rimpiläinen, joka usein tulee esiin vasta kun isonaru on häädetty. Söin siihen häätökuurin ja niskakivut ovat hävinneet:)

 44. Anonyymi kirjoitti:

  Kiitos vastauksesta! Hienoa kuulla, että voit nyt hyvin. 🙂
  Miten hoidit limavaihetta? Havupuutuotteillako?
  Ja voisitko kertoa enemmän tuosta toisesta narumadosta ja sen häätökuurista? Tahdon pystyä varautumaan kaikkeen mahdolliseen ennen kuin aloitan häätökuurit. Miulla on kamalan sitkeää limaa otsaontelot ym. täynnä ja otsassa päivittäin kamala särky, mutta spesialistit eivät ole löytäneet mitään. Liekö tämäkin vaiva narumadosta johtuvaa, kun on limasta kyse…

 45. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Limavsiheen häätämisestä on niin paljon aikaa etten enää muista millä se häädettiin? Kannattaa kysyä omalta terapeutilta niin on turvallisempaa?

 46. Anonyymi kirjoitti:

  Hei, kiitos , että kerroit kokemuksistasi. Alan myös paaston ja oli mukavaa lukea kokemuksistasi.

 47. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Tsemppiä paastoon?? Olisi mukava kuulla kokemuksistasi paaston jälkeen.

 48. kakkoskakkonen kirjoitti:

  Hei miten teillä menee nyt? 🙂

 49. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Minulla on närästys pysynyt pois!

 50. Anonyymi kirjoitti:

  Kiitos tästä vastauksesta. Ajattelin joskus uskaltautua tekemään kahvihuuhtelun sappikivien takia ja mietin pitäisikö tehdä joku loishäätökuuri ennen sitä vai onko ne turhia ? Rasvalla sappikivien poisto ei tällä hetkellä ehkä toimi, koska jo nyt ulosteessa paljon rasvaa eli maksa ei ehkä toimi kunnolla.

 51. Anonyymi kirjoitti:

  Minkä häätökuurin söit rimpiläiseen? Sain siihen ohjeita marjolta kyllä mutta mitään ei ole tapahtunut 🙁

 52. Anonyymi kirjoitti:

  minulta löytyi myös rimpiläinen. oliko sulla Satu sen ulostullessa yhtä isokokoinen pötkö vai pienempi? sain rimpiläiseen ohjeet: colonic plus kuuri + matovaiheeseen mustasaksanpähkinä kapselit 2prk + stevia tippoja 2pulloa

 53. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Muistaakseni colonic plussaa, volmarinia ja vielä jotakin muuta mitä en muista?

 54. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Sekä että eli molempia?

 55. Anneli Kaunislehto kirjoitti:

  Hei kaikki! Tein viime kesänä Blessed Herbsin tuotteilla narumatokuurin ja ulos tuli kiitettävästi eli noin nelisen kiloa viiden päivän aikana- ja olisi varmaan jatkunut mutta aineet loppuivat. Tilasin juuri itselleni ja ystävilleni uudet kuurit. Tänään oivalsin että kuurin aikana paino pysyi täysin samana. En siihen kiinnittänyt juuri huomiota sillä en tehnyt paastoa lainkaan painon vuoksi, mutta nyt oivalsin että sen jälkeen aloin lihoa poikkeuksellisesti. Onko teillä muilla ollut samoja kokemuksia?

 56. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Oho! Itse olen tehnyt kuurin ainoastaan kerran, jolloin lähti pari kiloa.

 57. Anneli Kaunislehto kirjoitti:

  Syitä voi olla toki monia, mutta ystävälläni oli sama kokemus ja olemme kehoiltamme aivan eri tyyppisiä.

 58. Anonyymi kirjoitti:

  Mulla tuli lähes 70 senttinen "alien" ulosteen mukana. Saman näköinen kuin löytyi narumato haulla. Ilman paastoa. Ei ollut sitkeä, katkesi helposti. Kolme päivää sen olion jälkeen 5 litraa Colonsteril juomaa ja tähystykseen. Löytyi pahanlaatuinen juttu. Näytin tähystyslääkärille kuvat alienista, ei ollut koskaan nähnyt moista. Nyt vien kuvat kirurgille.

 59. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Aika hurjaa? Tsemppiä❤️

 60. pipsa kirjoitti:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 61. pipsa kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus, ja kiva kun keskustelua käydään edelleen! Mulla on ollut pahenevaa väsymystä ja mahavaivoja jo 17v. Ruokavaliota oon rajannut ja pyrin mahdollisimman raakaan ruokaan (myös kananmunat ja kylmäsavustettu kala, kalan aion jatkossa aina pakastaa). 9kk ollut pääosin ketoosissa, on kyllä vaikeeta pysyä raakaruokaketoosissa proteiinin kanssa! Paino vaan tippui liikaa raakaruualla, kuukautiset jäi pois niin makkaralla sain kk takas. Nyt oon lipsunu herkuttelemaan sokerilla ja taateleilla. No anuways nukkumaan mennessä huomasin peräaukon sisäl inhottavaa liikehdintää/kutinaa mahan turvotuksen, kipristelyn, pulputuksen ja väännön lisäksi. Ajauduin lopulta googlaamalla tälle saitille. Aion heti aamulla varata ajan resonanssihoitoon, jotta sais tietää onko ja mitä parasiittei, miten pääsen niistä lopullisesti eroon. Ei ole vielä ajankohtaista, mutta häätö jännittää, koska mulla ei ole vararavintoa ku pikkusellut pakaroissa 😀 mites muilla on olotilat kehittyneet, ootteko ottaneet jatkohoitoja?

 62. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Moi? Varaudu siihen, että pari kiloa lähtee. Mulla nestekierto tehostui kuurin jälkeen, joten ei ihan heti tullut takaisinkaan. Tsemppiä?? Kirjoittele tänne mitä löytyi bioresossa ja miten homma etenee?

 63. Anonyymi kirjoitti:

  Kävin itse läpi saman rumban mitä monet ovat täällä kuvailleet pari vuotta sitten. Olen kuvannut koko prosessin pitkine lieroineen – eikä siinä kaikki. Ostin viinaa ja purkitin yhden ällityttävän spiraalimaisen pitkulan nesteeseen, että se pysyisi koossa. Otin "otuksen" mukaan jopa lääkärin vastaanotolle. Minunkin lääkäri tuumi, ettei ole vastaavaa nähnyt. Mutta mikään eläinkunnan otus se ei ollut, sillä liukeni viinaan. Summa summarum: kuurin sisältämä psyllium se siellä muodostaa "matoja" suolen jännissä onkaloissa. Kokeilkaa vaikka: ostakaa kaupasta psylliumia. Sitä voi muovailla kuin muovailuahaa. Pysyy koossa.

 64. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kyllähän sieltä suolesta tulee kaikenlaista joka pysyy koossa. Sehän on selvä. Tuo minun "matoni" oli kumimaisen sitkeää- sitä ei saanut mitenkään katki. Vaikea ottaa kantaa mitä kenenkin suolistosta ulos tulee. Suurin osa on tietty kuonaa joka tulee ulos ensimmäisen 3. päivän aikana.

 65. Senja Pekkola kirjoitti:

  Kiitos hyvin valaisevasta kirjoituksesta, itsellä on alkamassa viikonloppuna tuo kuuri. Mulla on myös narumato ja joku toinenkin oli… hmmm.. sen häätö ei tapadu paastolla, mutta kolmen viikon häätökuuri on siihenkin..

 66. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Tsemppiä❤️

 67. Leena kirjoitti:

  Hei, teitkö paaston aikana suolihuuhtelun? Olen kuullut, että osa on ilmeisesti tehnyt ja osa ei. Osaatko sanoa kannattaisiko huuhteluvälineet ostaa varmuuden vuoksi jos suoli ei tyhjenekään toivotulla tavalla?

 68. Satu Sjöholm kirjoitti:

  En tehnyt. Voithan varmuuden vuoksi ostaa.

 69. Petteri kirjoitti:

  Hei!

  Itsellä on menossa narumadon häädön vuoksi tuon samaisen kuurin kolmas valmistelupäivä. Tuo, että kahvi auttaa narumadon häädössä, on minulle uutta. Kuulitko siitä hoitajaltasi vai mistä? Ja päteekö tuo myös siihen viiden päivän varsinaisen paaston ajalle? Olis kyllä helpotus saada kahvia kitusiinsa päivittäin 🙂

 70. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Juu hoitajalta kuulin. Jenkithän tekee paljon kahvisuolihuuhteluja narumadon häätöön.

 71. Satunen kirjoitti:

  Moi.
  Sain eilen kuulla bioresonanssiterapeutiltani että minulla on narumato. Pitäisi tilata paketti ja kauhulla odotan kuuria.. Ja sitä miten osa-aikatyöt onnistuvat samalla ?

 72. Satu Sjöholm kirjoitti:

  En olisi töissä parin ensimmäisen päivän aikana. On se häätökuuri sen verran rankka. Tsemppiä?

 73. Satunen kirjoitti:

  Ok, täytyy ajoittaa se siten. Kiitos ?

 74. Anonyymi kirjoitti:

  Hei. Olen käynyt tutkimuksessa myös ja narumatohan se siellä. Vastaavanlainen puhdistuskuuri on nyt minulla kohta alkamassa. Pian näen toimiiko yhtä hyvin kuin inkivääri kuuri. Samat on aineet ja määrät. On vain huomattavasti halvempaa kun tilaan younglivilta. Mutta jos joitakin kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä. a-m.halonen@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.