Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Fit ja Koti & Keittiö- lehdet eurolla- tilaa nopeasti omasi!

Kaupallinen yhteistyö: FokusMedia

Fit-lehti ja Koti ja Keittiö- lehti lähes ilmaiseksi

Ihanaaaaaa, että saan tarjota lukijoilleni mahdollisuutta tilata Fit-lehden ja Koti ja Keittiö- lehden eurolla! Sen lisäksi molempia lehtiä voi tilata edullisella kampanjahinnalla, jossa yhden numeron hinta jää alle viiden euron. Eli voit käyttää sekä euron edun, että kampanjaedun ja tilata lehtiä todella edullisesti tässä postauksessa esiintyvien linkkien kautta. Lisäksi mikäli tilaat lehden kampanjahinnalla, saat kaupan päälle vielä lahjan.

 

 

Fit-lehti eurolla tai tilaustarjouksena

Fit-lehti on liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut lehti, jonka jokaisesta numerosta löydät tehokkaat ja hauskat treeniohjelmat. Lehdestä löytyy myös terveellisiä ruokaohjeita ja kaikkea mahdollista liittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit siis tilata yhden Fit-lehden itsellesi eurolla. Huomaathan, että lehti on todennäköisesti eri kuin kuvissa näkyvä, joka on tammikuun lehti. Lehden voit tilata klikkaamalla tätä linkkiä. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan eli 16.2.2020 saakka. Voit tilata Fit-lehden myös tilaustarjouksena, jonka hinta on 24,90/5 numeroa.  Tilaaminen onnistuu klikkaamalla tätä linkkiä.

 

 

Koti & Keittiö-lehti eurolla tai tilaustarjouksena

Koti & Keittiö-lehti on ollut jo pitkään oma suosikki sisustuslehti, joka sisältää mielenkiintoisia tarinoita ja kuvia kauniista suomalaisista kodeista. Lisäksi lehdessä on ruokaohjeita ja antiikkijuttuja. Suosittelen lämpimästi! Voit siis tilata yhden  Koti & Keittiö- itsellesi eurolla. Huomaathan, että lehti on todennäköisesti eri kuin kuvissa näkyvä, joka on tammikuun lehti. Lehden voit tilata klikkaamalla tätä linkkiä. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan eli 16.2.2020 saakka. Voit tilata Koti & Keittiö- myös tilaustarjouksena, jonka hinta on 24,90/5 numeroa.  Tilaaminen onnistuu klikkaamalla tätä linkkiä.

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Kaupallinen yhteistyö: FokusMedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *