Hae
Kutsu vapauteen

Live-jooga tänään klo 16 instassa- joogaa ilmaiseksi kotonasi

 

Live-jooga- mistä on kysymys?

 

Olen luvannut lukijoilleni, että alan pitämään instassa ilmaisia live-jooga tunteja, joihin jokainen voi osallistua omassa kotonaan tai missä nyt haluakaan joogata. Kyse on siis reaaliaikaisesta ohjatusta joogatunnista, joka näkyy vielä instagram storyssani vuorokauden ajan tunnin loppumisen jälkeen. Ensimmäinen live-jooga tunti pidettiin viime viikon lauantaina ja se onnistui todella hyvin. Olen saanut tunnista runsaasti positiivista palautetta ja aion pitää jatkossakin kerran viikossa joogalive tunnin niin kauan kun riittää osallistujia. Muistathan, että vaikka te näette ja kuulette minut, niin minä en näe enkä kuule teitä.

 

 

live-jooga- milloin?

 

Seuraava live-jooga on tänään sunnuntaina  3.5.2020 klo 16.00. Näet harjoituksen omasta puhelimestasi. Harjoitus alkaa tasan klo 16.00 ja se kuvataan Studio Varjossa.

 

 

Miten pääsen live-joogaan mukaan?

 

Live-joogan löydät instastani, joka löytyy nimellä satusjoholm.  Kun jaan live-joogavideon, minun profiilikuva näkyy instasi etusivun yläreunassa. Profiilikuvan ympärillä on värikäs rengas ja siinä lukee LIVE. Voit katsoa videon napauttamalla sitä tai klikkaamalla lähettäjän profiilikuvaa. Voit kommentoida lähetystä sen aikana, toki muistathan että en voi vastailla kysymyksiin samalla kun ohjaan joogaa. Lue lisää livelähetyksestä täältä.

 

 

Miten valmistaudun live-jooga tunnille?

 

Tämän päivän live-joogassa teemme pitkälti (ei siis kokonaan ole sama harjoitus, mutta pääosin) blogin Kutsu vapauteen- joogaharjoituksen, jonka voit lukea täältä. Katso postauksesta asanoiden kuvat ja lue linjauksista. Tämä ei tietenkään ole pakollista, mutta se saattaa helpottaa livetunnilla joogaamista, ainakin mikäli joogaat ensimmäistä kertaa. Älä syö mitään pariin tuntiin ennen joogaa, vettä ei juoda harjoituksen aikana. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Sukkia ei pidetä jalassa turvallisuus syistä seisoma-asanoissa.

 

Miehetkin rohkeasti mukaan:)

 

näkeekö live-joogavideota myöhemmin

 

Live-joogavideon voi katsoa instastorystani vuorokauden ajan eli maanantaina 4.5.2020 klo 16 se poistuu storystani ja sen jälkeen se ei enää näy. Eli kannattaa olla paikalla:) Mikäli tunnille tulee osallistujia, niin aion jatkossakin pitää livejoogatunteja. Vinkkaathan asiasta ystävillesikin. Olisi kiva jos jakaisin tämän postauksen, niin mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua ilmaiselle joogatunnille omassa kotonaan. Nähdään matolla<3<3<3

 

Lue myös: Joogaa 18 vuotta- dramaattiset vaikutukset elämääni

 

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin jooga-, meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

 

2 kommenttia

 1. Riitta Mursula kirjoitti:

  Hei!

  Live-jooga ei näykään enää maanantaina, pitihän se näkyä vielä klo 16.00 asti ?
  Harmi kun ei pysytynyt katsomaan sitä eilen.

  Terveisin Riitta

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Joo sen piti näkyä vuorokauden ajan. Eilen kuitenkin livelähetys oli katkennut puolessa välissä
   enkä tiennyt sitä ja sen vuoksi tallennetta ei näy storyssa. Pidän pian korvaavan tunnin ja nyt
   ei pitäisi olla enää teknisiä ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *