Hae
Kutsu vapauteen

Ilmainen joogalivetunti launtaina klo 16- tuu mukaan!

 

Joogalive- mistä on kysymys?

 

Olen luvannut lukijoilleni, että alan pitämään instassa ilmaisia joogalivetunteja, joihin jokainen voi osallistua omassa kotonaan tai missä nyt haluakaan joogata. Kyse on siis reaaliaikaisesta tunnista, joka näkyy vielä instagram storyssani vuorokauden ajan tunnin loppumisen jälkeen.

 

Joogalive- milloin?

 

Ensimmäinen joogalive on ylihuomenna lauantaina 25.4.2020 klo 16.00. Näet harjoituksen omasta puhelimestasi. Avaan livevideon jo 15.45, mutta harjoitus alkaa tasan klo 16.00.

 

 

Miten pääsen joogaliveen mukaan?

 

Ala seuraamaan minua instagramissa, löydät minut nimellä satusjoholm.  Kun jaan livevideon, minun profiilikuva näkyy instasi etusivun yläreunassa. Profiilikuvan ympärillä on värikäs rengas ja siinä lukee LIVE. Voit katsoa videon napauttamalla sitä tai klikkaamalla lähettäjän profiilikuvaa. Voit kommentoida lähetystä sen aikana, toki muistathan että en voi vastailla kysymyksiin samalla kun ohjaan joogaa. Mutta mikäli tunnin jälkeen jää aikaa, niin vastailen toki kysymyksiin. Lue lisää livelähetyksestä täältä.

 

 

Miten valmistaudun joogalive tunnille?

 

Teemme pitkälti (ei siis kokonaan ole sama harjoitus, mutta pääosin) blogin Kutsu vapauteen- joogaharjoituksen, jonka voit lukea täältä. Katso postauksesta asanoiden kuvat ja lue linjauksista. Tämä ei tietenkään ole pakollista, mutta se saattaa helpottaa livetunnilla joogaamista, ainakin mikäli joogaat ensimmäistä kertaa. Älä syö mitään pariin tuntiin ennen joogaa, vettä ei juoda harjoituksen aikana. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Sukkia ei pidetä jalassa turvallisuus syistä seisoma-asanoissa.

 

näkeekö videota myöhemmin

 

Livejoogavideon voi katsoa instastorystani vuorokauden ajan eli sunnuntaina klo 16 se poistuu ja sen jälkeen se ei enää näy. Eli kannattaa olla paikalla:) Mikäli tunnille tulee osallistujia, niin aion jatkossakin pitää livejoogatunteja. Vinkkaathan asiasta ystävillesikin. Olisi kiva jos jakaisin tämän postauksen, niin mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua ilmaiselle joogatunnille omassa kotonaan. Nähdään matolla<3<3<3

 

Lue myös: Joogaa 18 vuotta- dramaattiset vaikutukset elämääni

 

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin jooga-, meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

 

2 kommenttia

 1. Katja Koibula kirjoitti:

  Hei, olen harjoittanut joogaa jo pitkään, mutta nyt valitettavasti olen sairastanut huomattavan kauan enkä ole liki vuoteen joogannut kuin satunnaisesti.
  Valitettavasti en ole instassa, kovasti toivoisin pääseväni livejoogaan mukaan kokeilemaan. Onko face mahdollinen?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Hei:) Valitettavasti livejooga on ainoastaan instassa. Mutta käy kirjautumassa instaan, eihän sun tarvitse
   siellä julkaista mitään. Pääset mukaan sitten:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *