Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

VHH mansikka muffini

Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi

VHH mansikka muffini- raikas kesäherkku

 

 

VHH mansikka muffini on raikas, terveellinen ja helppotekoinen kesäherkku. Hiilareita on ainostaan 2 g yhdessä muffinissa eli nämä VHH mansikka muffinit sopivat erinomaisesti ketogeeniseen, viljattomaan tai mihinkä tahansa ruokavalioon. Voit leipoa muffinit joko manteli- tai lupiinijauhosta. Olen kokeillut valmistaa näitä molemmista jauhoista ja molemmat toimivat- tosin lupiinijauhoa käytetään vähemmän. Tämä ohje on kehitelty pitkälti VHH suklaa cupcaken ohjeen pohjalta- kokeile ihmeessä sitäkin ellet ole jo kokeillut! Toivon, että nämä VHH mansikkamuffinit tuovat runsaasti iloa kesäpäiviisi- ketoruokavaliolla voi välillä herkutella näillä vähähiilarisilla herkuilla hyvällä omalla tunnolla<3

 

Lue myös: VHH suklaa cupcake

 

VHH mansikka muffini MAKROT koko satsi

 

 

  • r 327 g
  • p 65 g
  • hh 31 g
  • kcal 3352

 

 

VHH mansikka muffini MAKROT 1 ANnos

 

 

  • r 25 g
  • p 5 g
  • hh 2 g
  • kcal 258

 

 

Lisätietoja: Makrot on laskettu mantelijauhon mukaan. Hiilihydraattimäärä ei muutu mikäli käytät lupiinijauhoa, koska sitä käytetään vähemmän kuin mantelijauhoa. Pähkinäsuklaalevitteen ja mansikoiden määrä on karkea arvio.

 

 

 

 

 

ootko jo testannut?

 

 

VHH pizzapiirakka- 14 g hh koko piirakassa

Kuitupitoiset ketorieskat- hiilaria 3 g

 

VHH savulohipiirakka jokiravuilla- oisko tässä kesän hittipiirakka?

 

 

 

VHH mansikka muffini OHJE 13 KPL

POHJA

 

* Ohjeessa esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

  • Mittaa karppisokeri tehosekoittimeen ja sekoita hienojakoiseksi tomuksi.
  • Sulata voi vesihauteessa ja anna sen jäähtyä.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  • Lisää voi.
  • Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita tasaiseksi. Taikinassa voi olla paakkuja alkuun, mutta  sekoita kunnes taikina on sileää.
  • Kaada taikinaa muffinivuoan puoleen väliin ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
  • Kostuta jäähtyneet muffinit vishyllä.
  • Levitä ohut (tai paksu 8-)) kerros pähkinäsuklaalevitettä pohjan päälle ennen kermavaahdon pursottamista.

kuorrute

 

 

  • 2 dl kuohukermaa
  • 250 g mascarponea
  • 0,75 dl tai enemmän *karppisokeria

 

  • Vatkaa kerma vaahdoksi sähkövatkaimella.
  • Lisää mascarpone ja karppisokeri- tarkista makeus.
  • Pursota muffinien päälle pyörivällä liikkeellä.
  • Koristele mansikoilla ja pähkinäsuklaalevitteellä.
  • Säilytä VHH mansikka muffinit  jääkaapissa, jossa ne säilyvät muutaman päivän.

Tuu instaan: satusjoholm

 

 

TILAA VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA ja tervetuloa syksyllä alkavaan keto verkkovalmennukseen

 

 

Voit tilata kirjan hintaan 23,50 (+ 4,90 postimaksu) laittamalla sähköpostia tänne: kari.sjoholm10@outlook.com Hinta 23,50 + 4,90 postimaksu. Kirjan 2. painosta on vielä muutama kappale jäljellä, 3. painos ilmestyy 15.8.2021.

 

 

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *