VHH mansikka muffini
Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi
VHH mansikka muffini- raikas kesäherkku
VHH mansikka muffini on raikas, terveellinen ja helppotekoinen kesäherkku. Hiilareita on ainostaan 2 g yhdessä muffinissa eli nämä VHH mansikka muffinit sopivat erinomaisesti ketogeeniseen, viljattomaan tai mihinkä tahansa ruokavalioon. Voit leipoa muffinit joko manteli- tai lupiinijauhosta. Olen kokeillut valmistaa näitä molemmista jauhoista ja molemmat toimivat- tosin lupiinijauhoa käytetään vähemmän. Tämä ohje on kehitelty pitkälti VHH suklaa cupcaken ohjeen pohjalta- kokeile ihmeessä sitäkin ellet ole jo kokeillut! Toivon, että nämä VHH mansikkamuffinit tuovat runsaasti iloa kesäpäiviisi- ketoruokavaliolla voi välillä herkutella näillä vähähiilarisilla herkuilla hyvällä omalla tunnolla<3
Lue myös: VHH suklaa cupcake
VHH mansikka muffini MAKROT koko satsi
- r 327 g
- p 65 g
- hh 31 g
- kcal 3352
VHH mansikka muffini MAKROT 1 ANnos
- r 25 g
- p 5 g
- hh 2 g
- kcal 258
Lisätietoja: Makrot on laskettu mantelijauhon mukaan. Hiilihydraattimäärä ei muutu mikäli käytät lupiinijauhoa, koska sitä käytetään vähemmän kuin mantelijauhoa. Pähkinäsuklaalevitteen ja mansikoiden määrä on karkea arvio.
ootko jo testannut?
VHH pizzapiirakka- 14 g hh koko piirakassa
Kuitupitoiset ketorieskat- hiilaria 3 g
VHH savulohipiirakka jokiravuilla- oisko tässä kesän hittipiirakka?
VHH mansikka muffini OHJE 13 KPL
POHJA
- 1 dl voita tai *gheetä
- 1,5 dl *karppisokeria
- 4 kananmunaa
- 1,5 dl *mantelijauhoja tai 1 dl *lupiinijauhoja
- 0,5 tl *leivinjauhetta
- hieman vishyä kostuttamiseen
- 100 g mansikkaa
- 0,5 dl tai enemmän *ketolla pähkinäsuklaalevitettä
- Mittaa karppisokeri tehosekoittimeen ja sekoita hienojakoiseksi tomuksi.
- Sulata voi vesihauteessa ja anna sen jäähtyä.
- Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
- Lisää voi.
- Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita tasaiseksi. Taikinassa voi olla paakkuja alkuun, mutta sekoita kunnes taikina on sileää.
- Kaada taikinaa muffinivuoan puoleen väliin ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
- Kostuta jäähtyneet muffinit vishyllä.
- Levitä ohut (tai paksu 8-)) kerros pähkinäsuklaalevitettä pohjan päälle ennen kermavaahdon pursottamista.
kuorrute
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g mascarponea
- 0,75 dl tai enemmän *karppisokeria
- Vatkaa kerma vaahdoksi sähkövatkaimella.
- Lisää mascarpone ja karppisokeri- tarkista makeus.
- Pursota muffinien päälle pyörivällä liikkeellä.
- Koristele mansikoilla ja pähkinäsuklaalevitteellä.
- Säilytä VHH mansikka muffinit jääkaapissa, jossa ne säilyvät muutaman päivän.
Tuu instaan: satusjoholm
TILAA VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA ja tervetuloa syksyllä alkavaan keto verkkovalmennukseen
Voit tilata kirjan hintaan 23,50 (+ 4,90 postimaksu) laittamalla sähköpostia tänne: kari.sjoholm10@outlook.com Hinta 23,50 + 4,90 postimaksu. Kirjan 2. painosta on vielä muutama kappale jäljellä, 3. painos ilmestyy 15.8.2021.
KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ