Vhh karppirulla- ketogeenistä pikaruokaa parhaimmillaan
Saanko esitellä teille yhden parhaimmista vhh ohjeistani eli karppirullan, joka on ketogeenistä pikaruokaa parhaimmillaan. Tämä ohje painii samassa kategoriassa vhh pizzan kanssa- niin suosittu se on ollut ja on, eikä syyttä. Ja aivan varmasti maistuu myös nuorisolle. Halusin kehittää erittäin vähähiilihydraattisen ja nopeatekoisen pohjan, joka on helppo kääriä rullalle ja täyttää haluamillaan täytteillä. Täytteeksi voi valita kaikkea mitä mieleen juolahtaa- ainoastaan mielikuvitus on rajana. Voit tehdä texmex-tyylisen tai vaikkapa kasvipainotteisen karppirullan omilla lempimausteillasi maustettuna- ethän unohda ihania majoneesipohjaisia kastikkeita, jotka sopivat rullaan kuin nenä päähän?
Meidän perheen suosikkiruoka on nopea- ja helppotekoinen
Paras vhh pizzaohje löytyy täältä. |
makrot koko rulla (ei täytteitä):
r 40
p 36
h 9
kcal 541
Millä voin korvata ja alekoodi
vhh karppirulla ohje
Pohja 1.
Pohja 2.
vhh Karppirullan täyttäminen
TULE MUKAAN VERKKOKURSSEILLE
KETO RISE UP verkkokurssi on sertifioidun ketovalmentajan laatima kokonaisvaltainen 6 viikon verkkokurssi, jossa opetellaan noudattamaan ketoruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti koulutetun valmentajan ohjauksessa. Verkkokurssin tavoitteita ovat pysyvä painonhallinta, energiatasojen kohottaminen ja hermoston tasapainottaminen. Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Verkkokurssi sisältää runsaasti reseptejä, valmiit ateriakokonaisuudet 21 päiväksi, hermostoa tasapainottavia harjoituksia, tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä ja laajan painohallintaosion. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ.
VHH TEHO VERKKOKURSSI on 5 viikon verkkovalmennus, jossa opit noudattamaan VHH ruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti. Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Kokonaisvaltainen verkkokurssi sisältää mm. runsaasti reseptejä, tarkat ohjeet ruokavalion noudattamisesta ja tietoa pysyvästä painonhallinnasta ja hormonitoiminnan tasapainottamisesta. Verkkokurssilla saat vinkkejä mm. nestekierron tehostamiseen, kehon alkalisointiin ja detoxiin. Lisäksi saat tietoa VHH leivonnasta, vagushermon tasapainottamisesta, aivojen välittäjäaineista ja käytännön harjoituksia kuten corejumpan ja äänitetyn rentoutusmeditaation. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa. Armollisuus omaa kehoa, yksilöllisyys ja oman elimistön kuuntelu ovat keskeisiä sanomia viiden viikon VHH Teho muutosmatkan aikana. Pikadieettien ja itsensä ruoskimisen aika on ohi! Niistä harvoin seuraa mitään hyvää- päinvastoin ne voivat hankaloittaa pysyvää painonhallintaa. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ.
LUE MYÖS
Ketotietopaketti ja ruokapäiväkirjat
Ketoon liittyviä postauksia löydät kootusti täältä.
KAIKKI BLOGIN 200 VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ
SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA
Instani löydät nimellä satusjoholm.
Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.
Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.
Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.
Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .
Tuleeko tästä ohjeesta 1 pellillinen?
Kyllä!
Jos tekee maidottoman, millä voi korvata turkkijogun?
Voit korvata sen maustamattomalla maidottomalla soija- tai kookosjogurtilla. Periaatteessa kookosmaidollakin voi korvata.
1 pellillinen on kolme rullaa?
Olisi kiva jos makrot olisi laskettu ohjeesta ?
Jep. Joo noissa vanhoissa postauksissa ei kaikissa ole laskettu makroja. Uusissa on. Tässä
makrot:
Makrot koko rulla (ei täytteitä):
r 40
p 36
h 9
kcal 541
Moikka!
Miten saat levitettyä taikinan ohueksi leivinpaperille?
Tein näitä eilen ja tuotokseni muistutti enemmän pannukakkua kuin rullataikinaa 😀
Taikinan levitys oli joteskin haasteellista kun se tarttui lusikkaan ja taikinaan tuli reikiä mitä enemmän koitin sitä levittää.
Hyvältä maistui silti , kiitos reseptistäsi <3
Ole hyvä:) Kannattaa lukea postaus huolella. Taikinaa ei varsinaisesti leivota ja muotoillaan kostutetuilla käsillä.
Eli kastele kädet vedellä ja painele taikinaan molemmilta puolilta ja päältä. Toivottavasti onnistuu ensi kerralla
paremmin:)
Kiitos kostutetut kädet -vinkistä. ❤️Ohjeessa kun luki ’levitä lusikoilla’ niin olin ihan pulasss! ?
Joo joskus onnistuu paremmin kostutetuilla käsillä, joskus taas lusikalla levittäen. Koostumukseen vaikuttaa tosi paljon minkä brändin raaka-aineita käyttää:)
Hei, näyttää tosi hyvältä 🙂
onko mahdollista korvata psylliumkuitu psylliumjauheella?
Kiitos:) Voit korvata, mutta sekoita huolellisesti ettei se paakkunnu:)
Voisikohan tätä käyttää pizzapohjana tai suolaisen piirakan pohjana?
En käyttäisi, koska blogissa on niin paljon hyviä suolaisen piirakan pohjaohjeita. Voit katsoa niitä täältä:
https://kutsuvapauteen.vaikuttajamedia.fi/ruoka-ja-herkkuohjeet/
Kiitos! Aivan mahtava ohje, josta tuli tän hetken hitti ??
Kiitos<3 Joo tämä on ollut yksi kaikkien aikojen somesuosikkeja:)
Syömäänkö kylmänä.
Voi syödä kylmänä.