Hae
Kutsu vapauteen

PUHDAS+ lahjakortin arvonta (arvo 69 euroa)

Koska blogin lukijamäärä on kasvanut hurjasti viime aikoina, niin sen kunniaksi järjestämme Puhdas+:n kanssa kaksi arvontaa. Arvomme siis 2 kappaletta 69:n euron lahjakorttia kuukauden välein. Arvonnan voittaja saa tilata itselleen mitä tahansa tuotteita Puhdas+:n verkkokaupasta? Puhdas+:n verkkokauppaan pääset täältä.

Miksi Puhdas+ tuotteita

Puhdas+ tuotteissa minua kiehtoo niiden korkea laatu ja puhtaus: puhtaiden ja toimivien lisäravinteiden löytäminen voi olla työlästä ellei ole aikaa perehtyä asiaan perinpohjaisesti. Hyvällä omallatunnolla voin suositella Puhdas+ tuotteita, joka on kotimainen terveystuotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Maksaa ei rasiteta säilöntäaineilla, pintakäsittelyaineilla, keinotekoisilla väriaineilla, makeutusaineilla eikä magnesiumstearaatilla. Mielestäni ei ole mitään järkeä rasittaa kehoaan millään ylimääräisellä, koska lisä-aineita tulee ihan tarpeeksi terveellisestä ruoastakin. Meidän koko perhe käyttää Puhdas+:n tuotteita juuri edellämainituista syistä. 
 Lisäravinteista omia suosikkejani ovat kollageenivalmisteet, probiootit, akaasiakuitu, magnesium (sitraatti, roll-on), ubikinoni, d-riboosi, arginiinijauhe, c-vitamiini, d-vitamiini ja kalaöljy. Käytän säännöllisesti myös kollageenishampoota ja ihovoiteita. Minulla on myös Puhdas+:n ihon mikroneulaukseen tarkoitettu mikroneulain, jota en ole vielä ehtinyt käyttämään, mutta jonka aion tulevina viikkoina ottaa käyttöön.

Arvontaan voi osallistua blogin Facebook sivustolla seuraavasti:

1. Tykkää ja jaa blogin Facebook sivustolla arvonta postauksesta 

2. Varmista mukana olosi kirjoittamalla blogin Facebookin kommenttikenttään mitä Puhdas+ tuotteita tilaisit jos voittaisit lahjakortin

3. Arvonta on tarkoitettu niille henkilöille, jotka ovat tykänneet blogin facebook sivustosta eli ovat blogin seuraajia. 

Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Blogin facebook sivustolle pääset täältä.

Puhdas+:n verkkokauppaan pääset täältä.Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa


Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.


Täältä löydät lisää blogin terveellisiä ruokaohjeita.

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+


Yksi kommentti

  1. Anniina Lång kirjoitti:

    Osallistuin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.