Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

VHH churrot ja muita vappu reseptejä

Kaupallinen yhteistyö: https://fitnessfirst.fi

vhh churrot ja muita vhh reseptejä vapuksi

 

VHH churrot maistuvat vappuna vaikkapa suklaakastikkeeseen dipattuna, eikös vaan? Tässä postauksessa on muitakin vappuun sopivia VHH reseptejä: nachovuoka ja tortillat ovat olleet meidän perheen suosikki vappu ruokia jo vuosien ajan. Hiilareita yhdessä churroja on ainaostaan vajaa 1 gramma eli kyseessä on tosi vähähiilarinen herkku. Nämä vähähiilariset churrojen taikina on yllättävän helppo valmistaa, muistathan kuitenkin olla varovainen kuuman rasvan kanssa paistamisvaiheessa. Itse jännitän aina vähän sitä paistamista vaikka aina se on sujunut tosi hyvin! Mikäli et halua käyttää lupiinijauhoja, niin voit kokeilla korvata ne kookosjauholla. Mantelijauho ei soveltunut tähän ohjeeseen lainkaan eli sitä en kyllä suosittele kokeilemaan. Ihanaa vappua just sulle:)

 

vhh churrot ohje, 20 kappaletta

 

TILAA ohjeessa *tummennetulla esiintyviä tuotteita edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

vhh churrot valmistus

 

  • Mittaa kattilaan voi, sokeri, suola ja vesi.
  • Sekoita ja anna kiehahtaa. Anna seoksen jäähtyä hieman.
  • Sekoita lupiinijauhoa ja psyllium keskenään kulhossa. Lisää kuivat aineet kattilaan koko ajan sekoittaen. Sekoita niin kauan, että taikina hieman tiivistyy. Anna taikinan jäähtyä.
  • Lisää kananmunat yksitellen sähkövatkaimella taikinan sekaan. Mikäli taikina on liian ohutta, niin lisää jauhojen määrää. Taikina on liisterimäistä ja tarttuu helposti sähkövatkaimeen, mutta onneksi irtoaakin helposti.
  • Mittaa kattilaan vähintään 5 dl öljyä ja kuumenna se 180 asteiseksi.  Varo tiputtamasta öljyyn vettä, ettei se ala roiskua. Voit testata vaalealla leivänpalalla tai pienellä palalla taikinaa, että onko rasva sopivan kuumaa. Mikäli leivänpalan tai taikinan väri muuttuu noin minuutissa kullan ruskeaksi, niin rasva on sopivan kuumaa. Varo, ettei kuuma öljy tuikahda tulee tai räisky iholle.
  • Pursota taikinaa pursottimella kuuman öljyn sekaan haluamasi pituisia taikinan paloja.
  • Paista muutaman minuutin ajan kunnes churrot ovat kauniin ruskeita.
  • Anna churrojen kuivahtaa talouspaperin päällä hieman.
  • Pyörittele hieman jo jäähtyneitä churroja sokerissa.

TULE MUKAAN KETO RISE UP VERKKOKURSSILLE

 

Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Mukana jo satoja osallistujia! Osta hyvää palautetta saanut verkkokurssi ALE hintaan täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/7f37143f-bb8c-42e8-bd8d-45d0da8d327a

 

muita vappuun sopivia vhh reseptejä

 

VHH JAUHELIHA-NACHOVUOKA, OHJE TÄÄLLÄ

VHH TORTILLAT, OHJE TÄÄLLÄ

VHH SUOLAINEN TEXMEX KAKKU, OHJE TÄÄLLÄ

VHH SOKERIMUNKIT, OHJE TÄÄLLÄ

 

Kaupallinen yhteistyö: https://fitnessfirst.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *