Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Puhdistuskuuri ilman paastoa virkistää ja kaunistaa

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Luontaistukun Puhdistaja valmiste on aivan loistava suoliston super tuote silloin kuin haluat päästä eroon kuona-aineista, vilkastuttaa suoliston toimintaa, virkistyä ja kaunistua. Puhdistaja sisältää kuituja, maitohappobakteereita, entsyymejä, superfoodeja ja C-vitamiinia! Ihan erinomainen tuote käytettäväksi esimerkiksi loma herkutteluiden jälkeen tai suurempien ruokavaliomuutosten yhteydessä, jolloin suoliston toiminta saattaa hidastua. Mielestäni tuote sopii loistavasti ketoruokavalion tueksi, koska se sisältää kuituja ja entsyymeitä. Itse käytän tuotetta kuureittain aina silloin kun haluan eroon ylimääräisestä kuonasta, kirkastaa ihoa ja ajattelua tai kärsin suoliston hidastuneesta toiminnasta. Tuote on sen verran tehokas, että otan sitä maksimissaan 3 kapselia päivässä- silloinkin tulee välillä liian kiire vessaan! Tämä tuli huomattua kantapään kautta pariinkin otteeseen aamulenkin aikana:)

 

 

Lue myös: Ruusujuuri ja Ginseng- potkua päivään ja peiton alle!

 

mitä puhdistaja sisältää

 

 

Luontaistukun Puhdistaja sisältää suoliston rakastamia tehoaineita kuten kuituja eli prebiotteeja (psyllium- ja glukomannaaniakuituja), maitohappobakteereita eli probiootteja (Bacillus coagulans), ruoansulatusta edistäviä entsyymejä (amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi), elimistön puhdistumista tukevia superfoodeja (chlorella ja spirulina) ja C-vitamiinia. Kyseessä on siis todellakin varsinainen suoliston super tuote, jonka vaikutuksen ainakin itse tunnen samantien. Puhdistaja tuote on helppokäyttöinen niin kotona kuin matkoillakin, koska tuote on kapseli muodossa.

 

 

Lue myös: Pääsin pigmenttiläiskistä eroon karnosiinin avulla

 

 

 

 

Puhdistajan annostus

 

 

Puhdistajan suositeltu on annostus on 3 kapselia päivässä ennen ateroita 20 päivän ajan runsaan veden kanssa. Puhdistuskuurin aikana kannattaa juoda vähintään kaksi litraa vettä päivässä- runsas vedenjuonti vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja helpottaa osaltaan kuona-aineista eroon pääsemistä.. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön, jolloin annostus voi olla 1-3 kapselia päivässä, runsaan veden kanssa. Itse käytän Puhdistajaa maksimissaan 3 kapselia päivässä kuten aikaisemmin jo mainitsinkin.

 

 

Lue myös: Kurkuma vähensi matala-asteista tulehdusta

 

 

 

TILAA puhdistajaa LUONTAISTUKUSTA ja hyödynnä alekoodi

 

 

Puhdistajaa voi tilata netistä Luontaistukun verkkokaupasta. Luontaistukun lisäravinteet ovat lisäaineettomia, puhtaita ja suomalaisessa tehtaassa valmistettuja. Hinta on erittäin kilpailukykyinen ja jopa halpa, mikäli tilaat tuotetta kerralla enemmän. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10 %:n alennuksen kaikista Luontaistukun tuotteita.

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

 

 

edelliset postaukset

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *