Hae
Kutsu vapauteen

Mökki valmistui- katso kuvat!

Meidän mökki on nyt valmis! Paljon on vielä tehtävää toki, mutta nyt mökillä voi jo yöpyä. Olimme Karin ja koirien kanssa viime viikolla mökillä ensimmäistä kertaa torstaista sunnuntaihin. Torstaina isä ja Kari kantoivat tavarat sisään ja nopeasti saatiin mökki asuttavaan kuntoon. Keittiökaapit puuttuvat vielä oikeastaan kokonaan, sen vuoksi niistä ei ole kuvaa ja yksi makuuhuone on vielä kokonaan tyhjillään eli toimii loistavasti mun joogahuoneena:) Isä asensi keittiöön kuitenkin vanhasta mökistä altaan ja tason, joten ihan hyvin pystyttiin laittamaan ruokaa kaasuliedellä ja tiskaamaan. Mökille ei tule vettä eli vesi haetaan kanisterilla lähellä olevasta lähteestä. Sähkö tulee tällä hetkellä aggregaatin kautta ja tosi hyvin se toimi: saatiin kännykät ladattua ja iltaisin jopa lamppukin toimimaan! Lampun lisäksi valoa saatiin kynttilöistä: on aika uskomatonta miten paljon yksi pieni kynttilä valaisee ja miten ihana tunnelma kynttilänvalosta tulee:)

 

 

 

Lue myös:

 

 

 

 

 

ensi vuonna jatketaan

 

 

Ensi vuodelle jäi nyt ainakin keittiökaappien valitseminen ja asennus sekä ulko vessan ja terassin teko. Keittiö tulee rakentumaan todennäköisesti vanhan allas tason ympärille ellei mieli muutu talven aikana. Aurinkopaneelitkin varmaan asennetaan jossakin vaiheessa, mutta tuskin vielä ensi kesänä koska aggregaatti toimii niin hyvin. Isä rakensi mökkiin kellarin, jossa voi säilyttää ruokia, joten jääkaapin takia ei aurinkopaneeleita tarvita ainakaan tähän hätään. Joku lämmitys laite meidän täytyy kyllä syksyksi hankkia, koska mökissä ei ole ainakaan vielä takkaa. Vinkkaa ihmeessä jos tiedät jonkun hyvän laitteen, jota voit suositella! Niin ja siirreltävistä vessoista voi kanssa vinkata, sellainen pitää hankkia ehdottomasti ettei tarvitse kyykky pissalla käydä keskellä yötä pimeässä:) Olen katsellut kemiallisia vessoja, mutta vähän inhottaa se kemikaalien kanssa läträäminen. Olisikohan sellainen kannettava pönttö kannella paras ratkaisu?

 

 

 

 

 

haikein mielin kaupunkiin

 

 

Viihdyttiin mökillä niin hyvin, että tosi haikein mielin palasin kaupunkiin sunnuntaina. Mulla loppui loma, joten pakko oli palata sivistyksen pariin. Mutta toivottavasti syksystä tulee lämmin ja kaunis, niin mökkikausi voisi jatkua vielä mahdollisimman pitkään. Äiti-poika projekti on mennyt tosi hyvin ja olo on helpottuneen onnellinen. Rakastan mökin rauhoittavaa värimaailmaa, josta tuli tosi mun mielestä tosi onnistunut:) Erityisesti mua puhuttelee valon kaunis liikkuminen mökin sisällä- se on ihan uskomatonta kun ottaa huomioon, että mökissä on ainoastaan 4 pientä ikkunaa. Ja viime viikkoina en ole pelkästään mökkiä maalannut vaan maalaus innostus siirtyi myös meidän kotiin eli olen maalannut meidän makuuhuoneen seinät aivan ihanan värisiksi. Insta storeihin olen laittanutkin kuvia ja videoita maalaus projektista ja aion kirjoittaa seuraavaksi makuuhuoneen uudistuksesta postauksen tänne blogiin.

 

Lue myös:

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *