Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Ruusujuuri ja Ginseng- potkua päivään ja peiton alle!

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Ruusujuuri tasapainottaa kehoa ja mieltä

 

 

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) ja Ginseng on luotto kaksikkoni stressaavissa elämäntilanteissa.  Ruusujuuri on Suomessakin luonnonvaraisesti kasvava kasvi ja yksi tärkeimmistä kansanlääkinnän yrteistä. Sen tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat rosavinit ja salidrosidit. Ruusujuuri tunnetaan adaptogeenina eli elimistön tasapainottajana ja sitä voi käyttää palautumisen tukena. Ruusujuuren sanotaan lievittävän stressiä, parantavan kognitiivisia toimintoja ja vähentävän ahdistusta koska se lisää serotoniinin tuotantoa. Se voi tukea myös fyysistä suorituskykyä, verenkiertoa ja ennen kaikkea parantaa muistia, keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta. Ruusujuurta ja muitakin adaptogeenejä kannattaa välillä tauottaa eli  käyttää esimerkiksi kolme viikkoa yhtäjaksoisesti, jonka jälkeen pidetään viikon tauko.

 

 

 

 

 

Itse käytän ruusujuurta kuureittain stressaavina ajanjaksoina ja aina silloin kun olen väsynyt. Olen kirjoittanut aikaisemmin, että käytän aamuisin myös mitokondrioita buustaavia lisäravinteita. Otan ne yhdessä ruusujuuren, gingsengin ja B-vitamiinin kanssa ja mielestäni ne toimivat hyvin yhdessä. Ruusujuuri virkistää selvästi muistia ja terästää keskittymiskykyä. Lisäksi sen virkistävä vaikutus tuntuu lähes välittömästi. Ruusujuuri on mun lempi luotto yrtti stressaaviin tilanteisiin. Rakastan sitä yli kaiken! Koska ruusujuuri vaikuttaa aivojen serotoniini aineenvaihduntaan, niin otan sen lisäksi myös L-tyrosiinia, joka on dopamiini- noradrenaliini aineenvaihduntaan vaikuttava aminohappo. En käytä L-tyrosiinia jatkuvasti, vaan ainoastaan silloin kun koen tarvitsevani dopamiini buustia. Otan ruusujuuren ja L-tyrosiinin eri aikaan, varmuuden vuoksi.

 

Lue myös: Pääsin pigmenttiläiskistä eroon karnosiinin avulla

 

 

 

 

Ginseng on maailman tutkituin kasviperäinen luontaistuote

 

 

Ginseng vaikuttaa yleiskuntoon, elinvoimaisuuteen ja siitä voi olla apua myös vaihdevuosioireisiin. Ginseng on suosituin luontaistuote Aasiassa ja se on maailman tutkituin kasviperäinen luontaistuote tällä hetkellä. Ginsengin sisältämät ginsenosidit piristävät, vähentävät väsymystä sekä parantavat vastustuskykyä. Ginsengillä uskotaan olevan myös solujen tuotantoon liittyviä vaikutuksia, jonka vuoksi monet urheilijat käyttävät sitä suorituskyvyn lisäämiseen. Gisengin sanotaan myös parantavan muistia ja vahvistavan libidoa. Yksi kapseli päivässä riittää ja piristävän vaikutuksen vuoksi se kannattaa ottaa aamulla.

 

Aloin käyttämään Ginsengiä kuullessani sen vaihdevuosivuosi oireita helpottavasta  ja libidoa buustavasta vaikutuksesta. Olen käyttänyt sitä nyt yli kuukauden ja täytyy sanoa, että toimii! Mieli on ollut tasaisempi ja muutoinkin olo energisempi. Ja niin uskomatonta kun se onkin, niin se on vaikuttanut myönteisesti libidoon. En olisi koskaan uskonut sitä, ellen olisi itse kokeillut. Se on vaikuttanut jopa niin hyvin, että tekisi mieli ottaa kaksi tablettia päivässä 😎 Voin vaan kuvitella miten hyvin se toimisi yhdessä L-arginiinin kanssa. Sitä aion testata seuraavaksi ja kirjoitan kokemuksista myöhemmin blogiin.  Eli vahva suositus alhaisen libidon ja vaihdevuosi oireiden kanssa kamppaileville!

 

 

Lue myös: Kurkuma vähensi matala-asteista tulehdusta

 

 

 

tilaa ruusujuurta ja ginsengiä LUONTAISTUKUN luontaistukusta

 

 

Käytän itse Luontaistukun ruusujuurta ja Ginsengiä. Luontaistukun lisäravinteet ovat lisäaineettomia, puhtaita ja suomalaisessa tehtaassa valmistettuja. Hinta on erittäin kilpailukykyinen ja jopa halpa, mikäli tilaat kurkumaa kerralla enemmän. Luontaistukun tuotteita on saatavilla ainoastaan heidän omasta verkkokapuastaan  eli täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10 %:n alennuksen kaikista Luontaistukun tuotteita.

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.