Hae
Kutsu vapauteen

Haastatteluni Keskisuomalaisessa tänään hyvästä elämästä

keskisuomalaisessa tänään haastatteluni hyvästä elämästä

 

Tämän päivän Keskisuomalaisessa on haastatteluni hyvästä elämästä. Haastattelu on luettavissa sekä verkossa että lehdessä. Haastattelun aiheena oli hyvä elämä viisikymppisten näkökulmasta. Haastattelun kysymyksiä olivat mm. hyvän elämän määritelmä, onko ikä vain numeroita, mitä asioita elämästä jää pois ikääntyessä ja elintasosairauksista. Minua pyydettiin myös pohtimaan sitä, mitä asioita haluan nostaa yhteiskunnallisesti  esille viisikymppisten naisten osalta, joilla saattaa olla työelämää jäljellä vielä parikymmentä vuotta. Saadessani kysymykset ajattelin ensin, että en pysty niihin edes vastaamaan. Kysymykset olivat niin syväluotaavia, että jouduin pohtimaan pitkään mistä hyvässä elämässä on kysymys. Tai elämässä nyt yleensäkin.

 

 

kiitos seppo pänkäläinen

 

 

Kiitos toimittaja Seppo Pänkälainen haasteellisista ja hyvistä kysymyksistä. Vastauksia noihin kysymyksiin pitäisi meidän jokaisen pohtia omassa elämässämme päivittäin.  Päivän selvää on se, että yhtä oikeaa vastausta ei näihin kysymyksiin ole olemassa. Heitänkin pallon Sinulle rakas lukijani: mikä hyvä elämä tarkoittaa juuri Sinulle? Pitääkö elämäsi olla täydellistä vai riittääkö vähempi? Mikä tekee Sinut onnelliseksi? Mitä voit tehdä tai jättää tekemättä tänään itsesi ja oman hyvinvointisi eteen?

 

 

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

 

 

Seuraa instassa

 

satusjoholm

2 blackgsd (Tuton ja Uven oma kanava)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.